Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
dobré ránko @leslyelee vôbec sa nestresuj, že mliečko nemáš Nutrilon je dobrý môje dieťa tiež muselo byť dokrmované hneď, mala som moc málo asi len20- 30ml na deń a to som si musela aj červenou lampou zohrievať hrudník aby som dačo zo seba dostala . Je zdravý ako buk 😉hlavne že ti aj priberá to je super 😉
@anicka87 mne sa trolino tie bolesti ukludnili , možno sa ti to trošku upraví sa otváraš a rozširuje sa ti panva , možno to máš horšie v noci ak máš krče hneď si lahni na ľavý bok.
@lianka7 tak mne ju merala naposledy v tom 30tt vtedy mi to povedala že je trosku väčšia,od vtedy nič len podla merania brucha mi to vraví,že sak ani prvý nebol najmenší,a toto druhe može byť ešte väčšie,no tak sa nechame prekvapiť akých slonikov budeme mať,možno že nakoniec budu menší ako si doktori myslia 🙂
@zvedava17p no tak to je možné 😀
@atima no ja si to neviem ani predstaviť. Ja ked som ju musela na chvíľu nechať u maminy, že som išla k doktorovi, tak som letela za ňou, lebo mi za hodinu už chýbala ☹ Teraz je muž doma, tak býva s ním, keď idem k lekárovi, inak ju beriem stále so sebou aj na nákup... Tak si neviem predstaviť, že týždeň ju budem vídať len na chvíľočku pri návštevách v pôrodnici 😢 Ona to podľa mňa zvládne dobre, je ešte maličká, si to tak neuvedomuje, ale pre mňa budú najhoršie večery ☹
@stefie 🙄 ja uz mojho muza neriesim....vcera som mu povedala,ze nech si dnes kupi nove cislo aj z kreditom,ked uz tak strasne potrebuje telefon,lebo ja si svoj beriem nazad.Tak som zvedava,co bude vecer...ci si kupil to nove cislo,alebo sa na to vysral.Sak naco mne je telefon,nie?
Vnoci som sa zobudila o 1,20 😖 vsetky tieto moje starosti mi prisli na rozum a ja som sa 2 hodiny prevalovala,kym som zase zaspala.Co mam byt takto tesne pred porodom v klude,tak ja mam najviac stresov 😒
@zvedava17p pockaaaj ale Ty mas sekciu? 🙂
ahoj baby.tak ja som mala v noci bolesti.5 krat po 8 minut.mala sa zobudila a tak mi drzala telefon a ratala somnou.uz som bola nachystana ze volam mame ale potom to preslo.uz druhy den ma prehana neviem z coho sak som nic take nejdela.hadam sa to uz rozbieha.
co som chcela baby mam povedat deckej doktorke ktoru chcem malemu este pred porodom ze ju chcem alebo az po porode.mala k nej tiez chodi.alebo ked tam je mala nemusim jej nic oznamovat???
a treba nejake papiere vybavit este pred porodom myslim na uradoch alebo az po porode??? zacinam byt riadne nervozna a to hlavne koli tomu ze este ani meno nemame na 100 % tak ked sa ma v spitali opytaju tak neviem co poviem.mozem to meno nahlasit aj po porode az ked maleho uvidim?
rozmyslam nad nathaniell, trevor , liam, alessandro... co myslite???
@monia_ @lenica81 no vsak hadam ten streptokok patri k povinnym vysetreniam a dufam, ze ten gyndos ma tam nema prvu ked ma uz dlhorocnu prax a vie, co vsetko ma vysetrovat bez toho, aby som sa zaujimala... s tou epiduralkou ma prekvapil, ale beriem to tak, ze z toho nema ziadne provizie, tak proste nevybavuje robotu navyse, preto mi dal len cislo a "urob si sam"... na tie odbery sa ale nanho spolieham, to mu este cinknem... som zvedava... ako... mate pravdu, tiez som si myslela, ze ked som ochotna ohodit niekde sto eciek, tak okolo mna budu lietat, ale to je prosim TRENCIIIIN, ze ee... stvora vybehaj si...
@lucka33 Dnes som bola u pneumologa a ten len krutil hlavou teda ona doktorka 🙂 vraj nechape co riesia s mojou diagnozou vraj mam pluca v poriadku ale nemoze ma otestovat kvoli tehu, vraj by som neudychala a to hrozi aj pri porode tak tiez len tak opatrne sa pisomne vyjadrila, som zvedava ci to gyne bude stacit a konecne rozhodne.
@veronika1417 no tak aspoň niekto sa vyjadril konečne 😉 Ja pôjdem začiatkom novembra na interné dať si urobiť predoperačné vyšetrenie, tak tam musím zavolať, či sa treba objednať alebo nie. Asi pôjdem do polikliniky na klokočinu.
Ahojte baby, tak aj ja mam po dnesnej poradni, krvne testy v poriadku, ale mam nejaku kvasinku, tak som dostala vaginalne cipky (6ks), doki povedal, ze je to uplne normalne v tehotenstve a ze ja som mala doteraz stale dobre vysledky, tak nech sa s tym netrapim. Takze sa ideme preliecit. Inak je vsetko v poriadku, tak som rada. Dalsiu poradnu az bude vsetko v poriadku mam 2.11., az uz dovtedy neporodim 🙂
Bola som aj na poste, prisla mi odsavacka a plachta do postielky pre maleho, takze uz mam vsetko, co mi bolo treba dokupit, uz len pobalim veci do tasky (mam uz nachystane) a mozeme cakat 😀
@lucka33 aha no ja rozmyslam, ze oproti staremu vchodu do nemocky co je to nove prerobene tak tam bola internistka a bola zlata 🙂 tak asi skocim tam, tam mam aj gynu nechce sa mi behat hore dole 😒
@dominika_sk a čo sa dialo moja? ja som to nejako nepostrehla... prepáč... s i ok? prečo k psychiatrovi?
@dominika_sk nechaj si nejakeho odporucit nech nenarazis na nejakeho de...a 😠 drz sa srdco! Vsetko bude oki
uff baby, prave som dovarila zeleninovu polievku a zemlovku a som KO. Uz fakt nevladzem a to je len obed!!! Dufam ze za to moze len tehotenstvo, lebo ak mam byt takato zdochlina aj po porode tak neviem neviem. Obdivujem vas zeny co mate viac deti a vsetko stihate, ja budem rada ak to zvladnem vsetko popri jednom 😒
@lenka1108 ahoj ak ti može poradit ja som si vybavila doktorku už v niakom 36tt 😀 preistotu..a vlastne všetky doklady čo sa vybavuju su asi len materska...ale to určite vieš...kedže ja som nezamestnana ja som ju bola zaniest na urad práce a do socialnej positovne,...no a potom mi povedali vlastne že mám príst až ked sa narodí bábo s jeho rodným listom...inak už aj ja mám také zvláštne tlaky dole neviem či je to ono...občas bolesti ako pri menzese a neviem čo sa deje ☹ ale dnes mám poradnu tak uvidím
@dominika_sk Drž sa,neboj,bude dobre! 😉

@lianka7 aj mne to stale vraví doktorka že budem mať veľké dieťa,mám z toho trochu strach ale zas ja som neni chudá takže možno to zvladnem,a mne malu ani nemerala, povedala mi to ešte v 30tt že je väčšia od vtedy nič,tak s tým už rátam ale tiež stále na to myslím.uvidime čo bude na bud.tt idem na poradnu možno mi bude robiť sono.ja som si povedala nech je veľké ako chce hlavne nech je zdrave a v poriadku