icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
11. okt 2011

@dominika_sk jáááj moja tak tie zlé sny čo mala svokra sa preniesli na teba, môžno to ovplyvnilo odozvy dieťatka, alebo ti dali zle tie pásy, ak bolo malé mimo nich tak nič nezaznamenali, nobejkaj všetko bude ok, ale verím ti že si bola poriadne vystresovaná, držkám palčeky nech je všetko ok

lianka7
11. okt 2011

@dominika_sk Ach moja,poriadne tam s tebou cvicia,ale je to pre dobro teba aj babatka...hlavne vela trpezlivosti a sil!Myslime na teba! 😵

janulkan
11. okt 2011

@lenka1108 cca od 36tt kazdej tehotnej a meraju kontrakcie a pohyby babatka a samozrejme jeho srdiecko 🙂

lenka1108
11. okt 2011

@janulkan aha dakujem.dnes sa na to opytam doktora...

henrieta44
11. okt 2011

@lenka1108 no mala by ich absolvovať každá a robí sa od ukončeného 36tt, takže už teraz by ťa mal doki posllať na pásy, tam sa sledujú ozvi dieťatka, si už zabudla, či si pri malej nechodila?

lucka33
11. okt 2011

@zvedava17p
@micicka inak ja nechápem, prečo tie kontroly v poslednom mesiaci nemôže robiť obvodný gynekológ 🙄 Veď keď ma sleduje celé tehu, tak prečo nie aj posledný mesiac??? Veď v nemocke aj tak nič iné nesledujú, mňa tam vyšetroval dr. len jeden raz, keď som tam bola poslednýkrát pred pôrodom. Inak len sono a dve otázky v rizikovke 🙄 Systém na hovado fakt, hlavne že tam človek strávi pol dňa a pritom to sono môže urobiť aj môj gyn....

lenka1108
11. okt 2011

@henrieta44 ja som malu rodila v irsku a tam som aj chodila do poradni a tam nic take nerobia.dali mi pasy na brucho az v den porodu. preto som nevedela ze sa take nieco robi. uvidim co mi povie.hadam ma na to posle 😉

drobcek801
11. okt 2011

ahojte
ja to moje tehotenstvo uz vobec nezvladam 😒
v noci nespim,bolia ma krize a lava noha,to budu asi tie moje nestastne platnicky 😒 za posledny mesiac mi prislo 3x zle,oblial ma pot,zle sa mi dychalo a k tomu zaludok a hlava a triaska,nechapem z coho,ale asi stitna zlaza 😒 strasne vela sa na mna toho lepi, citim sa hrozne 😒 a to este necely mesiac vydrzat 😖 no ale snad to zvladnem,moje predchadzajuce tehu,boli oproti tomu fakt super 😉 asi uz som na to stara 😉
sama staznost,prepacte,ale musela som sa vam vyzalovat 😵

lenica81
11. okt 2011

ahojte, ja sa hlasim po asi 2 dnoch, co som si len citala, bo som nestihala odpisovat, ani dnes to ruzovo nevidim, ale chcem sa nieco spytat...

mate take pocity, ako keby navaly slabosti, horucky a tak... normalne sa mi tvar spoti, a musim ist von sa vyvetrat... inak mam pocit, ze sa tu medzi tymi 4 stenami zlozim... 😖 niekedy mi je tazko u srdca... nejako sa mi pohorsilo... skusim sa spytat na poradni, boze do porodky uz musim zajst, kedy kto ordinuje, nechce sa mi tam ist na blind... kedze aktualne rozpisy z antolskej asi nenajdem...
@lucka33 aspon ze ti spravil sono... 😅 😉
@lenka1108 @henrieta44 ked pozeraju prietoky na sone, nemusia ta posielat na CTG... bud to alebo to... 😉 aspon tak viem od mojho gyn...
@dominika_sk @majoslava drzte sa baby, teda hlavne baba nech sa vas drzia este chvilku... 😉
@leyselee juj, 😵 tak nech vas co najskor pustia domov, je to lepsie ako v nemocke trcat... ale hlavne nech ste obe v poriadku...

ale sa to tu cochvila rozbehne...

lenka1108
11. okt 2011

odchadzam do poradne... drzte palce nech je vsetko ok...

trinka
11. okt 2011

@dominika_sk moja, až teraz som sa dočítala, že si v nemocke- joj držkajte sa! Ale nič neboj-37 tt to nie je take strašne. Myslím na vas a držkajte sa!

veronika1417
11. okt 2011

@lenica81 Ahojcek ja som mala taky pocit ked som vypila kavu 😕 odvtedy nepijem a uz sa mi to nestalo takze neviem co to 😕

micicka
11. okt 2011

ahojte kočky,
no moja noc dnes celkom v norme, bývajú aj horšie, ale veru nespí sa mi dobre, ale už som si asi zvykla, tak sa až tak nesťažujem 🙂

