icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

moncika15
7. okt 2011

ahojte, nahodou som narazila na vasu temu a chytila ma nostalgia 😵 takto pred rokom som ja cakala na termin porodu 🙂 mala som ho 20.11.2010 ale vydrzali sme do 25.11. drzim Vam vsetkym palce 🙂

nicina
7. okt 2011

Super tesim sa, tak nech nam porod dobre dopadne🙂
Obcas dobre padne si zaspominat🙂

lenica81
7. okt 2011

@nicina ano... na antolskej budem rodit... 😉

nicina
7. okt 2011

Super snad sa tam aj stretneme.,-)

woman04
8. okt 2011

@lianka7 ...to je normal..ja mám tiež lepšie..v tehotenstve nemáš krvné straty vďaka menzesu,tým pádom sú výsledky lepšie..ja som mala veľmi veľké a ešte trúba som darovala krv a skoro mi dávali transfúziu...vraj výsledky ako mrtvola..2 mesiace som len ležala...vraj transfúzia by nebola dobrá,ak by som niekedy bola tehotná...ako keby to tušili..🙂 ..to bolo pred možno aj 15 rokmi 🙂..teraz mám tiež brať...ale iné ako Actiferin,vraj tehotné ho moc neznášajú...
@luppita ja idem tiež asi o 3 týždne ,27.10.by som chcela..teraz som bola 5.10.,povedal ,že stačí o 3 týž....ešte mi spravil stery na streptokoka,výsledky o 10 dní...
@harper ..ja som tiež nič nedostala,možno v pôrodnici sa dostáva 🙂
@kaia ..tak to je problém,som typ,ktorý rád kupuje na poslednú chvíľu a tým,že prerábame+PN,vôbec sa neviem naštartovať na Vianoce...Moja dcéra sa narodila 27.12.,tak to som super stíhala🙂,až na to ,že Silvester bol v pôrodnici...🙂

woman04
8. okt 2011
kukina79
8. okt 2011

@gertka neni zac 😉 no to poucenie o epi si kludne zbehni cim skor urobit, niky nevies kedy to na teba pride...ja som bola tiez v 35tt na pouceni. zatial som to nezaplatila.mam to ako poistku, podla toho ako sa to cele vyvinie, pojde priatel potom to vyplatit, ale hlavne, ze to poucenie je. 🙂

kukina79
8. okt 2011

bre ranko....alebo este peknu noc... 😅 nejak dnes nemozem spat, tak si vas idem pocitat, co ste vsetko za ten den prezili.... 😉

kukina79
8. okt 2011

@lenica81 to nemyslia vazne co pisu v tom clanku...?! 😨 ja mam tuto poistovnu a doteraz som nemala ziaden problem s osetrenim a praveze doteraz, ked lekar videl, ze som poistena vo vszp, tak ma bez problemov zobral...radsej si na to zaklopem 3x klop, aby to aj teraz tak ostalo pri porode.... 😅

trinka
8. okt 2011

bože baby, to bola noc... 😒 😒 😒 ja som mala také krče... to je zakon schvalnosti, že mi je blbo ked mm nie je doma... 😠

drobcek801
8. okt 2011

@trinka to aj ja mam katastrofalne noce,ked neni mm doma 😨
a dnes bo la o 4-tej bolesti,ale on si sladko spinkal a ja som nakoniec nad ranom na 15min zaspala 😉

dena
8. okt 2011

@trinka @drobcek801 myslim ze tie noci mame skoro vsetky na prd 😒 ale co uz to mame za par 😉 a snad budeme mat take dobrucke babatka, ze nas nechaju pospat

lenka1108
8. okt 2011

bre ranko. tak ja som na pocudovanie spala 8 hodin v kuse.zeby ma tak uspala ta slahacka 😉 ? no teraz mi neni boh vie ako.hned ako som vstala mam strasne silnu zahu.uz ani talcid nepomaha.ani upratovat sa mi nechce ale musim. ☹

mysti
8. okt 2011

@majoslava
@kiribaby
@lucka33 dakujem baby, tak to je najvyssi cas, aby som ho zacala pit... mozno naozaj vela nepomoze, ale zase cajik mam rada, myslim, ze tym nic nepokazim. Kuknem ho v lekarnach a az ho nebudu mat, tak si ho objednam niekde z netu 😉
Mne sa vnoci celkom dobre spalo, az na to, ze som sa okolo pol jednej zobudila na to, ze mi mm "ukradol" spopod hlavy hlavnicku 😀 akoze brutal...potom som nejako nevedela zaspat, som sa asi do druhej len prevracala, 3x bola na WC, ale potom som nastastie zaspala...
Inak dnes je vonku krasne co poviete? oproti vcerajska som ani neverila, ze dnes bude takto pekne 😵 je sice chladno, ale pekne 😀

anicka87
8. okt 2011

bre rano kocky 🙂 ja som spala do 9tej ale ziadna vyhra veru ☹ celu noc som sa budila na bolest krizov a akoby menstruacne bolesti, je zaujimave ze ma to vacsinou chyta len v noci a je to dost nepravidelne, takze poslickovia to asi nebudu 😒 mate to niektora?

