icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

leslyelee
9. okt 2011

@trinka No už 1965 gramov a to sme ju vážili včera večer, takže uvidíme koľko bude mať dnes 🙂

@micicka Ďakujeme .. 🙂

karap
9. okt 2011

@dominika_sk prajem Ti aby si to mala za sebou do terminu.No pocitaj skor s tym,ze ako prvacka budes skor prenasat.Aj ked sa celej rodine bude snivat,ze si uz porodila,male sa vypyta ked ono bude chciet.Sny-nesny 😀

tasiko
9. okt 2011

ahojte,ako sa máte?Ja som sa akurát vrátila z prechádzky so psami totálne premočená,zastihlo ma to na pol ceste 😠 otras,ešte že ani jednu vetrovku nezapnem,takže môžte tipnúť ako som vyzerala 😀 😕
Psy sa len triasli a triasli,väčšiemu sa podarilo opäť otvoriť si jedno ucho na konci,čo mal ranu, 😖 tak znova bude mesiac chodiť na hlave s prubanom,aby mu to nekrvácalo ☹ ☹ .Keď príde priateľ z roboty,určite sa poteší 🙄 Inak,dá sa Vám sedieť normálne,bez bolesti?Ja keď sa posadím,tak ma tlačí malá do rebier,nemôžem to vystáť,je to taká pálivá bolesť.A keď ležím tak len na chrbáte ma nič netlačí.Ale nemôžem len ležať,veď rozkysnem 😖

lady511
9. okt 2011

Ahoj tasiko ,,mne to sedenie ide na nervi tiež ma mala do rebier ttlačí,,,v noci toho moc nepospím tak som nervozna na všetkých... 😕
ale čo už somnou..najradšej by som to aj chlapom ....dopriala troška ponosit alebo to tak zariadit aby sme mi vynosili a oni porodili 😀

tasiko
9. okt 2011

@lady511 tak tomu ver.Ja dom sa už v minulosti vyjadrila že načo tí naši chlapi vôbec organizujú oslavu po narodení bábatka.. :O keď oni "iba darujú" jednu spermiu a tým to pre nich skončí /do pôrodu/ :D všetky nevoľnosti znášame my,bojíme sa o malé,odopierame si,nosíme kg navyše :D ,nebodaj keď sme choré,žiadne lieky./môj starý už pri nádche umiera :D /vynosíme,pôrod,kojenie,strach o malé...a oni to idú zapiť..neni som žiadna feministka ale to my by sme mali byť týždeň v náleve,no nie? :D

lady511
9. okt 2011

@tasiko 😀 každopadne by sme si to zaslužili aj som dávno vravela že je to nespravodlivé,.,,ale ja si chstám spravit aj taký dnik pre mna aj ked bude malé na svete,,aj chlap s a pekne bude zapájat...

ajvetka
9. okt 2011

Vcera sa mojej svagrinke narodil syn Mirko ma "len" 54 cm a 4170g. No na prvorodicku to je dost. Zajtra ich ideme kuknut

micicka
9. okt 2011

@dominika_sk no zaujímavé predpovede. som zvedavá ako to nakoniec dopadne, ale pre istotu sa priprav, jeden nikdy nevie. ale prajem, aby ste ešte vydržali 😉

palinkova87
9. okt 2011

@ajvetka odovzdaj gratuláciu aj od nás 🙂

micicka
9. okt 2011

@ajvetka no teda, pekný valibuk 😉 blahoželám a prajem veľa zdravíčka 😉

tasiko
9. okt 2011

@lady511 tak tomu ver.ja tiež😀
@ajvetka jééj a ako rodila prirodzene? potom uff že klobúk dole😲 gratulujem.Joj ja sa už tiež neviem dočkať,mám 17 dní do tetmínu.😠 inak ako to je keď sa nič dovtedy neudeje? to ma prijmu vtedy keď budem mať termín do nemocky či ako? 😖

lucifa
9. okt 2011

Ahojte tehulky. Ja som pribrala 8 kg. Problem s obliekanim zatial nemam. Krize zacinaju boliet. A maly kope skor dole.

tasiko
9. okt 2011

tak toto čo sa mi teraz podarilo...namiesto sirupu som si do pohára naliala jar,napustila vodou,a schuti sa napila!! 🤐 🤐 vôbec nevadí že som mala peny pol pohára,hlavne že som čumela na telku,lebo je tam uputávka mama ožeň ma! fuj no vyplachujem si ústa už asi 50ty krát!!! 😢 😢

harper
9. okt 2011

@tasiko pokial nemas ziadne problemy, tak ta neprijmu. Pojdes tam az ti odtecie voda, alebo budes mat kontrakcie. alebo uz budes dlho prenasat. ja som mala termin 11. a 17 mi doma rano odisla hlienova zatka, volala som lekarovi a ze ked uz tolko po termine mam ist a tak sa este v ten den mala narodila.

tasiko
9. okt 2011

@harper to vážne? 😲 😲 ja som si myslela že to tak riešia,bo keď som bola teraz na poradni bola tam kočka čo bola 40 tt a doktorka že tak o 3 dni má prísť na príjem,vypísala jej papiere.a bola ešte "zatvorená" bo ju vyšetrovala keď ja som už bola vo vnútri tak som to nemohla prepočuť.

