Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 no tak to sa mám teda zajtra na čo tešiť 🙂
@harper no aj s autosedackou ma vyjde 335 a ktomu mas zadarmo bud fusak alebo slnecnik podla toho co si vyberies.fusak v hodnote 27eur ale mozes si vybrat iny a doplatit rozdiel.tento kocik som skusala je lahky.potah na rucke je koza,takze vydrzi,lebo na inych ruckach je molitam a ten potom opadava.lahko sa sklada a bol lahucky a da sa v nom hojdat a akokeby adpruzeny,takze babatko neciti kazdy otras ako na tych umelych a pevnych kocikoch.opierka sa da polohovat.mna zaujal styl ale aj kolesa .vsetky kociky su dovazane s polska.
@mery1988 neboj keby si precitas strany dozadu tak baby to super zvladli 🙂 to len ja som zlyhala 😀 no snaha bola 😉
ahojte baby prosim vas ste tu niektore co zijete v UK .. ? robili vam tu glukozovy test ???
@veronika1417 no uvidíme, lebo viem, že to nie je žiadna sláva, ani švagrina to dobre nezvládla 😢
Ahoooj, ďakujem za privítanie, to by bolo super keby sme sa tam stretli, čítam, že čakáš dievčatko, my tak isto čakáme dievčatko, ale s menom to bude asi horšie, nevieme sa s mužom nejak dohodnúť 🙂
Baby, normalne mam vycitky svedomia... Chcela som chlapceka, ale doktorka na sone zahlasila, ze vidi kavove zrnko, ze bude dievcatko. Strasne ma to sklamalo. POznate tie babske reci, vsetky mamy mi tvrdili, ze mam take krasne spicate chlapcenske brusko a teraz holcinka. Ja neviem, mozno su to hormony, aj ma to mrzi, ale kdesi vo mne je take sklamanie... 😒
@mery1988 Ani my sme dlho nevedeli ake meno dame,ale nakoniec sme sa zhodli a bude to Lucka.Povedali sme si s manzelom ake mena sa nam pacia a postupne vyradovali.Ale mali sme rozdielne nazory a toto bolo asi jedine co sa nam obom pacilo 🙂 Este mate trosku casu,Do 17.11.hadam na nieco pridete 🙂
@dadda02 Takym sklamanim sme si aj my presli,chceli sme pre dcerku braceka,A bolo mi to luto aj kvoli manzelovi,velmi si prial syna,ako kazdy chlap 🙂 Ale uz sme si zvykli.A sme radi,hlavne ze bude nase dievcatko zdrave,
@marvis ahoj citam ze ste sa rozhodli pre Lucku , ja som Lucka a kukam že mate termin na 17.11 tak to by bolo tiež super , ja som narodena 17.11 😀 takze co dodat, jedine že super volba 😀 😀 😀
@dadda02 ahoj nic si stoho nerob .. mne všetci tvrdili ze budemmat chlapceka a velmi som chcela dievcatko a aj som sa presviedcala ze to bude dievcatko a nakoniec to bude chlapec . povedal pan doktor ze to je nezmylitelne 😀 a tiez ma to trochu sklamalo ale co nijak to neovplyvnim jedine sa pokusit o dalsie co bude dievča 🙂
@eskymacik17
@marvis
Dakujem za povzbudenie. Samu ma moja reakcia prekvapuje, normalne revem cele popoludnie. Mozno je to vychovou, s mamou som nemala dobry vztah alebo ja neviem... V okoli som mala pocit, ze male dievcata su vacsinou rozmaznane, uplakane... viem, ze je to blbost. Aj tak ma to nejako berie... snad su to len hormony
@zlamal.i Aj ja som si odtial objednala a vybrala som si fusak z ovcieho runa tak snad to bude vsetko v poriadku ked to pride. Uz sa neviem dockat 🙂. Ja budem mat tento:
http://ekociky.sk/?867,bexa-b3-black
Ahojte :D ja cakam tiez novembrove ale bude az na konci mesiaca :D vy uz viete co to bude mne sa stale nechce ukazat :( na zaciatku tehotenstva mi robili vela krat sono a citala som ze nie je dobre ho robit casto tak sa ho bojim vyziadat :( a to 3D je skodlive ci nie?
@lenka1108 ja mám termín 4.11 a na materskú nastupujem cca 24. september
baby, vo štvrok poradňa, som bohovsky zvedava! do minuleho mesiaca som chodila každe štyri tyždne a keď už som si myslela že a objedna po troch tyždňoch, tak ma objednala po piatich tyždňoch! takže sa tešim...
@dadda02 Ahoj, to ako keby si písala o mne...ja som prežívala to isté...a aj bruško mám také ako keby to mal byť chlapec, tak som si to tak nejak nechcene vsugerovala, že to bude chlapec. Tak naozaj som z toho bola mimo asi 2-3 dni...a postupne to prechádzalo...a teraz mám o to väčšiu radosť, že to bude malá princezná 🙂 Veeeľmi sa na ňu tešíme 🙂 Chce to trošku času a ono to prejde 🙂
@dadda02 nic si z toho nerob, veru ja strasne tuzim po dievcatku a aj nam to vyslo, no ak by mi teraz niekto povedal, ze to chlapec bude veru by som plakala aj ja (aj mi par ludi povedalo, ze chlapec..., smutna som bola, este ze mam super muza, ktory bol presveceny o opaku a ukludnoval ma, ze co ty ludia o tom vedia co on namiesil) 😀 ... doma mam uz jedneho chlapca a moc som si ho zelala, ale dievcatko je proste sen..... hormony nehormony plakala by som bola este viac ako ty 🙂 nemaj z toho vycitky, chce to len cas, a zober to tak, ze aj dievcatko bude super a nic vam nebrani urobit si aj chlapceka 🙂
@gibi22 ja mam termin tiez na konci novembra 🙂 bola som nedockava (co cakame) a sli sme na 3D, aj na normal poradni mi potvrdili dievcatko na sone.... ale uprimne nepocula som o skodlivosti 3D. a zase jedno 30min vysetrenie za 9 mesiacov nemoze niaku velku pataliu narobit. mne robia rychle sono na kazdej poradni, cize kazdy mesiac, ak by to malo babatku skodit, asi by to doktori nerobili nie? 🙂
kocky, ake magnezium uzivate??? ja doteraz ziadne, ale musim si ist niake kupit, bo som v noci taky krc do lytka dostala, ze mi az slzi vybehli od bolesti, mm sa mi to snazil uvolnit, ale asi nie dostatocne, stale citim v nohe tlak.... myslite , ze mi bude stacit sumak (taka ta sumiva tableta co sa roztopi vo vode), alebo radsej v niakej tabletovej fotme??? dakujem 🙂

@blackrose @veronika1417 veru, veru... ešte je inak jedna velkosť early days, ale to je pre nedonosencov a sa to objednava... 😉