Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@henrieta44 Och joooj,žiaľ aj takí sprostí a primitívni ľudia existujú....viem si predstaviť ako si sa tešila 😠
ahojte baby
my sme sa prave bratili z vecere s mm mame dnes 6 rokou od svadby.a vyslo to super na sobotu 😉 teraz ideme kukat tu rozpravku na jojke a dat si pohar sampana.idem teda relaxovat. 😉
@henrieta44 no by som jej napisala iny mail krave sprostej... neboj najdes lepsi.
Ahojte babenky... ja neviem čo sa somnou deje ale mám od včera nenormálne bolesti v podbrušku ☹ bolia ma kríže a obličky.... ráno som sa nevedela postaviť s posteli.... nohy som mala také opuchnuté.... aj prsty na rukách... strpli mi končeky prstov... mm sa celý den vonku zabával so psom a na mna sa vykašľal 😠 😠 😠 tak ma nasral, že som horko ťažko vstala obliekla sa a pobalila že odchádzam k mame ked som mu na obtiaž a je mu pes prednejší... no proste dnes deň total nanič....
@henrieta44 neboj... ten kočík ti asi nebol súdený... určite natrafíš na krajší a lepší 🙂 a ešte budeš rada, že si tento nekúpila 🙂
@majoslava skus ist najskor k obvodacke, nech ti urobi testy v moci a krv zobere, ona ta posle kam treba. ja som takto mala zapal, neboli to oblicky (poslala ma na sono), ale tie ma priserne boleli + krize. 3 dni som sa nevedela ani pohnut, potom som sa dokopala k Dr a aj atb mi dala.... treba vela vela pit (neviem ci je urologicky caj OK, bo mne ho nechceli v lekarni predat ako tehotnej)... brusnicovy extrakt si kup, alebo maju teraz v lidli americke vychitavky a tam je origos brusnicovy dzus. Malo by to pomoct, no urcite chod k Dr. Mne brala aj krv, a zistili mi zvysene hodnoty CRP (je to ukazovatel zapalu v tele) normal je 10 - 12 a ja som mala 168, aj na pohotovost ma posielala ,ale kedze mam doma dieta o ktore sa musim starat, neurgovali ma, dali atb a po nich mi to kledlo na 26 🙂
Skoda, ze k tomu mas este aj s manzelom nepokoj, mne ked bolo zle tak sa mm staral o vsetko, navaril... co inak nehrozi 🙂
@lenka1108 blahoželám k výročiu 😉
@lenka1108 no to je náhoda aj my máme dnes s manželom 6 výročie svadby a vydíš takáto trúba sprostá mi ho pokazila, tiež sme sa chystali teraz s manželom ísť si sadnúť niekam aspoň na miešaný nápoj, no teraz ani nemá chuť....asi má aj môj manžel pravdu, že to bolo znamenie, že sa jednalo o neserióznu ponuku a veru som jej aj napísala, že sa fakt môže poriadne hanbiť 😠
@henrieta44 jej tak to je fakt nahoda.naraz sme sa vydavali 😉
no rom.vecer u mna skoncil asi o tristvrte na 9.proste som zaspala na gauci. 😀 mm bol trochu nasr..y ale ze mi to odpusta koli malemu 😀 no co sak som bola unavena 😉
@trinka @luppita @lianka7 kupovala som si v lekárni čaj pre tehotné... dal sa piť ale po troch dnoch som dostala krče z neho... bola som na internom brali mi krv, zbierala som 12hod. moč,... bola som aj u urologa robil mi sono a nič mi nezistil... (akurát že mi chýba draslík v krvi tak beriem Kaldyum) chcem skúsiť nefrologa... antibiotiká ja nemôžem som na ne alergická stále pijem len byliknové čaje ale teraz ich nemôžem :( brusnice mám doma zavárané ale nechutia mi moc...
@majoslava ja som pred tehotenstvom mavala casto urologicke problemy a najlepsie mi pomahai susene brusnice.....som si kupovala take kandizovane v lidli...skus,za pokus nic nedas...
@zvedava17p v Lidli nenakupujem ale budem tam musieť zájsť 🙂
@majoslava my ho mame hned pod nosom, tak som si zvykla tam chodit
@zvedava17p to más super 🙂 my sme kúpili dom v dedinke do okresu to mám 17km a tu je iba jednota a majú tu len základné potraviny :(
@majoslava ale byvanie v dome za to stoji 🙂...my mame byt, sice velky, ale stale je to len byt...prave riesime, ze ako budeme trepat kocik na 3. poschodie bez vytahu
dobre rano dievčatá... ja som v noci dostala take krče, že ma manžel chcel odviesť na pohotovosť. Bolelo ma podbruško a kríže... dala som si potom magnezium a alchymilkový čaj, vyložila som nohy a asi do hodiny to prešlo... ☹ ale poviem vám, že mi nebolo všetko jedno... 😒 som y toho trochu nervózna... ale tak mi treba, to mám za to že chcem mať všetko v poriadku, nachystane a upratane... 😠 som to asi prehnala...
@majoslava ja tiež teraz čakam na výsledky kultivácie, pálilo ma pri močení a mala som bielkovinu v moči a bolesti hore v chrbte. Keďže som mala už dvakrat obličkový kamen, tak ma lekárka poslala rovno za urológom. ten sa ma snažil odbiť, ale som sa nedala, tak ma vyšetril. ultrazvuk bol v poriadku, tak som si trochu vydýchla. ale nic moc...
@zvedava17p to ano ale koľko roboty je stále okolo domu.... a finančne je to tiež dosť... ale mám pokoj môžem si tu robiť čo chcem 😀 švagriná konštrukciu necháva v pivnici tiež nemajú výťah a trepať to po schodoch ☹
@zvedava17p ja som to riesila tak ze konstrukcia zostavala v pivnici a hore som nosila len vanicku, a ked mala spala tak som ju v tej vanicke dala k otvorenemu balkonu.
@zvedava17p tiez byvame v byte bez vytahu, robievala som to tak, ze konctrukciu som nechavala v kocikarni a len vanicku som nosila, neskor len dietatko, asi to tak bude aj teraz 🙂 preto este nemam kocik, potrebujem taky co ma na vanicke rucku (na strieske) aby sa dala lahko a pohodlne nosit 🙂
nebola to vzdy sranda, najma ked som este aj nakup mala a vsetko to vyteperit po schodoch teraz este juniora (nastastie ho uz nosit netreba a vyde po schodoch sam). doteraz zavidim, v dobrom, kamoskam, co si kocik zaparkuju pred vchodve dvere, vsetko vklude a bez namahy povykladaju z kocika....

ahojte kočky,
musím sa vám vyžalovať, už som sa tešila na kočík, že si ho zajtra pôjdem zobrať od jednej pani, s ktorou som mimochodom bola na 100% dohodnutá že ho beriem, a ona mi ho predala, by som ju najradšej zabila, p.ču sprostú, je mi do revu, tak strašne som sa naň tešila a teraz nič. nikdy som nikomu nič zlé neželala, ale teraz mám takú zlosť že normálne som ten kočík prekliala a dúfam že tá ktorej ho predala, jej nedá spať že ju bude stále bombardovať, že s kočíkom nie je spokojná. to jej normálne želám s celého srdca 😢 😢 😢 😢 😠 😠 😠