icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
30. júl 2011

ahojte kočky,
musím sa vám vyžalovať, už som sa tešila na kočík, že si ho zajtra pôjdem zobrať od jednej pani, s ktorou som mimochodom bola na 100% dohodnutá že ho beriem, a ona mi ho predala, by som ju najradšej zabila, p.ču sprostú, je mi do revu, tak strašne som sa naň tešila a teraz nič. nikdy som nikomu nič zlé neželala, ale teraz mám takú zlosť že normálne som ten kočík prekliala a dúfam že tá ktorej ho predala, jej nedá spať že ju bude stále bombardovať, že s kočíkom nie je spokojná. to jej normálne želám s celého srdca 😢 😢 😢 😢 😠 😠 😠

lianka7
30. júl 2011

@mysti Noooo,ja si ho vidím,len foťák ho nechce zachytiť 😀

lianka7
30. júl 2011

@henrieta44 Och joooj,žiaľ aj takí sprostí a primitívni ľudia existujú....viem si predstaviť ako si sa tešila 😠

lenka1108
30. júl 2011

ahojte baby
my sme sa prave bratili z vecere s mm mame dnes 6 rokou od svadby.a vyslo to super na sobotu 😉 teraz ideme kukat tu rozpravku na jojke a dat si pohar sampana.idem teda relaxovat. 😉

@henrieta44 no by som jej napisala iny mail krave sprostej... neboj najdes lepsi.

majoslava
30. júl 2011

Ahojte babenky... ja neviem čo sa somnou deje ale mám od včera nenormálne bolesti v podbrušku ☹ bolia ma kríže a obličky.... ráno som sa nevedela postaviť s posteli.... nohy som mala také opuchnuté.... aj prsty na rukách... strpli mi končeky prstov... mm sa celý den vonku zabával so psom a na mna sa vykašľal 😠 😠 😠 tak ma nasral, že som horko ťažko vstala obliekla sa a pobalila že odchádzam k mame ked som mu na obtiaž a je mu pes prednejší... no proste dnes deň total nanič....

lianka7
30. júl 2011

@lenka1108 Jeeeej,blahozelam k vyrociu,uzite si este pekny a romanticky vecer 😵 😵 😵

lianka7
30. júl 2011

@majoslava Moja,pokial si spuchla,to nie je dobre,zrejme nebudes mat ani moc ok ked ta este k tomu bolia krize a oblicky...bacha na take!

majoslava
30. júl 2011

@henrieta44 neboj... ten kočík ti asi nebol súdený... určite natrafíš na krajší a lepší 🙂 a ešte budeš rada, že si tento nekúpila 🙂

majoslava
30. júl 2011

@lianka7 pojdem sa objednať k nefrologovi na sono obličiek lebo už druhý krát sa mi to stalo počas tehu a ked si dám urologický čaj je mi z neho zle ☹

trinka
30. júl 2011

@majoslava to ti nezavidim, ja som bola u urologa pred tyzdnom... ☹

lianka7
30. júl 2011

@majoslava A skúšala si urologický s brusnicami?ten mi odporučili v nemocke a je aj chuťovo dobrý-preventívne ho pijem.

trinka
30. júl 2011

@lianka7 @majoslava napr. Mullerov ten je znesiteľný, alebo urinal hot drink...

luppita
30. júl 2011

@majoslava skus ist najskor k obvodacke, nech ti urobi testy v moci a krv zobere, ona ta posle kam treba. ja som takto mala zapal, neboli to oblicky (poslala ma na sono), ale tie ma priserne boleli + krize. 3 dni som sa nevedela ani pohnut, potom som sa dokopala k Dr a aj atb mi dala.... treba vela vela pit (neviem ci je urologicky caj OK, bo mne ho nechceli v lekarni predat ako tehotnej)... brusnicovy extrakt si kup, alebo maju teraz v lidli americke vychitavky a tam je origos brusnicovy dzus. Malo by to pomoct, no urcite chod k Dr. Mne brala aj krv, a zistili mi zvysene hodnoty CRP (je to ukazovatel zapalu v tele) normal je 10 - 12 a ja som mala 168, aj na pohotovost ma posielala ,ale kedze mam doma dieta o ktore sa musim starat, neurgovali ma, dali atb a po nich mi to kledlo na 26 🙂
Skoda, ze k tomu mas este aj s manzelom nepokoj, mne ked bolo zle tak sa mm staral o vsetko, navaril... co inak nehrozi 🙂

stellamiapiccola
30. júl 2011

@lenka1108 blahoželám k výročiu 😉

henrieta44
30. júl 2011

@lenka1108 no to je náhoda aj my máme dnes s manželom 6 výročie svadby a vydíš takáto trúba sprostá mi ho pokazila, tiež sme sa chystali teraz s manželom ísť si sadnúť niekam aspoň na miešaný nápoj, no teraz ani nemá chuť....asi má aj môj manžel pravdu, že to bolo znamenie, že sa jednalo o neserióznu ponuku a veru som jej aj napísala, že sa fakt môže poriadne hanbiť 😠

