icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

mysti
9. okt 2011

Ahojte baby 😀 Ja som tuto noc srasne zle spala, snivali sa mi stasne bludy a na WCku som bola asi 6x ☹ neviem preco, vecra som isla spat dost skoro, bola som v posteli uz pred desiatou, ale nevedela som zaspat 😠 dufam, ze tuto noc to uz bude lepsie. Dnes idem k nasim poobede, celkom sa tesim, apson sa trochu odreagujem 😉
Mna maly krpec riadne kope, teda ani nie kope, ale vytlaca sa, prevracia, podareny je 😀 uz sa na neho tesim 😵

lady511
9. okt 2011

@eviiinka Ahoj moja mala je tiež riadny akčný živel..3dni som vobec nespala ale vobec to už boli riadne kopance a kotrmelce...myslela som že sa to už ma zmiernit ale ona ešte viac no...ked sa trocha najem tak sa upokoji...inak nič akoby ani nespala,,,ale že je to vporiadku etda ja om bola na sone a prietokoch a že je všetko ok len je akčná vraj...

lolinkamaminka
9. okt 2011

@lianka7 ved toto aj mna upokojuje 🙂 len uz by som prijala aby sa aj moja otocila nech mam klud, lebo takto stale hrozi sekcia a to by ma dost mrzelo... 😒

lolinkamaminka
9. okt 2011

@micicka aj citis na zaludku tie pohyby? ci len tlaci na mechur? 🙂

lolinkamaminka
9. okt 2011

@stellamiapiccola presne toto citim aj ja, dakedy mam pocit ze uz ozaj prasknem 😀 moj drahy sa mi smeje ze vezme spendlik a pichne do mna nech uz vyfucim 😀 ufff, uz aby to veru bolo za nami 😔

tinki
9. okt 2011

@denis006 Bránka bola na pol cm. A kedy mi odišla hlienová neviem, lebo ja som viackrát špinila a bola som aj v nemocnici ležať. A tesne pred pôrodom som nemala nič také.

anicka87
9. okt 2011

Caute baby, dalsia noc s bolestami krizov a brucha ☹ Dokedy este? Uz chcem rodit... Akurat som kukala Oktobrovky 2011 a maju tam aj fotecky svojich pokladikov, tam to uz bezi v plnom prude, ticho zavidim 🙂

mysti
9. okt 2011

aj ja som prave citala oktobrovky, naozaj uz kopec z nich to ma za sebou, ved pockajte, ked sa rozbehneme my 😀 joj, tak sa to rychlo bliiiizi 😲 uz chcem mat po tom 😵

majoslava
9. okt 2011

@milek aj ja mám strašne opuchnuté nohy... a pravú viac ako ľavú 🙂

lady511
9. okt 2011

no baby ja sa čudujem že vobec nič opuchnuté ani do tváre ani ruky ani nohy doktor mi povedal aby som rodila každý rok hahah

mysti
9. okt 2011

@majoslava
@lady511 ja kus citim nohy, ze mam, teda chodidla, ako by mi o pol cisla narastli. Hlavne na sandalkach co som nosila v lete to citi, teraz ked pred dvomi tyzdnami bolo este teplo som si ich dala (take remencove) a boli mi tesne. Ani obrucku nenosim, akoze na prst ju dam, ale velmi na tesno. Som sa smiala, ze my s manzelom akoby sme ani neboli manzelia - on pribral, tak mu je obrucka tiez tesna a on to neznasa, takze fakticky od zaciatku leta ju nenosi a ja teraz tiez nie...no sme my za dvojka 😀 mne to prejde, a jemu sa byhrazam, ze az neschudne, tak mu ju dam zvacsit 😀 nebude predsa mlady chlap chodit ako slobodny mladenec 😠

palinkova87
9. okt 2011

@karap sa ti chce rodit?? 🙂))

majoslava
9. okt 2011

@mysti ja som si musela kúpiť topánky o 2 čísla väčšie... také balerínky... dúfam, že nenapadne sneh... lebo nechcem kupovať čižmy 😖
obrúčky ani my nenosíme... ja ju vôbec nedám na prst a manželovi je tiež malá... dá si ju iba ked niekde ideme... inak ju nenosí... chcela som mu ju dať zväčšiť ale nedá sa lebo sú ručne gravírované a trojfatebné...

denis006
9. okt 2011

@tinki a od kedy si bola otvorená? mne sa zdá, že niečo také mazgľavé zo mňa pomaličky ide, ale nemá to žiadnu farbu a doposial výtok bol skôr belavý - mliečný. uvidím čo nové v utorok na poradni

kikina_qqql
9. okt 2011

@denis006 ahoj. a ako je na tom ta kočka od vas co uz porodila??? lebo je to viac ako o mesiac skor... to je si myslim dost 😨

