icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monika1091
20. aug 2012

@mishuu no ja som zvedava co a ako zajtra ja dopadnem ak nebudem odpisovat tak sa neboj... len nam vypli elektriku koli rekonstrukcii stlpov... :-P .......

monika1091
20. aug 2012

@mishuu a co ti povedali ze ak to nieje plodova voda co to je...... lebo aj ja mavam mokre nohavicky...... zeby pot?... lebo som uz myslela ze curkam nechtiac ale volovina by to bola

lucia3006
20. aug 2012

@keshka jeeej gratulujem, tak už to máte za sebou 😉 ja ešte stále čakám a nič, dúfam, že sa to do soboty už rozbehne a budeme mať Samka už aj my doma a budeme spolu môcť osláviť jeho meniny 🙂

mishuu
20. aug 2012

@monika1091 nejak to mokro v gaťkách nekonkretizoval, ale že plodová voda to určite nie je. Môže to byť výtok, môže to byť aj únik moču, ale to ja vylučujem, nakoľko po prvé moč by som cítila, má predsa typickú arómu a po druhé asi aj keď ti cvrkne takto cítiš tam dole, že ti cvrklo, či? Môže to byť aj pot, ja satiež dosť potím aj na tých miestach, takže podľa mňa jedno s druhým a gaťušky sú hneď mokré, alebo že by sme boli také vzrušené z blížiaceho sa pôrodu? 😀 😀 😀 😀

monika1091
20. aug 2012

@mishuu :D hahah no ja neviem naozaj ze z coho yb to mohlo byt ....no na gatkach s apotim a strasne pod prsiami sa potim no daco hrozne........ a to ze sa tesim na malu .... myslis ze by som s toho az ckrkla? to sa mi nezda :D

kvietok173
20. aug 2012

@dulkagabulka tak dnes sme prestavovali spálňu a zatiaľ sme prisunuli mnaželskú jednou stranou k stene, kde dám mantinel.Takto mám malého pri sebe keď dojčíme a potom hneď pekne zaspinká. To s tou postieľkou som tiež chcela takto, ale asi až neskôr, keď sa začne prevracať. Poradie je zachované 🙂 a žiadne tab a alkoh. neužívam 🙂 .Pekný deň

monculka
20. aug 2012

Za aky cas zbavia novorodencov zltacky?lebo moja mala je troska zlta a bojim sa aby nezozltla uplne lebo zajtra nas maju pustit domov :(

lu17
20. aug 2012

@monculka Ahojky, blahozelam k babetku a prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂Pozerala som v saci diskusii ze si vo stvtok mala bolesti. Chcem sa ta opytat ako po epidurale, nemala si pocit ze sa to natahovalo? Mala sa vlastne narodila na druhy den... Boli volne izby v pohode , mala si moznost vybrat si izbu? dakujem 🙂

monculka
20. aug 2012

@lu17 no ani nie nemala som pocit ze by sa to natahovalo...mozno trocha ale neskutocna ulava to je po epi...ja som chcela ist na nadstandard ale nebola volna izba tak jednu noc som prespala na starom sestonedeli co mi bolo v podstate uplne jedno lebo som bola hotova z porodu...no a len tolko sa ma spztali ze ci chcem byt sama na izbe alebo z niekym...

pupawka800
20. aug 2012

@monculka Ahoj nam malinku slnili celu noc a cez den sme sli domov🙂

monculka
20. aug 2012

Mala mi nechce papat a mam pocit ze mi puknu prsia...dufam ze zajtra nas pustia domov...idem spat kzm spi aj nellka kebo vidim ze toto bude zasa noc...

