Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ty čo to tu píšeš prosím ťa. veď si štíhla, čo sa ti nezdá!!
ja som Veroniku videla na živo a vôbec nie je pribratá, je pekná chudunká 😀
@majoslava no ja so zlatou zilou nemam problem ale asi zacinam mat hemoroid ☹ co sa dost bojim a v poslednej dobe som normalne zaparena,nechapem ,neviem z coho a to pouzivam bavlnene gatky , take velke ako stara mama 😀 , este intimku,,, a musim sa normalne vecer pudrovat
@luseta2000 ja mám tiež také bavlnené a bez intimiek ani nakrok! Ja som si to vedela stále ustriehnúť ale teraz mi malý tlačí dole a tak mi vyšla... v lete som aj ja zvykla ale teraz nemám problém (klop klop) ale väčšinou sa snažím nosi vzdušné oblečenie... skús detský krem na zapareniny ja mám niekde Pityol
@luseta2000 intimka na to zevraj neni dobra, lebo zadrzuje vlhkost...
tak moja vaha ked ratame od povodnej skoro + 4 a brucho zatial gulate
zajtra 3d, tak sa tesim potom sa pochvalime
@veronika1417 boze to je krasna fotka,
a pridavam dalsiu anketu - ohladne tej tmavej ciary na bruchu .zevraj je to podla pohlavia.
ja som ju pri chlapcovi mala a teraz mame zatial nepotvrdene dievcatko a nemam ju...
pri malej som ju mala už asi od 4 mesiaca a teraz zatiaľ nič a vraj by ťo malo byť opäť dievčatko
aj ja som ju mala pri synovi,teraz cakame vraj dievčatko a nemam ju ešte
ja som ju pri synovi nemala a nemam ju ani teraz (cakame dievcatko) 🙂
@micicka aaale srdco co si nevidela??? mne narastla dost prdel a aj stehna 😖 a za posledne tri styri tyzdne aj bruseno 🙂 co az tak nevadi. Za to Ty???!!! Vyzeras uzasne si chuda a mas krasne vytvarovane brusko normalne som Ti v dobrom zavidela 🙂 ukazkova maminka a aj ta holka co bola s nami mala velmi pekne brusko - neviem ako sa vola. Ked som tak pozerala po babach nikto sa nezmenil len krasne bruska nabehli a na sebe som len videla tie kilecka tak ma to trosku drzi ale ved nemozeme byt vsetky take chuducke ja na to proste nemam postavu. Ozaj objednala som sa na to 3D sono ideme uz v nedelu 🙂 tak velmi sa tesim! 🙂 Nedufala som, ze by to bol taky skory datum a stale som vahala ci mam ist alebo nie ale nelutujem neviem sa dockat kedy mi potvrdia na 100% dievcatko alebo teda chlapceka a kedy uvidim tvaricku miminka 🙂
@luseta2000 mam pocit, ze hemeroid a zlata zila je to iste, alebo sa mylim? pri prvej mi zacala krvacat, leteli sme na pohotovost, no kto vedel ze to zlata zila? samozrejme to bolo uz po case do ktoreho by ma zobrali aj u nas, tak sme museli letiet az na kramare. bolo ale desat hodin vecer, tam ma vysetrili, ze vsetko ciste - doslo mi to az za nejake dva dni, ze to bola zlata zila, este som si po ceste na dialnici hovorila ze co uz som v siedmom tak sa to narodi skor. nakoniec som tyzden prenasala 😀 A zlata zila mi zmizla niekedy po porode. teraz sa zatial neobjavila.
ja tmavu ciaru nemam a ani som nemala v prvom tehu, ale zase na druhej strane som dost bleda, tak neviem kde by sa na mne zobralo tolko pigmentu aby mi mohla vzniknut 😀
Jéééj to je krásne aké brušenka máte 🙂

@luci66 ja mam brusko take skor gulate , priibrala som 4 kg a pupom mi tiez este nevytrca ale je natiahnuty aj sa sa pomeram 🙂