icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

tasiko
10. okt 2011

@karap 😀 ja sa "tam dole ani nepozerám radšej... 😀 tiež mi to ide horko-ťažko,najmä ak musím tak poločupieť,strašne ma bolia klenby nôh.Ešte mám v zálohe starého,nech ma oholí,no ale neviem,to by som dovtedy aj porodila. 😀 Čím to je že my im vieme oholiť hlavy,bradu,ak treba aj "tam" a opačne to nejde... 😝 ?

kaciatko81
10. okt 2011

@eviiinka ja som s nou velmi spokojna 🙂
@zlamal.i dakujem 🙂

zlamal.i
10. okt 2011

@karap nielen ty a ja plus som bola este oskubana ale uz som to dala do poriadku no aby som mohla niekoho vabit tak na to to nevyzera 😀

kiribaby
10. okt 2011

@majoslava opatruj sa! drzim palce, nech to este par dni vydrzite 2 v 1 🙂

trinka
10. okt 2011

@majoslava uf tak to teda nezavidim... žeby sme mali na ceste druhe "novembrovča" 😉 ? Tak ešte poodychuj a šetri sa! 😉

majoslava
10. okt 2011

@tasiko
@eviiinka
@lianka7 ďakujem 🙂 no ja celé dni nič nerobím iba sedím pred telkou... preto som pevne zatvorená... ale malý sa už tlačí von... už má asi málo miesta 🙂

kiribaby
10. okt 2011

@zlamal.i 😀 som sa pobavila...čo za vábenie to chystáš? Mne už také veci ani na um neprídu, niekedy sa cítim ako 100ročná babka a slon dokopy..ale zasa na pozornosť sa sťažovať nemôžem, tej sa mi dostáva až až aj bez vábenia 😅

dominika_sk
10. okt 2011

takže baby, hlasim sa z nemocnice 🙄 mala som zle pasy-ctg, udrživali ma nalačno, už to vyzeralo na cisarsky, ale potom som mala zaznam už dobry, tak čakam ešte na ´dalši a zajtra ďalšie tri, a možno v stredu pojdem domov....

veronika1417
10. okt 2011

@dominika_sk joooj co to 😕 drz sa a hlavne pevne nervy!!! Keby babenko uz aj prislo, tak je to oki len nech Ta zbytocne nevytrapia s tym svojim vahanim a rozhodovanim lebo to vie strasne rozhodit cloveka. Drzim palce!!!

veronika1417
10. okt 2011

@lianka7 @harper baby vy mi ale doprajete 😀 keby ste vedeli aku mam kyselinu 😀 no ale par kuskov padlo za obet 😀

anicka87
10. okt 2011

@dominika_sk tie sny sa asi fakt plnia... a kde si v nemocke v ZA? chystas sa tam aj rodit? ja stale vaham ZA alebo CA 😒 hlavne oddychuj a drzkaj sa 😉

dianka3
10. okt 2011

@veronika1417 Ahoj Nika, tak predchvilkou som prisla zo sona a neuveris,ale mala je stale dole zadockom ☹
Boze ja uz neviem co robit,asi si ju otocim vlastnorucne :D A ty ako sa mate?

lianka7
10. okt 2011

@dominika_sk Hlavne bud vklude,ako pise @veronika1417,babo je uz ok,si v peknom tyzdni...ale pevne verim,ze zajtra budu dobre vysledky.Len sa nam drz! 😉
@veronika1417 No ja som si tak dopriala min.tyzden babovku a zaha ma palila 3 dni....cccc,ale aj dnes by som si opat dala-stalo to za to 😀

dominika_sk
10. okt 2011

@lianka7
@anicka87
@veronika1417 som v čadci, prve pasy vyšli zle, potom naobed dobre, teraz zase maly spi, tak to asi budu opakovať, ešte to nemam zhodnotene, doriti, tak sa bojim 😢 😢 😢

veronika1417
10. okt 2011

@dianka3 my vsetko oki len hlady nas stale mataju 😀 tak ale ved vypisujem tu stale takze o mne sa tu toho dozvies aj jaaaj 😉 dnes same zaujmve temy sme tu s babami mali

veronika1417
10. okt 2011

@dominika_sk a co zle? ukazovali kontrakcie? vysvetlili Ti vsetko? 😕

danka89
10. okt 2011

@majoslava ☹ juuuj moja...dúfam, že maličký sa este nevypýta na svet... budem Vam držat palce, nech to este niekolko dní vydržíte...

