Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 moja to tiez cele prespinkala 😀 cele video len trase doktor s malou nech sa zobudi a ukaze sa nam, no ked prepne na to 3D tak je schovana viac ako predtym 😀 teraz uz by som mu nedovolila aby ju tolko budil, moju malinku lasocku 🙂
@trinka Ale tam v tom odkaze,co si tu dala je pisana aj popradska nemocka....ako spolupracujuca...mozno len teraz niekedy zacali spolupracu 🙂
@veronika1417 No ideme este asi 2-krat na 4D,takze mozno vystihneme,ze nebude spinkat,ale doktor ho nechal spinkat,nic nerobil 🙂
Ahojte baby, ako sa dnes mate? co mate nove? 🙂
ja som prave volala doktorke za ten cukor / gluko som neudrzala v sebe / takze len z krvi a vraj to mam uuuplne v poriadku a nemusim chodit 😀 tesim sa moooc!
@veronika1417 Ty sa maaaas 🙂 🙂 🙂 supeeeer!
Baby dlho sme nedali foto brusiek 😀 spravme si radooost 🙂
@luci66 No ja som bola pretože mám zväčšenú štítnu žľazu. Záver bol taký, že je zväčšená, ale má normálnu funkciu. Jej neliečenie je oveľa horšie ako lieky!!! Takže žiaden strach! Všetko robíš pre drobčeka. Určite si už mala v prvom trimestri krvný odber na hormóny a kedže Ťa neposlali vtedy tak to bolo OK. Možno máš teraz len zvýšené hodnoty a pre istotu ťa tam posielajú. Tak to bolo u mňa a nakoniec je to OK. Tak to bude určite aj u teba!!! Drž sa 😉
ahojte dnes som si bola po vysledky z glukozoveho testu a super, sme uplne OK 🙂
@veronika1417 ako sa mas mamina? uz je ti lepsie? mas este tie tlaky? 🙂
holky chcem sa poradit : mna vcera kopala mala uz od obeda az do vecera, neskoreho vecera / 23.00 / v kuse, vobec som nemala chvilku ze by sa trosku zmiernila. Stacilo aby som sa prehodila na druhy bok a uz zase zacala tak som sa snazila vydrzat na jednom kolko sa len dalo. Vzdy si trosku pokopka ale toto sa mi veru zdalo dost. Dnes je to uz miernejsie ako vcera ale stale viac ako obvykle. Ked nekope poriadne tak si le tak brnka. Robi mi to starosti ☹ myslite, ze by mala nejaku nepohodu??? Nechodila som vela, neprepchavala som sa, necvicila,...
@luppita Ahojky s tym tvrdnutim a tlakmi je to uz lepsie. Bola som vcera u gyny na poradni a vysetrila ma a vraj je vsetko v poriadku. Nabuduce vsak nemam na nic cakat a ani sa okunat a okamzite ist do nemocnice tak ak by ste citili nieco podobne ako som tu opisovala sup k doktorovi! Vcera na vecer som citila tvrdnutie ale to pripisujem hyperaktivite co zachvatila moju malu. Dakujem, ze sa na mna pytas 😉 si zlata
@veronika1417 podla mna je to uplne OK, mala rastie, miesta ma stale menej a menej, ved uz si v 27. tyz, babetku sa meni rezim, bude viac hore ako spinkat. Teraz to prave orechove este len zacina 🙂
@luppita myslis??? ja som ako dilina asi ozaj zbytocne stresujem 😒 len som prekvapena, ze tolko vladze navyse na predporodnej hovorila, ze kopkanie je vlastne prejav nejakej nepohody no mne stacilo si vcera na to spomenut a uz som bola v prd... 😠 asi nemozem vsetko pocuvat ale aj teraz si tolko kopcuje az sa cudujem. Vcera som ju nahrala na mobil ako mi vyvadza v bruchu vyzerala ako votrelec 😀 ked prisli nasi z prace a pustala som im to tak sa len smiali, ze co uz dokaze 😀
@veronika1417 podla mna hej, mne mali robil riadne rososo v bruchu posledne 2mesiace (aj na porodnej sale mi tam tancoval). denne sa hodiny v kuse hmyril, len som sedela a ukludnovala ho. jedine co zaberalo bol mm, trosku ho pohladkal a maly akoby do komi upadol a bol klud.... nechapali sme to, lebo niekedy uz to aj bolelo aku silu mal, vela noci som presedela na posteli, alebo v obyvke knihu citala do 5tej rana, kym sa drobec vybujacil....(boli sme nestastny, ze ked takto v brusku vyvadza, co bude ked sa narodi) ale je to uplna pohoda, skvele dietatko, celu noc prespal uz ako 2tyznovy, spokojny, minimalne plakal .... zaspal ci pri telke, ci v kaviarni (nevadil mu ziaden hluk) , no ale neviem, ja som na pripravu nechodila a ani teraz nepojdem. Moze to byt prejav nepohody, mozno sa nevedela ulozit... predca len stale menej a menej miesta.
@luppita vidiiis! to ma nenapadlo aby som si strcila na brucho manzelove ruky, aj moja mala na neho reaguje ukludnenim. Som ja ale debo 😀 ale vcera ma jedoval aj ten lebo bol nervozny za burku a za nasho psa, ktory sa strasne boji ked hrmi a on nemohol kvoli nemu spat tak nervacil. Pritom Angienko bol na mne prituleny a triasol sa a len sem tam zaknuckal tak ale on bol narobeny z prace tak sa chcel vyspat.
@luppita musela som si ta mrnut a ty uz mas take krasne dietatko 😀 krasny chlapcek 😉

@trinka Aj ja som počula,že veľa v ňom nie je,ale aspoň na tie vzorky kadečoho som zvedavá 😉
Veru energie mám dosť a vybíjam ju večným upratovaním, praním,žehlením a varením,keď to počasie akosi nepraje...no obávam sa,že tieto dni už dlho nepotrvajú,lebo bruško mi začína trošku prekážať 😀