Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@karap no presne taku som stretla v nemocnici v cakarni, uz je tam mesiac, termin ma zaciatkom decembra a ma doma dvojrocnu dcerku...ziadna sranda veru 😒 ale znasa to celkom v pohode, ale ja by som sa tam asi zblaznila, nezavidim tym mamickam co su trebars na rizikovom a su hospitalizovane od siesteho mesiaca alebo podobne...nastastie som v poriadku a dufam ze to tak ostane, ale teda vyplasila som sa riadne 😅
@lolinkamaminka No hlavne ze to dobre dopadlo...ale ten strach nezavidim...a v ktorej nemocnici si bola...v starej,ci novej...predpokladam ze urcite v Prešove...ja chodim do starej...tak len sa setri a oddychuj...
@dominka757 mne sa paci 😉 taka klasika 😀
@lolinkamaminka 😀 no ved to... taky neutralny kocik nie? 😉
@dominka757 je nadherny 🙂 naozaj velmi velmi sa mi pači 🙂 škoda že ja už mam 😒
@monculik5 😵 dakujeeem.. my sme si nechali kocik ako posledny a asi to vyhral tento 😀
@tina233 no mne doktor nepovedal konkretne kam mam ist a ja povodne ani nie som z PO takze som zasla najprv do starej, ale tam som nemohla najst jedine vhodne dvere kde by som sa spytala ze co a ako a navyse mi prislo zle z tych hnusnych priestorov, vyzera to tam ako zburanisko a vsade samy cierny robotnik s furikom 😒 tak som zasla do monobloku a tam som to hned nasla a nechala som sa tam vysetrit. Povodne som chcela ist rodit do starej, ale dnes som zmenila stanovisko, aj ked mi viacero bab hovorilo ze stara nemocka je v pohode...uz ako bude, tak bude, uz to chcem mat hlavne za sebou a nech je mala zdrava 😔
@karap to teda áno 🙂 ale mám aj strie ale to ešte po malej nové som zatiaľ ešte nezaznamenala 🙂
Ahojte baby, tak ja som dnes prisla na jednu vec, a velmi dolezitu....prisla som na to, ze ja vlastne muza v domacnosti vobec nepotrebujem. 😠
Vysvetlim : dnes nam prisiel kocik, co sme si objednali, ujo z UPSky (mimochodom tiez otecko-cakatel), ked ma videl s bruskom, tak mi obrovsku krabicu sam nalozil do vytahu (bol tam zlozeny kocik+sportak+vajicko+fusak a dalsie prislusenstvo-krabica na cely vytah a vysoka skoro ako ja). Ja sama som ju odtrepala do bytu, lepsie povedane odtiahla, vybalila, zlozila som komplet cely kocik od kolies az po vanicku...to som vsetko stihla kym prisiel z roboty MM. Z tym sme sa poriadne pochytili, pretoze mal ist k nasim este malovat strechu (mamka ju teraz maluje sama, pretoze oco je v poobednej 😢 ) ale on samozrejme si uz dohodol so svojim otcom, ze pojdu k svagrovi do byt (preraba byt uz od juna) zamontovat lustre, ako keby sa ten debil uz zajtra isiel stazovat. Paradox vsetkeho je, ze svagor je na mestskom zastupitelstve.... 😠 bola som taka vytocena, ze si to neviete ani predstavit, nervy mi tiekli, doslova som na neho revala (aj som revala), som povedala, ze som otehotnela nespravnom case, ze keby nie som tehotna, tak by som na tu strechu vyliezla ja a na neho by som srala.....chapete to? moja skoro 50 rocna mama maluje strchu a on si montuje lustre. Blazon jeden. Tak som od nervov zacala skladat postielku - sama...a uz je aj poskladana...tak mi povedzte, naco mne je muz? 😠 😠 😠 😢 😢 😖
@dominka757 to ano 🙂 ja som tiez kupila taky ze ked by sa nahodou stalo ze to bude chlapec aby bol ten kocik univerzalny. ale tento je fajny, ten kosik a kolieska ma take klasicke a hore je moderne spraveny, myslim ze by si tym nic nepokazila 😀
@lolinkamaminka len dufam ze sa mi on nepokazi ked si ho kupim 😀
dakujem vam babulky, ze sa vam tak paci ta postielka 😵 😵 😵 😵
@dominka757 tak babatko sa ma načo tešit 😉
@monculik5 a my ho uz sa tesime nanho 😵
ahojte
tak kamoske cele tehotenstvo tvrdili,ze ma v brusku chlapca a vcera na prietokoch jej doki zaspieval,ze je tam dievcatko,tak sme zvedave,co sa vlastne narodi 😉
termina ma 23.10. takze sa coskoro dozvieme
@drobcek801 prave pre toto som si dala spravit krvne testy na urcenie pohlavia babatka 🙂 tam je 99 % uspesnost...
@dominka757 a co to je za znacku? ja mam obycajny posky, cela trojkombinacia ma stala 290 eur ale dufam ze sa nerozpadne, zatial sa tvari byt kvalitny, uvidime ked ho prevetram v terene 😀 😀 😀
@lolinkamaminka aj toto je polska znacka... roan marita lux 2011... na slovensku som ho nasla len na jednej jedinej stranke 😅
@dominka757 krásna klasika 🙂
@slimme dakujeeem 😵
@lady511 No je to zaujimave ze ten tvoj o tom nevedel...som zvedava ako dopadnem ja zajtra na poradni, lebo uz tu viacere spominali, ze musia chodit na poradne aj nadalej ku svojmu....je to divne, no sama neviem co by som robila, lebo ja som si chcela doktorku na poradni nejak dohodnut aj k porodu, tak dufam ze sa mi nestane to co Tebe...
@10linduska10 ja som si myslela, že mam velke brucho 😎 prepač, dufam že ťa neurazim, ale som v šoku 😀

Kočky, ako to máte vy čo sa týka poradne v poslednom mesiaci? Budete chodiť do nemocnice, kde plánujete rodiť alebo naďalej k svojmu gynekológovi? Mňa tá moja prekvapila, keď mi dnes zahlásila, že aj posledné týždne pred pôrodom môžem chodiť k nej, lebo v nemocke sa vraj veľmi dlho čaká (u nej sa objednáva na čas). Tak si vravím ok, ostanem u vás. Len potom som si uvedomila, že keď sa malá začne pýtať na svet - tak to len tak nacupitám do vybranej pôrodnice, že zdravím, prišla som k vám porodiť? 😕