icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

luci137
31. aug 2012

@sandrika1986 nie som si istá či to bolo ono, v pondelok iba krv a utorok-streda taky vytok tmavo hnedy ako ked končí menzes..a ani nebolo toho vela tak nie som istá ...ale čo ine by to bolo ? neviem veru....

sandrika1986
31. aug 2012

@luci137 : Asi to bolo ono. Ja som zvedavá, čo bude do večera a hlavne zajtra na kontrole v pôrodnici....buď ma pustia domov alebo tam už ostanem.

luci137
31. aug 2012

@sandrika1986 ved aj ja furt cakám a cakám .....najradsej by som uz do porradne nešla v pondelok

tamara2307
31. aug 2012

@lucia3006 ideálne miery, gratulujem, zlatunký kukuč má :*

martinam77
31. aug 2012

@sandrika1986 držím palce nech sa ti to čoskoro spustí,mne odišla v utorok a stale nic ☹ odchádzala mi este aj v stredu..tak len dúfam,že sa už rozsypem...

tamara2307
31. aug 2012

@lucia795423 my veru cumel používame, niekedy je to jediná záchrana, keď už niekoľko hodín preplače (mrcha kolika)

tamara2307
31. aug 2012

maminy, len tak zo zvedavosti..neviem, či mám doma totálny originál dieťaťa, ktorý neznáša všetko to, čo iné milujú..Dva príklady: kúpanie-ešte ho len omočím a začína divadlo, krik, výskanie, ktoré skončí až keď leží zakrútený v osuške. druhá vec-ležanie na brušku, ani minútu nevydrží, kričí ako by sme ho z kože drali. čudujem sa, že na nás susedia nevolajú sociálku :D

maria.vinea
31. aug 2012

@sandrika1986
Ja som dnes bola na ctg no u mna sa nic nedeje ty uz mas aspon nieco rozbehnuteee

monculka
31. aug 2012

@tamara2307 no nasa zasa nezaspi v postielke...musim ju dovtedy drzat kym nezaspi a aj ked ju polozim do postielky robi cirkus...cumel jej davam ale ani za boha ho nechce...ale za to v autosedacke a v manzelskej zaspi bez problemu...

tamara2307
31. aug 2012

@monculka to isté máme aj my, na pleci mi pokojne spí a keď ho vložím do postieľky, koniec 🙂 posledné noci prespáva v kočíku, a ten vynášať a znášať každý deň, to dáva zabrať mojim krížom.

sandrika1986
31. aug 2012

@maria.vinea , @martinam77 , @luci137 : Dievčatá, hádam sa už čoskoro dočkáme a pridáme sem aj my fotky našich pokladov 🙂 Ja sa zatiaľ cítim fajn, nič ma nebolí len to čakanie je najhoršie....vy už prenášate podaktoré dlhšie, ja budem až zajtra ak dnes nič z toho nebude....

monculka
31. aug 2012

@tamara2307 presne...na pleci zaspi...preto uz asi 3 noc spi na mojej hrudi a ked zaspi tvrdsie takl ju polozim vedla seba 🙂

tamara2307
31. aug 2012

@monculka mňa len veľa ľudí plaší, že si malý veľmi rýchlo zvykol na nosenie (a to som ho veľa nenostila doteraz), že bude veľký problém s tým.. ale tak čo mám robiť, nechám ho plakať v postieľke, keď je od plaču až bordový?

adidaska84
31. aug 2012

@miskachrumka ďakujem veľmi pekne...no ja som tam bola celkovo 12 dní

miskachrumka
31. aug 2012

@kvietok173 taký bol moj starší aj traktory mohli padať aj tak spal:D
aj my sme sa zobudili pred pol hodinkou a sme sa napapali a ideme von lebo v ba už ževraj prší tak aby sme stihli ist vobec na prechádzku 🙂
ja som s detmi zaspala o pol jedenástej a od jednej som bola hore do pol piatej .....a o pol osmej zas !
ale teraz som si schrula snimi 2 hodinky 🙂

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 a vobec sme sa nestretli ?? 😕 😕

miskachrumka
31. aug 2012

@tamara2307 presne ako náš bola tu starká na tyžden a stále ho nosila potom občas ja a veru zvykol si na to hneď no hádam sa aj odnaučí ale ako píšeš čo ho mám nechať plakať v postielke ?:(

adidaska84
31. aug 2012

@miskachrumka museli sme sa stretnut, len sme asi nevedeli, že sme to my 🙂 aspoň ja teda vyzeram nenamaľovaná príšerne 🙂

adidaska84
31. aug 2012

@miskachrumka ozaj, ty si rodila sekciou ?

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 ja si ta vobec neviem vybaviť ako je to možné ?
ty si mna nespoznala ?

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 ano sekciou ...v piatok 17teho o deviatej ráno

monculka
31. aug 2012

@tamara2307 aj mne to vravia...ale tak nedokazem ju nechat v postielke ked reve jak lev 😅

miskachrumka
31. aug 2012

Kočky kolko krvácate ?teda mamičky čo už majú detičky kolko ste krvácali ?
ja som po sekcii a pri prvom som krvácala mesiac a teraz sa mi zdá že to bude ešte menej .....

miskachrumka
31. aug 2012

@monculka musia si aj poplakať ale ja to lepšie povedané nemožem počúvať hned ho berem na ruky .....hned ho utišujem ani len plakať nezačne len mrnčí a už letí na ruky viem ,že to nieje to najlepšie ale čo už :/ aj si budem za to nadávať že robím zas tie isté chyby čo pri prvom a tak som si hovorila že to tak nebudem robiť :(

adidaska84
31. aug 2012

@miskachrumka no mna v sobotu 18teho hospitalizovali, dovtedy som bola na hotely a chodila 2x za den na zaznam

adidaska84
31. aug 2012

@miskachrumka ...fakt neviem, ktorá si bola ty, boli tam tuším 3 blondínky

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 a vobec si sa mi neprihovárala lebo jedna sa ma pýtala ,že či už som na izbe a ja že ano konečne :D
ja neviem ale určite sme sa museli vidieť !bolo ich tam tolko vela že si to nepamatám

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 ano tri jedna uplne krátko vystrihaná taka chudučká ... ta bola na hoteli a dve sme boli spolu na izbe ona mala dievča a ja chlapca

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 my sme mali izbu hned vedla kde chodili mamičky detičky kupať

kalifa28
31. aug 2012

@kvietok173 však nech sa v noci nacucne po ležiačky a ty možeš kludne spat....
my sa kojíme dlho, ale tak že, zaženie najväščí hlad, potom sa pozerá, potom pomrnká, zase jej dám a potom zase kuká, potom jej zase dám a to už pri tom zaspí... ale to nie vždy, niekedy zaspí hned , resp. sa ani nezobudí pri prebalovaní a papaní, len súvisle spinká a popritom sa nakojí 🙂 🙂