alama
9. okt 2011

@leslyelee to je super, to uz pojdete skoro domov (my sme isli po tyzdni, co dali malu do postielky) 🙂 Drzim palce.

lenka1108
9. okt 2011

baby hodim vam foto nasich malych morciat, ale radsej by som uz hodila foto maleho 😉

kaia
9. okt 2011

@tasiko, ja som mala v den terminu poradnu (este so synom) a lekar mi povedal, ze ak sa do 5 dni nevypyta, tak mam prist uz aj s taskou. V ten den nastupovalo dalsich 5 buducich mamiciek s rovnakou 'poterminovou graviditou'. Na dalsi den nam robili zatazove testy a po nich sa nas Artas narodil 🙂.
Po termine si viac sledovana, kvoli vyzivovaniu babatka a aj kvalite plodovej vody 😉

dominika_sk
9. okt 2011

babke sa snivalo, svokre sa snivalo, ja som mala zase naopak zle sny a zajtra idem na pasy- som v strese 😕 . či tym snom veriť, alebo nie, keď im sa snivalo dobre, mne zle ☹ lebo mne sa nesnivaju bludy, ale realne veci, ktore v snari znamenaju same zle veci, tak ten snar už radšej ani nečitam, lebo potom sa bojim 😀 dufam, že sa ozvem rano do 10.00, už by som mala mať po pasoch. ak sa neozvem, držte palce 😔 zase ja musim byť najvačši posero 😢

dominika_sk
9. okt 2011

@dominika_sk jaj a ozaj, už som nachystala postielku, takže je v spalni v plnej krase 😉 už som to nevydržala 😎 hadam už čoskoro v nej bude maly spinkať 😵 (klop, klop, klop)

boresko
9. okt 2011

@eviiinka neboj, ten moj je vkuse v pohybe 🙂

ajvetka
9. okt 2011

@palinkova87
@micicka
@tasiko odovzdam gratulacie, podrobnosti neviem, este som s nou nevolala, okolo obeda jej praskla voda, tak isla do nemocky, 19:24 sa maly narodil. Ani neviem, ci si dala epiduralku. Termin mala 5. 10. odvtedy kazdy den chodila do nemocky na kontroly, tak uz to ma konecne za sebou. Tesim sa ked uz to aj na nas pride 🙂 😀

ajvetka
9. okt 2011

@tasiko a inak ja som druhu malu prenasala 11 dni. Na 10 som isla na prijem, vyspala som sa a rano na viztite mi dali vyvolavacku a do 3 hodin bola mala na svvete

harper
9. okt 2011

@tasiko ja som ti len napisala ako to prebiehalo u mna. ono je to indvidualne.

tasiko
9. okt 2011

@kaia aha,a čo sú tie záťažové testy?
@ajvetka a to si sa nebála že bude mať tú zelenú plodovú vodu či ako sa tomu hovorí??
@harper,jasné,no ja sa toho dosť bojím,hlavne kvôli tomu že je KP a keby som prenášala nejako dlho bude ešte väčšia ako ju potom porodím... 😖 to nech je radšej akurát keď už budem musieť tak rodiť. 😔

kaia
9. okt 2011

@tasiko, zatazove testy simuluju vyvolavanie porodu a to, ako babatko a aj Tvoje telo zvladne tuto situaciu. Niekedy sa vdaka tomu porod rozbehne (ako bol moj pripad) 🙂. Nejako to neboli, nieco mi tieklo z infuzie (ale co, neviem) a bola som cely cas na monitore (pasoch).
Ak mas malu KP, tak to by som radsej ziadala sekciu 😒

leslyelee
9. okt 2011

@alama Jééjda to je supér, dúfam že to tak bude aj v našom prípade...Najradšej by som už s nou bola doma 🙂 Som tu len druhý deň ubytovaná a je toho na mna veľa 🙂 Moje prvé bábetko si vytrpí teda, čo som to za mamu keď už teraz nevládzem 😀 😀 😀 Ale nie, určite to niako zvládneme, len doma sa nastavíme asi na iný režim. 😀

majoslava
10. okt 2011

Dobré ránko.... ja som už od tretej hore ☹ malý začas vystrájať... a nenormálne ma páli záha.... dnes mám poradnu a vôbec sa mi nikam nechce isť do tej zimy... ☹
akurát sa mu začalo štikútkať a vypúča zadoček..... 😀

jaruska7
10. okt 2011

ahojte. ja sa už nemôžem dočkať. tento týždeň končím v práci a dnes ak sa nič nestane, ideme kúpiť konečne postieľku 🙂 a vaničku na kúpanie.

lianka7
10. okt 2011

@trinka No ten tlak nie je sranda...ja som mala doteraz len nizky-az do mdlôb ako ty, a zrazu sa to zvrtlo a posledne dve poradne mi namerala vyssi tlak a normalne mi zacala zle robit kava,tak som ju po 10 rokoch vysadila a fungujem bez nej. Ale parkrat za den sa mi aj tak stane,ze mi z nicoho nic zacne strasne bit srdce...Co sa tyka nakupov v Polsku-konecne sme kupili matrac do postielky,kolotoc,stojan na baldachyn, manikurovu sadu,kozmetiku,ja som si kupila nohavicky a podprsenky,par veciciek sme este malemu dokupily-dupky,ciapocku a rukavicky,kosielky...a pomaly uz budeme mat vsetko...este par drobnosti nam ostalo,ale to je uz v pohode 😉