Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No zatial som doma baby ale babenko je velmi velmi malinké.tak to vyzerá na nezdravé tehotenstvo.lekár sa velmi snažil ho namerať čo najviac.aj som bola na dvoch sonách,ale nameral maximálne 9.2 mm a akciu srdiečka sme asi nevideli.neviem uvidím zajtra na KO. mám ležať a nič nerobiť dneska a uviíme,či sa rozbehne krvacanie,alebo to pozrie lekár zajtra.
jerry - ty budes nasa encyklopedia, dobre ? 😉
ale podla tejto tabulky by som mala byť celkom ok.
http://www.maminkam.cz/tabulka-velikosti-plodu-...
ja neivem.hádam zajtra uvidi lekár na isto akciu srdiečka. nám sa to zdalo,že je tam,ale neviem.jaaj ten lekár sa tak snažil to vidieť.
miyya - drzim Ti moc palceky, aby si mala vsetko v poriadku 😉 drzkaj sa a zajtra bude isto vsetko o.k., hlavne teraz oddychuj a stale lez 😉
@miyya držim palce a moc na teba myslím aj sa pomodlím ak pred tym nezaspim lebo to sa mi stava. ale fakt držim palce a verim že to bude ok.
ved ty si teraz niekde medzi 7-8 mm to nie je tak malo
možno mal len zle sono . držime palce nech to zajtra vyzera uplne inak a ty prideš s usmevom 🙂
bambulky - ja sa uz na dnes odporucam do hajan.....................................dneska mam padla, tak papa, a pekny vecer 😉
dobru nocku tijuš
zajtra sa vidime 🙂
no sono zle nemal.na tom zlom videl len ze je to 6 mm a a na velkom nemocničnom videl 9.2 mm a možnu akciu srdiečka.
Mohla som však otehotnieť o 5 dní neskôr. pozerala som to v kalendári. takže to by sa mi termin posunul na začiatok 8 tt.aj tak je to síce malé,ale lepšie ako začiatok 9tt. Tak to kašlem a zajtra uvidím. Beriem to v pohode. Radšej nech to odíde, ako by to malo byť neaké choručké.
miyya dufam ze zajtra dopadne dobre ta kontrola a najdete srdiecko, veelmi drzim paluchy
baby mne je zas zle som uz 2krat bola pozdravit wc 😝
lenka ja ta budem za chvilu nasledovať 🙄
Ahojda,
tak dr.potvrdil těhotenství. Zatím je tam vidět jen dutinka-bo jsem teprve v cca 4.týdnu...
no už sa stalo 🙄 ale ešte som pre dnešok neskončila
si ta misa bude myslieť že som sa zalubila - tolko objimania 😀
dimi vitaj - zadaj si tt aby sme videli aky tt si a kedy maš tp 🙂
miya, tak podla mna maqs dobre rozmery babatka. teda ak tymi rozmermi myslel, babo a nie plodovy vak, tak ja to vidim velmi dobre len asi sa viac oplodnene vajicko tulalo kym sa uhniezdilo a mas len tyzdnovy sklz a to mam aj ja, dolezite je, ze ti od posledneho sona narastlo priemerane k poslednemu meraniu. tak hlavku hore 😵
@jerryjanka TP se ještě nechci stresovat 😀 😉
dimi ok 😀
Ahojky ,my budeme mať mimino tiež v januári ,cca 14-teho <3
@crazybabenka vitaj buduca mamina 🙂
No predstavte si že ja to hcg neviem. kázali mi volať dnes po 13.jasne že po 13.h mi tam už nikto nebral ☹ . Vraj už o 12. h mali zamknuté. No čo je toto za bordel
vitam dalšiu januarovku
denne - hlavne že testik silnie - dozvieš sa zajtra ja som volala druhy den odberu a oni ich nemali - tak som mala vysledky až o 2 dni od odberu - bolo to na nervy 😠
oki jerry idem sa na to vyspať
miyya mne sa zda ten rozmer bublinky v poriadku a tiez by som sa moc nedrzala nejakych tabuliek - ved aj my dospelaci sme rozne velky, rozne tucny,rozne chudy...takze by som sa netrapila..a ustalo krvacanie?
miyya, myslím na tebe a držím všechny palečky co doma máme 🙂 mám taky zkušenost s krvácením, takže si umím představit co prožívaš..ale neboj, bude to určitě v pořádku..musíme se holky fakt hodně šetřit !!!
vit. C - nedokaze si telo urobit zasoby takze kazdy den treba dodat telu
dobre je zjest za den jedno zo zltych a jedno zo zelenych plodov
vit. A vo forme betakarotenu ktory je dolezity pre rast buniek, zdravu kozu, kosti,oci moze znizovat vzniku niektorych druhov rakoviny. Tato skupina potravin dodava aj ine nevyhnutne karotenoidy a vitaminy (vit.E,riboflavin,kyselina list.,a ine vit.sk.B) mnoho miner.latok (viacere druhy zelenej list.zeleniny poskytuju vela vapnika a stopove prvky), fytochemicke latky posobiace proti niektorych chorobam a vlakninu, ktora zabranuje zapche.
vit A - mrkva, spenat, susene marhule, zlte broskyne,zlty melon,mango

flo - hrozi pri vysokej hladine vitaminu A potrat - som sa dočitala no 😕