icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
5. sep 2011

ozaj baby, ktoré ste už boli na prietokoch, myslím na tom 3 veľkom utz?

lolllka
5. sep 2011

@henrieta44....no chudatko, mozno to este tak nevnimam a neviem pochopit, mozno neskor budm aj ja ronit aj ja krokodilie slzy...

blackrose
5. sep 2011

@henrieta44 ja idem sice na velky uzv az 14. 9. ale prietoky mi robili uz aj pred tyzdnom, lebo dr. sa nieco nepozdavalo

lolllka
5. sep 2011

@henrieta44 idem kuknut, zeby som si objednala este jednu? 😉

lolllka
5. sep 2011

@henrieta44 objednane... 🙂

henrieta44
5. sep 2011

ja začínam 30tt zajtra a zdá sa mi že s tieto prietoky robia po ukončenom 30tt, musím sa vo štvrtok opýtať dokiho,si to už nepamätám presne, ved sú to už 4 roky

trinka
5. sep 2011

@henrieta44 ja som bola v piatok, Izzie je asi o týžden mensia a doktorovi sa niečo nepozdávalo s výživou, tak ma objednal o mesiac na kontrolu... že zatial to malej stačí, uvidi sa v 34 tt...

blackrose
5. sep 2011

@henrieta44 robia sa v tom velkom uzv po 30tt ale mne ich robili napr. aj na morfologickom v 22tt... hodnoty su vzdy prisposobene danemu tyzdnu

adikad
5. sep 2011

@trinka ahoj Leni, robil ti aj prietoky? Ktory dr. tam bol? Ja idem v pondelok. Kolko mala vazila?

deny19
5. sep 2011

@eskymacik17 tak ako sa mate?malycky ako?my ideme o tyzden na UTZ tak som zvedava,uz sa aj tesim ako sa ma🙂

karap
5. sep 2011

@blackrose nestresuj z koselami 😉 Nemusis mat original na dojcenie.Stacia Ti obycajne z gombikmi na rozopinanie.Kupis hocikde za par eur....

blackrose
5. sep 2011

@henrieta44 aj ja som si uz objednala 2 nocne kosele 🙂 dakujem za linku

blackrose
5. sep 2011

@karap ved ja viem, ale aj tak som nikde nevidela... resp. vela som toho nepochodila a uz sa mi ani nechce 😉 ale objednala som si z toho shopu co som henrieta vlozila 🙂

eviiinka
5. sep 2011

@veronika1417 Ja mám presne toto iste, lahnem si a za dve hodky sa zobudím :( myslim si že už je aspon 5 hodin rano, no kdeže je asi jedna a ja som už vyspata, potom zaspím, no to cikanie je nenormálne ☹

palinkova87
5. sep 2011

baby ja ešte nemám kupene nist .. ach jáj 🙄

palinkova87
5. sep 2011

babule, inakšie ani vy už nevládzete chodit? mne už tažkosti začalo robit aj stávanie s postele.. ach jooooj.. čo toto 😔 😕 nech už prebehnú tieto 2mesiaciky veru..

mysti
5. sep 2011

...cim viac sa nam to blizi-mavam taky "vycerpavajuce" noci - stale rozmyslam nad tym, ci vsetko stihnem nakupit, ci stihnem vsetko, co mam este naplanovane...jezis, normalne ma chytaju depky z toho obcas... ☹ strasne rychlo idu tyzden za tyzdnom, uz je september, je to strasne... 🤐

mysti
5. sep 2011

...a termin "uz" za 62 dni, boooooze 😖

palinkova87
5. sep 2011

@mysti nemaj boja stihneme to 😀 ja tiež ešte nemám nič kúpené 😖 ale na konci mesiaca už idem.. to už nakupuj aj ty 🙂 😉

lenka1108
5. sep 2011

baby je tento zoznam ok? http://www.dietaaja.sk/taska-do-porodnice.php
zeby som skocila do dm si uz nakupit a tak...

dena
5. sep 2011

@kaia objednali sme ju. som zvedava kedy pride. a vy, aky ste teraz kupili?

mysti
5. sep 2011

@palinkova87 ako som pisala, ideme este buduci vikend do Skalice, tam maju kopec obchodov-detskych a su tam aj jarmoky, tak uvidim, co kupim tam a ostatok doobjednam cez net ked pridem domov...to mi akurat bude tak vychadzat, ze by to vsetko potom do konca mesiaca mohlo prist... 😉

henrieta44
5. sep 2011

@blackrose nemáš začo, košeľa je super, budeš určite spokojná a hlavne nie je ani moc drahá,lebo čo som pozerala aj ide, tak som skoro infarkt dostala z tých cien že 44€ a podobne a táto necelých 18€

majoslava
5. sep 2011

ahojte babenky.... 🙂 bola som v poradni... mám tehotenskú cukrovku ☹ koniec... po mesiaci mi prišli výsledky a že o dva týždne mám isť znova na kontrolu... a držať dietu.... mám tam isť zajtra tak neviem či mi jeden deň diety pomôže 😀
brali mi znova krv na screening, zrážanlivosť krvi a draslík.... 3 ampulky 😠 som myslela že odpadnem lebo každý druhý týžden mi berú krv a žily mám ak narkoman...

mysti
5. sep 2011

@majoslava to Ti az tak neskoro prisli vysledky?fakt dost neskoro...mne brali krv hadam len 3x za cele tehotenstvo, naposledny prave na cukrovku... 😕

dominika_sk
5. sep 2011

čaute kočky, tu bolesť bedrovych klbov v noci už poznam aj ja ☹ idem pomaly baliť tašku do porodnice, ale keď tak teraz nad tym rozmyšlam. chcela som to urobiť tak, že jednu tašku s mojimi vecami si zoberiem hneď a druhu mi donesie priatel. lenže čo zbaliť do tej prvej, okrem mojich veci? mam hneď do tej prvej zbaliť aj plienky a mastičku? či stači nech mi to potom priatel donesie? a ďalšia vec, okrem veci čo oblečiem malemu keď pojdeme z porodnice mam mu zobrať aj niečo ine? ja neviem, zavinovačku, alebo nejake bodynko?

palinkova87
5. sep 2011

babule kolko máte pás? juj ja merala už rovných 100cm 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

majoslava
5. sep 2011

@mysti ano... majú dovolenky... mne berú stále na nejaké vyšetrenia... kvôli tomu draslíku...

ajvetka
5. sep 2011

@dominika_sk Ahoj, hlavne nezabudaj ze po porode budes mat cca rovnaku velkost ako pred porodom. Jedna mamicka v porodnici si doniesla veci co nosila pred tehotenstvom 🙂 Ja balim aj pampersky pre maleho, ale nie vela zbytok mi prinesie manzel podla potreby. A u nas v nemocke davali aj masticku na ritku, olej na telo, aj lieh na pupcek, takze to neberiem, to mi vydrzalo este nejaky mesiac. A ja som si brala aj jedno body pre babo. Aj latkove plienky na odgrcnutie si vezmi.

dominika_sk
5. sep 2011

@ajvetka nooo, veď ja som si ani teraz nekupovala žiadne tehotenske veci. rifle a podobne sice nezapnem, ale teplaky a všetko čo je na gumu oblečiem normalne, aj trička a mikiny. takže mam asi stale rovnaku velkosť. dufam, že to tak ešte aj ostane a že za dva txždne si nepojdem kupiť nejake XXL teplaky 😎 😀