Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@trinka jeeeej tusim dudluje prstek 🙂 pekne brusinko a pekny pokladik v nom 😉
@kukina79 prosiiiim Ta, ja som lenivejsia lebo nezehlim vobec 😀 svoje veci len poskladam aj tak sa nezehlia ale dost dlho vysia na susiaku aj ked su uz daaavno suche a priatel ten je puntickar ten si zehli 😉
@kukina79
@veronika1417 dakujem dievcata 🙂
ahojte všetci / prevažne všetky 😀 😀 / neviete kde majú dáke normoš prebaľovacie podložky za celkom normálne ceny??
@lenkakrchova, kraaaasne brusko 🙂 🙂
@trinka jeeeeminacku rozkosna babenka, ako sa drzi za hlavu, myslitelka 😀 😀 😀 😀
@henrieta44 superne gatose 😉 aj ja take ceeeem 😅
@veronika1417 ja som na tom podobne so zehlenim...radsej kupujem veci, ktore su nekrcive, ako by som mala zehlit...zo zaciatku este kym bola bianka mala, som sa aj prinutila sem tam, ale viac zehlil drahy, ale uz sa na to vykaslal aj on a nezehlime.. 😀 😀
@stefie no ten moj je taky, ze dokrcene triko si neda / pre neho je dokrcene aj take, co vyselo na snure narovnane / vsetko musi byt vyzehlene 😒 niekedy ma s tym poriadne stval 😠 tak ale ked sa mu chce a zehli si to sam tak pohodaaa 😀 aspon pozehli vzdy aj pre malinke 🙂
@majoslava no u nas to funguje uz podobne, ja som ta co baziruje na vyzehlenom, tak to poznam z domu...ale ako som tehotna tak kaslem na to a priatel teda v pokrcenej koseli nemoze ist do prace, tak to si rano pozehli a zvysok lezi v kosi na pradlo a caka kedy si ho niekto vsimne 😀 no mne sa uz mam ponukla, ze dojde ozehlit, ale to nechcem, este sa nam napomaha, ked bude male na svete... 😉
fuha tak to nemas dobre s tym dychani a aritmiou, ja fucim, ked idem rychlejsie a to sa ja ponahlam vzdy, takze ked niekam dorazim, tak najprv odfucim... 😝 ale inac sa klop klop dobre citim a vsetko je ok aj s malym. no len nohy mam ked pridem domov strasne naliate, tym ze vacsinou sedim...
@lenkakrchova dakujeme moc krat .. no ja uz nepracujem .. ja som mala pol rocnu skusobnu dobu v novej praci a kedze som otehotnela tak mi nepredlzili zmluvu .. tak je to v celku na prd .. ale tak bolo aj horsie ... dnes som zistila u pani doktorky, ze mam placentu moc v oredu ze preto necitim pohyby, ze maly kope o zivot a ja nic 😀 tak uz som kludnejsia .. vraj tak za 2-3 tyzdne by som mohla uz coto citit ked bude kopat silnejsie 😀
@stefie ani ja zo zasady nezehlim, detske veci to este neviem to uvidim potom ale z duse nenavidim žehlenie , radšej veci vytrepem ked su mokre a potom ich zavesim, len aby som nemusela žehlit , jedine ak tak tak kosele ked sa ide na oslavu alebo ked je niečo moc pokrčene .. neviem asi som zdedila tuto nenavist k zehleniu po mame .. ta kedysi zehlila aj ponozky a potom ju to prestalo jedneho dna bavit , a uz sa u nas nežehlilo 😀
baby co furt mate zo zehlenim?Ja nezehlim skoro vobec.Vsetko pekne narodnavam uz ked to idem zavesit.Zehlim len tricka malej do skolky[aj to len tie ktore vyslovene vyzeraju ako by ich krava zula]Muz nosi tricka a kratasy,vatsinou mu kupujem nekrcive.