lenka1108
31. júl 2011

@henrieta44 jej tak to je fakt nahoda.naraz sme sa vydavali 😉
no rom.vecer u mna skoncil asi o tristvrte na 9.proste som zaspala na gauci. 😀 mm bol trochu nasr..y ale ze mi to odpusta koli malemu 😀 no co sak som bola unavena 😉

majoslava
31. júl 2011

@trinka @luppita @lianka7 kupovala som si v lekárni čaj pre tehotné... dal sa piť ale po troch dnoch som dostala krče z neho... bola som na internom brali mi krv, zbierala som 12hod. moč,... bola som aj u urologa robil mi sono a nič mi nezistil... (akurát že mi chýba draslík v krvi tak beriem Kaldyum) chcem skúsiť nefrologa... antibiotiká ja nemôžem som na ne alergická stále pijem len byliknové čaje ale teraz ich nemôžem :( brusnice mám doma zavárané ale nechutia mi moc...

zvedava17p
31. júl 2011

@majoslava ja som pred tehotenstvom mavala casto urologicke problemy a najlepsie mi pomahai susene brusnice.....som si kupovala take kandizovane v lidli...skus,za pokus nic nedas...

majoslava
31. júl 2011

@zvedava17p v Lidli nenakupujem ale budem tam musieť zájsť 🙂

zvedava17p
31. júl 2011

@majoslava my ho mame hned pod nosom, tak som si zvykla tam chodit

majoslava
31. júl 2011

@zvedava17p to más super 🙂 my sme kúpili dom v dedinke do okresu to mám 17km a tu je iba jednota a majú tu len základné potraviny :(

zvedava17p
31. júl 2011

@majoslava ale byvanie v dome za to stoji 🙂...my mame byt, sice velky, ale stale je to len byt...prave riesime, ze ako budeme trepat kocik na 3. poschodie bez vytahu

trinka
31. júl 2011

dobre rano dievčatá... ja som v noci dostala take krče, že ma manžel chcel odviesť na pohotovosť. Bolelo ma podbruško a kríže... dala som si potom magnezium a alchymilkový čaj, vyložila som nohy a asi do hodiny to prešlo... ☹ ale poviem vám, že mi nebolo všetko jedno... 😒 som y toho trochu nervózna... ale tak mi treba, to mám za to že chcem mať všetko v poriadku, nachystane a upratane... 😠 som to asi prehnala...
@majoslava ja tiež teraz čakam na výsledky kultivácie, pálilo ma pri močení a mala som bielkovinu v moči a bolesti hore v chrbte. Keďže som mala už dvakrat obličkový kamen, tak ma lekárka poslala rovno za urológom. ten sa ma snažil odbiť, ale som sa nedala, tak ma vyšetril. ultrazvuk bol v poriadku, tak som si trochu vydýchla. ale nic moc...

majoslava
31. júl 2011

@zvedava17p to ano ale koľko roboty je stále okolo domu.... a finančne je to tiež dosť... ale mám pokoj môžem si tu robiť čo chcem 😀 švagriná konštrukciu necháva v pivnici tiež nemajú výťah a trepať to po schodoch ☹

majoslava
31. júl 2011

@trinka no aj ja som mala ultrazvuk v poriadku a povedal mi že mám veľa piť... ale začala som puchnúť

trinka
31. júl 2011

@majoslava mne predpísal Nospu keby som dostala koliku... 😒

majoslava
31. júl 2011

@trinka juj koliku som mala len raz (klop klop) ked som mala 18... odvtedy si dávam veľký pozor... nechcela by som tú bolesť ešte raz zažiť :(

trinka
31. júl 2011

@majoslava ja som ju mala tiež v 18tke a potom znova po siedmych rokoch... 😒

harper
31. júl 2011

@zvedava17p ja som to riesila tak ze konstrukcia zostavala v pivnici a hore som nosila len vanicku, a ked mala spala tak som ju v tej vanicke dala k otvorenemu balkonu.

luppita
31. júl 2011

@zvedava17p tiez byvame v byte bez vytahu, robievala som to tak, ze konctrukciu som nechavala v kocikarni a len vanicku som nosila, neskor len dietatko, asi to tak bude aj teraz 🙂 preto este nemam kocik, potrebujem taky co ma na vanicke rucku (na strieske) aby sa dala lahko a pohodlne nosit 🙂
nebola to vzdy sranda, najma ked som este aj nakup mala a vsetko to vyteperit po schodoch teraz este juniora (nastastie ho uz nosit netreba a vyde po schodoch sam). doteraz zavidim, v dobrom, kamoskam, co si kocik zaparkuju pred vchodve dvere, vsetko vklude a bez namahy povykladaju z kocika....