@lenka1108 @henrieta44 ja na tie pásy vôbec nechodím a to som už som 3x v nemocnici v rizikovej poradni a nie u môjho gyndoša. sestrička tam sa vyjadrila, že na pásy sa už neposiela. už robia len prietoky na sone. okrem toho, tie pásy hovoria len o aktuálnom stave ábätka, kdežto prietoky o dlhodobejšom - aspoň tak mi to bolo vysvetlené 😉

veronika1417
11. okt 2011

Baby ved podla mna je @dominika_sk uz dobry tyzden 😕 vsade pisu, ze babatko je uz v pohode keby sa narodilo tak co ju tolko natahuju? Ked maju este aj nejake pochybnosti s tymi ozvami tak na co cakaju? Ci chcu aspon do 38tt???

slavocka144
11. okt 2011

@slimme a boli ste si už aj obzrieť "terén" ? 🙂 My sa tam chystáme tento týždeň. Zajtra mám ešte poradňu a dr. mi musí vypísať nejakú žiadosť..niečo preto, že sme z Hlohovca (mala by som rodiť v Trnave, ale tam nechcem ísť).

harper
11. okt 2011

@ajvetka takze som sa dovolala na prvy krat, povedala mi sestricka ze mam volat zajtra alebo pozajtra na cislo 59542583 a tam sa objednat. Tak uvidim co mi tam potom povedia.

veronika1417
11. okt 2011

Ja spavam celkom fajn len sem tam je taka noc, ze ked beham na WC a lahnem si tak uz nemozem zaspat hoci unavena som ako pes 😀 malinka je ale asi rovnako nastavena ako ja lebo o 19.30-20.00 mam sprchu a potom sup do postele, mrknem Panelak dovtedy sa hmyri ako cervicek a potom sme uz obe grogy 😀

ajvetka
11. okt 2011

@harper Akurat som na teba myslela 🙂 tak same volacky. Inak ty chces mat manzela pri porode?

harper
11. okt 2011

ja tiez spavam celkom dobre, az na dve alebo tri vylety na wc. Ani drobcek ma stuchancami nebudi, Dnes som si bola pre vysledky - krv v poriadku, stery negativne.

harper
11. okt 2011

@ajvetka nie, a ak ano tak len aby videl, ze to nie je len tak dostat zo seba takeho drobca. Ale je to tiez skorpion tak neviem, ci by som tam nemusela este ja okrikat neho aby sa tam nepustil do doktora, ked ma bude "trapit" 😀

veronika1417
11. okt 2011

Baby ak mate niekto zaujem o krasne hackovane a myslim, ze aj pletene ciapocky tak poziadajte Harper 😉 posle vam skvely link na jednu sikovnu babu. Neviem sa vynadivat 🙂 a pre bambulky cista parada! Ale aj chalani maju peknucke 🙂 @harper dikes

lenica81
11. okt 2011

@veronika1417 ja teda skusim vysadit kafe, pijem tak ci tak bezkofeinove, a dam si radsej cierny caj... aj tak mi kava uz nejako nechuti... iba k sladkemu... 😀

denis006
11. okt 2011

@dominika_sk aspoň si pod dozorom lekárov 😉 Ja mám za sebou dnešnú poradňu...stav nezmenený, schudla som 1kg a mám bielkovinu v moči a trochu zvýšený tlak. Budúci týždeň mám toho viac - v utorok obvod. gyn. poradňa, streda - čadca rizikovka + sono a vo štvrtok kontrola cukru po mesiaci. Hlavne, že kážu oddychovať a 3 dni z týždňa vysedávame po čakárňach. Dnes mi doki povedal, že ešte tak týždeň a už som za vodou....že by to bolo skôr narodené ale, že s mojou dg. aj tak dobre!
Ozvi sa Dominika, ak bude niečo nové,....držím palčeky až ste obaja v poriadku. 🙂

lianka7
11. okt 2011

@lenica81 Aj mne bolo tak zle po kave a tiez som ju vysadila,citim sa lepsie.Obcas zacitim ako mi pocas dna zacne strasne busit srdce,ale po 2-3 minutach to prejde...

lianka7
11. okt 2011

@trinka Ahoj moja,ty si zazmluvnujes dr.?A chces epiduralku?

denis006
11. okt 2011

@drobcek801 Ja už týždeň pijem večer čaj z medovky a po ňom spím oveľa lepšie. Túto noc len s jednou návštevou WC a aj to o pol piatej. Vyskúšaj, snáď bude lepšie

veronika1417
11. okt 2011

@lenica81 tak ale potom bezkofeinove by nemalo robit problemy 😕 a s tym cajom radsej opatrne ved cierny obsahuje dost teinu a to je ako kofein, nie?

trinka
11. okt 2011

@lianka7 lekára by som si chcela zazmluvniť, chcela by som Surgenta a epiduralku si chcem ist aspon dohodnut, že keby niečo. Aj pri prvej som ju mala, ale nestihla... 😀 pan doktor bol šikovný a nenechal ma dlho sa trápiť...

micicka
11. okt 2011

@denis006 veď to, treba oddychovať a keď pozriem do kalendára, tak len samý doktor a všade sa len čaká a čaká 😠

trinka
11. okt 2011

@lianka7 @lenica81 mne tiež viac krat cez den buši srdiečko a mam pocit, že sa mi ťahšie dýcha... nepijem kavu, a nesmiem sa ani vela najest... zvykne mi byt po tom horšie... ☹