ajvetka
8. okt 2011

@woman04 to co je toto!!!!! hrozne co sa deje. Zostava mi rozum stat a dufam, ze sa to nejako vyriesi...

miriamapeter
8. okt 2011

@kiribaby Ahojky, aj ja som si kúpila čajík od firmy Megafyt, vieš mi prosím povedať aké sú odporúčané množstvá pitia čaju podľa týždňov tehotenstva?
Ďakujem Ti 🙂

miriamapeter
8. okt 2011

@kaia Ja mám termín 17.11. a tiež budem rodiť v Kochu 😉

miriamapeter
8. okt 2011

Ahojte, neviete mi prosím povedať k akému dátumu v mesiaci sa vypláca materské? Alebo je to individuálne, som BA. Ďakujem Vám

karap
8. okt 2011

@miriamapeter materske sa vyplaca k 15.dnu v mesiaci.Na ucet.Mne chodi materska sekom,tak okolo 19-20-ho.
Baby mne je k veceru uz tak zle 😖 Tvrdne mi neskutocne brucho a bolia ma krize.Keby sa to uz skoncilo....Vnoci sa ledva otacam.Len k ranu mi je celkom dobre.Podla babskeho receptu je na urychlenie porodu dobry sex.No ja na to nemam vobec chut 😠 Dnes rano som sa po 2 tyzdnoch obetovala,nic som z toho nemala a teraz ma boli cely spodok 😖
Ja uz chcem rodit ☹ ☹ ☹

palinkova87
8. okt 2011

ahojte včera sme boli zase na poradni aj na ctg-) všetko máme v poriadku, a teraz povedala, že v utorok ma idú pozerat zo spodu a ak budem otvorená tak budú robit nejaký dátum a ak nie tak asik budem rodit bez vyvolávačky.. aspon tak som to pochopila dúfam,že som ju dobre pochopila.. 😖 ale však v utorok sa dozviem.. ale zase by som nechcela, keby ma na silu vyvolavali porod ked máme všetko už v poriadku.. no uvidíme aký názor bude mat do tretice 😅

lenka1108
8. okt 2011

baby kazdych 20 min mi striela bolest do krizov. brucho nic ale uz 3 krat po sebe po 20 minutach ma strasne zabolia krize.ja uz to nevydrziiiiimmm uz nech to tehotenstvo skonci.som ako skapaty pes.. ☹

z0e
8. okt 2011

Ahojte, uz dlhsie vas tu citam, ale az teraz som sa zaregistrovala 🙂 Chcem sa spytat ohladom toho kufrika. Zatial som ziadny nedostala. To si mam od svojho doktora vypytat, ked budem v poradni? To ma kazda na neho narok? Dakujem 😉

stellamiapiccola
8. okt 2011

Dobré ránko dievčatá , no moja noc to už ani neni noc kukam , premýšlam čo a ako a bolesti mám stále , keď ležím na chrbte je to sranda bruško mám úplne makkunké.Idem si nájsť niaku činnosť lebo blbá ja nemôžem sedieť je mi ľuto premárniť čas 🙂
@z0e ak ti ho nedal pýtaj 😉

majoslava
8. okt 2011

@trinka
@lenica81 ďakujem baby 🙂 ten obklad pomohol... aj ked som zaspala len okkolo jednej vnoci ale prešlo ma to 🙂

trinka
8. okt 2011

@drobcek801 to je ozaj zákon schválnosti... ☹

čítam, že nielen ja som mala na prd noc... už to naozaj len vydržať... ale ked to je ofiko ešte mesiac.... 😒 mam pocit že je to stráááášne dlhá doba...

trinka
8. okt 2011

@majoslava som rada 😉 dnes už lepšie?

z0e
8. okt 2011

@stellamiapiccola v utorok tam nabehnem 🙂

majoslava
8. okt 2011

ahojte... ja som dnes nejaká moc aktívna 😀 asi to bude tým že kus vykuklo slniečko a včera som preležala celý den v posteli 😝
už mám upratané, navarené,... ocinovi som spravila aj ryžový nákyp 😀 už len nech dopília drevo a ponaberám im jesť a môžem oddychovať 😀

majoslava
8. okt 2011

@trinka zatiaľ ano... 🙂 nedala som si ani podprsenku iba také volnejšie tričko... zataľ netečie...