Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lolinkamaminka je to po dohode s lekarom. ked mu povies ze chces ist, nema preco ti robit preoblemy..nie su na to zakonne dovody preco ta musi poslat 8 tyzdnov pred porodom na md...nemusi to nijako zdovodnovat, lebo mas na to pravo 😉
babulky inak už konečne máme vymaľované...ešte niečo doupratujem a finíto...Včera ma manžel zobral na motorkársky zraz do Rakovej - Korcháň...išli sme po siedmej večer a domov došli o 2 v noci...konečne som bola niekde v spoločnosti a ešte k tomu mali super kapustnicu... 😵
Potrebujem poradiť, máme doma namorené a nalakované drevené dvere....a po vyspravovaní stierok a brúsení zostali také bez "života"....zatiaľ som ich poumývala ale neviem čím by som ich oživila....nemáte niečo osvedčené....rozmýšľam nad diavou ale neviem či je to vhodné
@palinkova87 aj ja som nastastie zatvorena..aj tlaky su prec uz nas len kobtroluju a este dostanem jednu dlllllhu infuzku a jednu injekciu na plucka anickine..
@stefie ahoj a co si stvarala, ze ta to tak chytilo? Drzim palce aby tam slecna vydrzala az do konca v poriadku 🙂
Inak aj mm by chcel Anicku, len ja neviem ci to nebude divne, uz mame doma Anetku, ktora teda je v rozsirenom kalendari na Annu. A navyse ked je zla, tak ju volam Andula a ak potom zakricim Andulko pod sem, aby sa mi nestalo ze nepride ani jedna, s tym ze nevedeli na ktoru volam 🙂
@denis006 ja pronto v spreji pouzivam tiez a tak pekne to voni, ten by ti nemal robit problem.
Co sa tyka mna, ja sa mam hrozne, som rada ze povolili tie horka, ale chytila ma alergia v plnej sile. Vcera bola u nas svokra, tak mi naordinovala do nosa sprej s kolekcie Forever (neviem ci to poznate) je to vlastne nieco z Aloe vera, vraj by mi to malo zabrat a tlacim do seba zodac, ktory mam pocit ze vobec nezabera. ☹ tak dufam ze bude trochu viac prsat aby sa zmyl vsetok ten pel co lieta vo vzduchu.
@lucia2312 aj vtedy to bolo oki...celé toprebehlo veľmi rýchlo...rodila nás jedna Dr. ktorá tam len slúži služby a musím konštatovať, že sa hrozne správala, hlavne k jednej mamičke, ktorá veľa pribrala a nemohla mimi vytlačiť a normálne bez servítky jej povedala, že nemala toľko žrať! ☹ ...len dúfam, že na ňu opäť nenatrafím, ale ak aj, tak polovička plánuje byť sdo mnou pri pôrode...
Tak už sme tri čo plánijeme rodiť v Ca z našej témy...snáď sa stretneme, veď aj termíny máme takmer rovnaké
vďaka za rady, vyskúšam teda pronto....ten som voľakedy používala, teraz už dlhšie používam vlhčené obrúsky na drevo..ale tých by som na to spotrebovala habadejjjj 🙂
baby,dnes ma po prvy raz napadlo zbalenie sa do porodnice.Samozrejme nie okamzite,no uz sa to blizi 😲
Mam uz pripravene vsetko:3x nocna kosela,vlozky,aj podlozky do postele uz su kupene....Az som dostala strach,ze je to uz za dverami....Vobec sa na to netesim 😒 [myslim porod]
Zase zazivat hodiny bolesti 😖 ,ach jaj 😒
@harper nic take som nerobola ..skor by som povedala nerrvy stresy uz par dni sa dona hadame..vlatne uz nie bo mu zalepilo,ked namna prisli tlaky ze somnevedela stat na vladtnych..mne tak odporucali dianku a doma bianka..to by uz bola sialenost,nie?🙂))
@karap ej veru moja za dvermi..ja somsi to tiez vcera uvedomila ze vladtne som to uz mohla mat za sebou a malinku na svete..idem sa aj ja uz zbalit ked sa vratim domov.. uz nebudem riskovat..
