Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lolinkamaminka dakujem si zlata...to uz mam nastudovane 😀 😵
@dominka757 pekny kociarik 🙂 ja mam nieco podobne,objednane z e-kociky z bardejova a fusak mas gratis ak si objdenas aj autosedacku 😉 http://www.e-kociky.sk/?592,ballerina-leather-c...
@zlamal.i aj ten je pekny, aj dobra cena je 😵 no my sme s priatelom taky rychly ze mi uz autosedacku mame kupenu zvlast 😀
@dominka757 jaj ja som sa chcela iba pochvalit hihi 🙂 ale vas je tiez super 😉
@zlamal.i no ved to je tiez taky styl - klasika 🙂 a myslim si ze v zime sa nam tie kolesa zidu 😀
@zvedava17p obvod 104cm a na foto vyzera take malinke brusko 🙂 ja mam velike a obvod mam 101cm 😉
@dominka757 @zlamal.i @lolinkamaminka su pekne tie kociky 🙂 mne sa najviac paci, ze dnes je taky siroky vyber, ze vlastne je velmi tazke zistit co je momentalne moderne - co sa nosi lebo je velmi vela stylov kocikov aspon ja som z toho uz total debo 😀 😀 😀 a retro byvaju najdrahsie tak si vyberajme!!! 😀
Tak a mam dorobene, pofotene, zajtra stiahnem fitecky a poposielam Vam vysledky mojej dnesnej prace. Si predstavte, ze ten moj muz este stale nie je doma, dva lustre montuju so svokrom od tretej, pani moji... 😕 a to je vedla vo vchode, by som tammala nabehnut a pred vsetkymi tam urobit poriadny cirkus, ze nech si synacik urci priority 😠 😠
@veronika1417 na fotke mozno vyzera,ale je to tak 😠
@zvedava17p joooj ale nejedujes sa na mna hadam??? 😒 ked taky nasr...ty smajlik 😠
@veronika1417 nieeeeeeeee 😀
@zvedava17p lebo mne sa aj tak zda malinkeee 😝
@veronika1417 ja som cela taka malinka, 178 cm vyska a 100 kilov 😀
cafte, akurat dnes mi mm vynadal, ze naco mi kupuje drahe kremiky proti strijam, ked mam jednu novu velku na bruchu ☹ uprimne moc ten krem nepouzivam 😝
Inak mam strije na stehnach zvonku, zvnutra a na bokoch (ale to este po synovi) 😠 co uz, krasne a zdrave deti nieco stoja a ja som ochotna sa obetovat 🙂 Staci sa len zmierit s tym, ze bikiny si uz nikdy neoblecem 🙂 inak je to prezitelne 🙂
pridavam foto bruska aj ja. miery netusim, neviem kde mam meter, ale vaha je + 9 kg zatial 🙂 co je celkom fajn, pri synovy som mala + 16kg 🙂
nie neurazíš 🙂 🙂 nie som taká povaha 😅
tak tabulky aktualizovane, a jedlo na zajtra za vydatnej pomoci Anetky sa pecie - robili sme spolu francuzske zemiaky. 🙂
@blackrose tak o tom neviem, ze by to zrusili. Na predporodnu pripravu nepojdem, minuly krat som tam tusim bola len raz, a budem rada ked si tam odsedim cakanie v cakarni a co najskor sa presuniem zase domov. 🙂 Ako zvladla som aj prvy porod bez takej pripravy a teraz uz viem do coho idem, tak to nepovazujem za nutne. 🙂
žienky dnes na wcku ked som sa utrela tak som našla taky hustý hlien, ale necitím ani štipanie ani pálenie ani zafarbené to nebolo, máte take niečo aj vy? 😕 a dnes to nebolo po 1x, už som to par krát mala a neviem čo to je 😖 už som uvažovala nad hlienovou zátkou ale ta mi pri prvom pôrode odišla naraz a bolo toho dosť, stalo sa to v noci na wcku asi 4 dni pred pôrodom, tak neviem či by to mohlo aj pomali odchádzať 😖
ahojte žienky chcem sa spýtať koľko ultrazvukov ste mali?myslim takých odborných ako bol napríklad v 12 týždni kvoli vrodeným vadám atď. Dnes som bola na prietokoch a doktor sa ma spýtal, či som bola na špeciálnom ultrazvuku ano bola som ale len v 12 týždni a v 17 týždni potom už nie doktorka ma neposielala, tak dúfam že som nič nezanedbala.
@lianka7 jeeej moje zlate 🙂 krasne ako vzdy 😉 ja som uz po sprche a ako sa tak vyvalujem a prevalujem v posteli som zistila, ze ma nejko zacinaju pobolievat krize 😖 to ta vaha bruska asi, ze??? 😕
@lianka7 veru velkeho po tatinkovi 🙂

@dominka757 je peknucky velmi 🙂 pozri tento link, su tam baby co ho vraj maju, skus sa spytat ich na nazor https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anelisa/albu...