dominika_sk
10. okt 2011

@veronika1417 kontrakcie nie, ale zle ozvy,ale nerozumiem tomu, tak neviem čo presne.

veronika1417
10. okt 2011

@dominika_sk ozvy to je srdiecko babatka, tak sa poriadne teda drzte dufam, ze to bol len plany poplach 😨

tasiko
10. okt 2011

@dominika_sk neboj,treba mysliet pozitívne...moja známa mala tiež slabé ozvy či čo,tiež strašili že treba vybrať bábätko von,napokon prišla iná dr a povedala že je všetko ok,že predošlá to nejako neodsledovala dobre či čo 😠
ale ak by aj malo ísť bude v poriadku,neboj,držím palec 😉

harper
10. okt 2011

@veronika1417 neboj, mna to caka zajtra, Anetka uz od soboty otravuje aby sme robili babovku, len problem je v tom, ze ona ju nechce jest upecenu, ale vylizovat misu a prstom este neupecene cesto 🙂 Z hotovej babovky naposledy zjedla iba kusok, ja som sa musela obetovat, a s takym dobrym ovocnym cajikom, to je parada 🙂

veronika1417
10. okt 2011

@harper inak to cesto chuti uzastne 🙂 mne na neho chodi manzel, ja sa ho bojim lebo predsalen su to surove vajicka no on ledva caka kedy dam misu do drezu a uz ju berie prec 😀 zajtra uz nebudem mat lebo posledne kusky nabalim muzovi do prace ako desiatu. Musime nieco vymysliet na zjatra, porad 😉

harper
10. okt 2011

@anulicek @ajvetka @laura112 @blackrose boli ste uz niektora na poradni na kramaroch, teda ak ste si nerozmysleli porod na kramaroch. Pisala som aj do temy o kramaroch ale nikto sa mi odtial neozval ☹ Ak ste boli ako ste postupovali prvykrat? objednavali ste sa niekde telefonicky, alebo ste tam len tak isli, ja by som tam mala ist od 17.10. teda neviem ci priamo v ten den ale tak mi povedal uz moj doktor.

harper
10. okt 2011

@veronika1417 no nic ma nenapada, vies ze ja mam teraz aspon na tri dni z varenim pokoj 😉 Aj ja mam to cesto rada a teraz sa mu tiez vyhybam, ale mam doma dvoch takych tak by sa mi asi ani neuslo, a do dresu sa to ani nesnazim davat, hned mi to trhaju z ruky 😀

veronika1417
10. okt 2011

@harper inak ja tu pozeram jedno forum : co dnes varite, dajte inspiraciu... a tam jedna holka pisala recept na acidkovy kolac 😕 vraj je uzastny, vela bab ho chvalilo, tak som nad nim rozmyslala lebo je velmi jednoduchy 🙂

veronika1417
10. okt 2011

baby ja odpadnem z tych pletenych a hackovanych ciapociek co davaju babatkam 🙂 videli ste ich? su krasne a moja svokra to zvlada uhackovat len ona ma taky vkus, ze mi to stale meni a lezie mi s tym na nervy 😠 tieto som si postahovala tu na MK co baby uverejnili, no velmi su zlateee 😉

veronika1417
10. okt 2011

dufam, ze sa nebudu hnevat, ze som sem dala tie ich fotky ale ved maju ich verejne tak hadam sa nenahnevaju 😖

harper
10. okt 2011

@veronika1417 aj ja tu temu pozeravam, ale u nas sa vela nepecie, obcas robievam taky kolac - kysnute cesto, na to tvaroh rozmiesany so smotanou, vanilkovym cukrom, krupicou, praskovym cukrom, na to tu oblubene marhule (kvoli paleniu zahy 😀 ) a posypat skoricovym cukrom. Nastastie mam pekaren, tak uz sa nemusim babrat s cestom rucne 😎 Teda v podstate ju okrem robenia cesta, ci uz na knedlu alebo kolac a robenia dzemov ani na nic ine nepouzivam 😀

harper
10. okt 2011

@veronika1417 ak by si mala o taku ciapku zaujem tak poznam tu jednu na mk, ktora take hackuje.

veronika1417
10. okt 2011

@harper esteze spominas, v nedelu odomna drahy pytal knedlu 😕 ja to absolutne neviem robit a po pravde ani sa mi nechce ved za euro kupim aj v obchode 😀 no on tvrdi, ze to je inaaa a nie je domaca 😠 rozmaznanec jeden!!!