ahoj dievčatá, mne bolo v noci strašne zle a bolelo ma brucho fňuk ešte stále som neni 100% no dúfam, že to prejde 😒
@stellamiapiccola aj ja som to mala od soboty minulej, aj krce v brusku tak som sla k dokymu v pondelok, ten mi dal magnezko ale nepreslo to, tak som sla v stredu vecer na pohotovost a odvtedy som v nemocnici, zacala som sa otvarat, takze radsej nic neriskuj a utekaj 😒 drzim palce 😉
@anicka87 ja:prvy porod-13 hodin,druhy porod-4 hodinky 🙂
Inak baby,aj vy sa citite podvecer tak nahovno? 😖
Rano je mi celkom fajn,no ako pribudaju hodiny je mi cim dalej tym horsie.K veceru ma uz boli ,,cely clovek,,hlavne klby a knisem sa ako kacka 😠 Vecer padam do postele uplne vystavena 🙄 🙄
@karap ja sa citim ako 100-rocna, vsetko ma boli 😒 , neviem sa v posteli poriadne otocit, kde ulozit nohy, kde ruky, vecer ma bolia klby, vystreluje mi to az do päty, drobec ma kope do mechura, kriste ako to boli, dnes som prelezala pol dna - a to mame este paaaaaaar tyzdnov do porodu, co bude tie nasledujuce mesiace, netusim, ked uz teraz mam depku zo svojho tela, ked mam spuchnute nohy, taha ma v krizoch a pocit, ze som sexi zena je v prdeli.... 😀
@majoslava aky kocik si si kupila?
Fuuu babulky,sa to tu nejako pokaslalo s tymi komplikaciami 😒 😒 😒 Len sa vsetky drzte,setrite sa a pozor na seba!!!
Ja sa naopak citim stale vyborne,plna energie a obcas sa neviem zastavit...dnes mi aj maminka dohovarala,ze nastal cas zacat sa trosku setrit 😨 Uz by som sa mala pokusit...
@anicka87 Prajem vela sil na poriadne preliecenie a zastavenie komplikacii
@stellamiapiccola Moja,nepodcenuj radsej bolesti...ja som prvorodicka,asi ti neporadim vela,ale keby pretrvavali bolesti,radsej odklusat na pohotovost.
@anicka87 no,prve slabe kontrakcie mi zacali okolo polnoci,no boli to bolesti ako pri menzese.Az okolo 10-tej prisli ozajstne bolesti.Mala sa narodila o 12,45 a to som uz bola taka vycerpana,ze som ani tlacit riadne nevladala.Pomohli mi sestricky[jedna sa mi zvalila na brucho a ,,potlacila,, malu dole].Syna mi vyvolavali a od prvej kontrakcie po jeho narodenie ubehli len 4 hodinky.Posledna bola brutalna [hlavne poslednych 20 minut]a hoci som rodila uz druhy krat,nejak mi nedochadzalo,ze uz mam tlaky a takmer som syna porodila v sprche 😀 Nastastie prisla vcas sestricka,nahnali ma na kozu a na 3 zatlacenia bol syn vonku.....Keby prisla o 3minuty neskor,tak syna ,,zbieraju,, zo zeme 😝
No nechcem Ta strasit,neboj ako prvorodicka sa mozes tesit zo ,,sladkej nevedomosti,, 😀
@anicka87 oouuu ,no pohotovosti sa chcem vyhnúť je to tam des.uvidím dnes mám celučky deň dáky divný tlaky , nespím v noci uvidím ešte počkám.tak sa drž aj ty!

@stefie drzte sa obe... velmi drzim palce...hlavne pozitivne mysli, ooddychuj a vsetko bude o.k. 😉