kukina79
9. okt 2011

ahojte dievcata, opat bola u mna noc kratka ☹ uz nejak okol 4 som bola hore a snazila sa maleho animovat k pohybom. za posledne dni nam nejak zlenivel, az som dostala strach 😨 no ale stikutka ho stale trapi 😝 uz asi dost narastol petoze ho citim ako mi vyplna cele brucho a uz ani rpiestor nema ako kopat, tak len sa prevaluje a obcas s nozickami mi beha po brusnej dutine. no a uz viem asi ako vyzeraju poslickovia....dnes rano o 7 to zacalo...strasna bolest do krizov a potom mi stvrdlo cele brucho a tlak do konecnika, musela som to rozdychavat a az ked som isla wcko to povolilo asi po 1-2min. po hodke sa to zopakovalo o 8 a potom este o 9. no a teraz je klud, maly sa troska ponatahoval a po teplej sprche je teraz klud. no vyzera to tak, ze sa uz pomaly moje telo pripravuje a matrnica zacala nacvicovat....no dievcata ako vas citam, tak sa nam to tu aj pomaly zacina rozbiehat a uz viecere mate poslickov, alebo vase telo uz nacvicuje... 😉

trinka
9. okt 2011

@lianka7 mne prislo tak dnes doobedu- skoro som sa zviezla na zem... 😒 musel velmi rýchlo klesnuť tlak... myslím, že sa podpísala pod to aj unava- v noci zle spím, vstavam k malej, mm stale v práci a ešte aj drobec v brušku sa večne vrtí, tlačí, kope... 😖

inak co vsteko ste v Pl nakupili? drahy si konecne nasiel trochu cas, tak dal dievcatám do izbičky koberec... mali sme tam len podlahu a zdalo sa mi zima. zdedili ešte z mojej izby 😀 len ho trebalo vyprášiť a vytepovať...

eviiinka
9. okt 2011

@lady511 ja mam tiez niekedy pocit ze maly ani nespi 🙂

eviiinka
9. okt 2011

@lianka7 mne je tiez luto kupovat kabat, chcela som si kupit nejaky poriadne hruby sveter aspon, no voore vsetkom vyzeram smiesne, kedze som vela nepribrala, tak na brusko potrebujem aspon L a hore S, no take nic nevyrabaju 😠 no nejak to uz zvladneme 🙂

denis006
9. okt 2011

@kikina_qqql Po pravde neviem ako sú na tom, ale asi dobre, z počutia viem, že to jej otec už oslávil 😀

slimme
9. okt 2011

Ahojte, k tomu obleceniu...ja som si na tieto dva chladnejsie mesiace kupila hrubsi sveter tesne nad kolena so zapinanim az pod krk a myslim ze do konca mesiaca to bude uplne stacit, dala som ho vcera na seba a bolo mi v nom strasne teplo🙂 takze skor dufam, ze ho ako tehulka este vytiahnem, lebo mi pripada, ze mi bude zima az ked zacne mrznut, a to som vzdy v zime zamrznuta🙂 takze nad kabatom alebo bundou som ani nepremyslala.Zapnem ho tak na tesno takze ho budem moct nosit aj po porode. Celkovo som si nic nekupila tehotenske len podprsenku🙂 prislo mi to ako vyhodene peniaze.

milek
9. okt 2011

Ja mam na chladnejšie dni pelerínu , len čo budem nosit obuté to fakt neviem hadam zateplené kroksy 😀

denis006
9. okt 2011

k tomu oblečeniu...dúfam, že ešte vynosím to čo mám, teda jednu mikinku ktorú ledva na seba natiahnem...xixi...a čo sa týka nôh - čižmy cez lýtko už nezapnem, tých 14 kg je pekne rozložených po celom tele 😠 a tak chcem investovať do zimných botasiek, tie vynosím aj ktorúkoľvek inú zimu na lyžovačku.

tinki
9. okt 2011

@denis006 Otvorená som bola od 26. týždňa. A svetlý výtok nič neznamená. Ono aj tá hlienová zátka môže vyjsť kedykoľvek. Neznamená to nič. To som si tiež zisťovala u doktorov. Ak by aj vyšla je to v poriadku. Do nemocnice ideš aj tak až s kontrakciami alebo po odtečení vody. 😉

denis006
9. okt 2011

@tinki vďaka za info, si ma ukľudnila 😉

leslyelee
9. okt 2011

Ahojte, tak čo tu nového? 🙂 Ešte stále sem rada chodím, čítať príspevky.Tak rada by som ešte bola tehulka a z druhej strany som veľmi štastná a hrdá mamina 🙂 Nestíham to tu čítať, nakoľko som ubytovaná v nemocnici a musím sa každé tri hodinky venovať mojej malej príšerke a popritom robiť milion tisíc vecí a hlavne tento nemocničný režim čo sa týka malej, naštastie už dnes ide z inkubátora do postieľky =)

trinka
9. okt 2011

@leslyelee jéj to je super! Kolko už vážite?

micicka
9. okt 2011

@lolinkamaminka na žalúdku veľmi ani nie. ale mechúr dostáva zabrať - ale najviac to bolo keď bola otočená KP, teraz viac vaječníky. aspoň tak sa mi zdá. a inak okolo pupka sa motká 😀

micicka
9. okt 2011

@leslyelee Ahoj 😉 teším sa, že sa máte dobre a že malinká už pôjde z inkubátora. Prajem vám, aby ste boli čo najskôr doma 😉

dominika_sk
9. okt 2011

baby. takže čo som pisala, že sa snivalo babke že rodim, tak dnes rano volala svokra, že či som v pohode, lebo aj jej sa snivalo niečo o mne a brušku, tak aby som sa nachystala 😕