@eskymacik17 moja mala bola naposledy [v20tt]dole hlavou a zda sa mi,ze sa ani velmi nehybe.Teda kope riadne,ale stale na tom istom mieste,vpravo na boku.A aj v 16tt bola dole hlavou....A placentu mam na prednej strane a malu citim od 17+2tt
Este k tomu zadychavaniu....Ja sa citim uplne v pohode.Denne chodim pre dceru do skolky na bicykli,aj syna vozim a zatial klop-klop,citm sa ako ,,netehotna,,
@karap tak ja potom uz neviem preco necitim ☹ srdiecko mu byje, ako ma , aj na ultrazvuku som vydela ako sa hybe ale asi mam nejaku hrosiu kozu lebo to moc necitim ... mozno ze aj citim len leviem ze je to ono 🙂 uvidim neskor casom .. ahlavne uvidim co mi povie lekar doma ..
ja sa tiez citim fajn az na tu zabudlivost, ale tak to som amala viacmenj aj predtym, a mensi problem a sktivitami 😀 mam na mysli cestu hore po schodoch
ahojte
prave mi dorazili tricka,su super,ibaze jedno mi asi omylom poslali v inom strihua je trosku mensie,ale tak co uz,nebudem menit,ponosime 😉 http://www.supertricko.sk/list/47-Vesele_tehote...
@drobcek801 ja mam tiež odtial a dorazilo M miesto S, museli sme zužovať 😀
@trinka a ked si isch vyprala nezrazili sa?ci sa do toho mensieho potom natrepem 😀
@trinka @drobcek801 no ja ich zajtra posielam spat ale vam obom zavidim ☹ a to som to este premerievala ☹
@drobcek801 no strasne divny strih malo tielko, musela som ho zužit... vypratie pomohlo len trochu...
@veronika1417 to je riziko kupovania cez net... ☹
@karap @kukina79 fuha. to som rada, že nie som sama co ma vytoky... pri prvom som mavala len sem tam... teraz v kuse beham s intímkou...
inak co sa žehlenia týka- u nás je tiež nahromadená statočná kopa.... 😅 ale počká si na mna 😠
@veronika1417 nesedia ti velkostne,alebo sa ti nepacia?mne to s tym lemom sedi super,ale to klasicke je trosku uzsie a je dost obtiahnute,ale objednavala som oba s tym lemom,tak neviem kde nastala chyba 😨 mne sa pacia a ja mam problem si kupit nieco na seba,uz mam skoro sto kil,tak som rada,ze som na nieco take natrafila 😉 ja som objednavala xxl,ale premyslal som nad xxxl,ale tak dobre som spravila,ze len xxl,3xl uz by bolo urcite vela,ja som chcela trosku volnejsie a premerala som si stare tricko a podla toho som objednavala
tak to je skoda,ze ti nesadli ☹
Ahojte ja som tu dlho nebola vcera som mala statnice a tak som konecne ukoncila dalsiu etapu studia.. Mozem sa naplno venovat len oddychu a babetku a moje dceruske.. My ideme na ultrazvuk 7.7. snad bude vsetko v poriadku a mozno sa nam babetko ukaze. Chcem pochvalit vase krasne bruska. Musim hodit aj ja nejake foto 🙂 Chcem sa opytat ide niektora z vas letecky na dovolenku ja by som strasne chcela ist, chcem sa aj lekara opytat ci by som mohla. Citim sa fayn a vsade pisu ze ak sa zena citi dobre tak okolo 5 a 6 mes je najvhodnejsi cas.. napiste mi prosim vase nazory dakujem 🙂
@janap24 ahooooj🙂 akurat som sem nakukla🙂 Ak sa dobre citis, let! ja by som letela v pohode🙂 letela som aj v tretom mesiaci, to som sice musela ale uplne vsetko bolo super. Takze ono je to o psychike a samozrejme ak nemas rizikove tehu. Hlavne pit vela vody a ked je dlhsi let poprechadzat sa a malo by byt vsetko super🙂 Inak baby prijemne tehulkovanie🙂

@trinka jeho ake pekne....a gratulujem k dievcatku 🙂