monika1091
21. aug 2012

Tak zeny stale je zo mna kinder surprise....:-P som zvedava co mi povedia na dnesnej poradni ... drzte palce... 🙂

smolinka024
21. aug 2012

@monculka pomahaju studene zabaly a na 20 min 2x za den dat do podprsenky trosku rozvalkane kapustove listy... za 2 dni by to malo prejst 😉)) tolko moje teoreticke rady 😉

smolinka024
21. aug 2012

Tak ja mam termin vo stvrtok, zajtra poradnu a dnes pocit, ako keby ani tento mesiac nemam rodit !!! jajajaj, krpcovi asi chutia tie cokoladky ktorymi ho teraz krmim 😉)))

dandelions
21. aug 2012

dobre ranko 🙂 no tak dnes mam prvy termin ale matkovi sa teda z bruska vooobec nechce ist 😀

tamara2307
21. aug 2012

gratulujem maminy k prírastkom, konečne sa to rozbehlo všetko a malí sú takí zlatunkí, na spapanie.
u nás nové len toľko, že nás dostala kolika, už týždeň chodím ako mŕtvola, v noci kričíme a cez deň detto..nezaberá nám nič, masírovanie, cvičenie s nôžkami, nosenie na rukách, cumlík, espumisan, kočíkanie, ležanie na brušku..všetko malého len viac vydráždi a chudák by aj spal, ale nedá sa..už chcem aby mal aspoň 3mesiace a dúfam, že to prejde ako u väčšiny detí ☹ prajem všetkým, aby vás kolika z ďaleka obchádzala.

marmete
21. aug 2012

@monculka moj bol na svetle 2 dni v kuse a tym padom sme nemocnicu opustili na 5 den po porode, inak by sme sli 4. Predpokladam, ze malinku kontroluju resp. meraju a podla toho zasiahnu, ale radsej byt v nemocnici o den navyse a mat zdravucke babatko 😉 a gratulujem k malej 🙂

kika831
21. aug 2012

@tamara2307 ahoj, mojej kamoske lekarka odporucila sirup BABY CALM a bola velmi spokojna, je to pre deticky uz od narodenia.

smolinka024
21. aug 2012

@tamara2307 A vyskusala si uz aj feniklovy cajik ? Bud ho mozes pit ty a kojenim sa dostane k babu, alebo ho podat babu...ze vraj uvolnuje prdiky a napomaha fungovaniu crievok

tamara2307
21. aug 2012

@kika831 ďakujem za radu, znivočím ešte ten espumisan a budem musieť pátrať po lepšom.

tamara2307
21. aug 2012

@smolinka024 pijem ho, lebo malému nechcem okrem kojenia nič naviac dávať, ešte si do neho dávam štipku rasce pre lepší účinok..malý s prdkaním problém nemá, aj starý chlap by mu závidel.

kika831
21. aug 2012

@tamara2307 ja by som uz ani ten Espumisan neskusala, bo ani tomu malemu tej kamosky Espumisan nic a Baby calm okamzite.Drzim palce

monculka
21. aug 2012

Konecne ideme domoooov 🙂

nati04
21. aug 2012

ahojte prosim vas kde sa vybavuje ten prispevok na babo tych 154€?na socialke?

tamara2307
21. aug 2012

@nati04 ak myslíš rodičovský príspevok, ten sa vybavuje na UPSVaR. a je to 194€

monika1091
21. aug 2012

holky zajtra nastupujem do nemocnice rano na 7-mu tak drzte palce dsetkych dvatsat..... a aj drobcovia nech drzia palce :-P

diamand
21. aug 2012

@monika1091 ty sa mas a drzim palce, ja som prave prisla z kontroly, dnes som povedala dr. nech mi spravi hamiltonov hmat - hrozna bolest, ale aspon som sa dozvedala ze mam krcok este uplne hore a zatvoreny, takze uvidime, povedal ze nemysli ze to pomoze

monika1091
21. aug 2012

@diamand mne hemiltona spravil v 39 tt...a na dnesnej kontrole povedal ze to pomohlo bol maksi...ale ja som si aj tak objednala vyvolavacku

keshka
21. aug 2012

@lucia3006 no tak drzim silno palce, aby ste to stihli 🙂 ale hlavne aby to vsetko dobre dopadlo. Nas Samko bude mat zajtra tyzden, je to hotovy pokladik, velmi ho milujem, priviest ho na svet bol ten najkrajsi zazitok v mojom zivote.

keshka
21. aug 2012

@martinam77 dakujeme 🙂