icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
20. okt 2011

@romi55 fakt? Ty si bola ta co isla po mne do vnutra? Kedy ides na buduce?

dadka_11
20. okt 2011

@alama jeeeeeeeeej, tak gratulujem a vela vela zdravicka a stasticka obom 🙂)

romi55
20. okt 2011

@harper áno.. najprv sme sedeli vedla seba vonku a potom sme boli spolu aj na monitore.. na ambulanciu ma objednali na 10 vo štvrtok a na monitor mi sestrička povedala že mám prísť okolo 9, že ma tam zase niekde pichne 🙂.. takže idem k Boháčikovej, sa zase asi vidíme

harper
20. okt 2011

@romi55 super, ja mam prist na monitor o 10, ale k akemu doktorovi idem, neviem.

romi55
20. okt 2011

o 10 má abmulanciu Boháčiková tak tiež ti výjde asi k nej , mňa k nej sestra hned objednala po monitore, tiež som počítala že ma pošlú na ultrazvuk ale nikto nič, tak uvidím budúci týždeň

lolinkamaminka
20. okt 2011

juchuuuuu, konecne som objednala vysnivanu supravu do postielky pre moju princeznu 😀 stvordielna sada len za 15 eur 😀 no nekup to 😎 a pritom ziadny bazaaaaar 😀 😀 😀 jak sa tesim na nu 😅 🙂 😀

perlaoceanu
20. okt 2011

@harper Ahoj, mozes prosim doplnit aj mna, vek 26, Porodnica Žilina, termín 9.11., dievčatko Veronika

lenkalienka25
20. okt 2011

@harper ahoj,mozes aj mna doplnit do tabulky?vek 25,chlapcek Misko,termin 13.11.2011 a rodit budem v Kosiciach v Saci,dakujem pekne

lady511
20. okt 2011

@danka89 Ahoj,,,no kým ja som všetko pobehalo to mi trvalo.. 😀 pretože aj som tesne po vys,škole tak nemám nárok na matersku,,a vlastne všetko dostaneš(aj ja)až po narodení miminka...ten nasledujuci mesiac...tak nie no len ženy čo pracovali min..2-3roky maju narok mi máme nárok na rodičovský príspevok vo výške 190e 😒 nieje to nič moc ale azse na druhej strane ja mam skvelých rodičov a mamu ktorá stále niečo dokupuje ,,,takže mám handier pre malu strašne vela ved ak budeš chciet spítaj sa hocičo rada poradím 🙂

lady511
20. okt 2011

@veronika1417 ano tam som to zaniesla...teda máme tam známu takže mama to tam zaniesla za mna

lolinkamaminka
20. okt 2011

@harper ahoj aj ja by som sa tam rada ocitla 🙂 vek 22, porodnica Presov, dievcatko Zara, termin 4.11. dakujeem 😉

ajvetka
20. okt 2011

@alama Gratulujem a prajem vela vela zdravicka a stasticka celej rodinke 😉

kukina79
20. okt 2011

ahojte kocky ja len tak na rychlo. dnesna poradna bola ok, len ma nepotesila dr. ☹ stale sme na tom rovnako...krcek na 1cm skrateny a na 1 prst otvorena ☹ tak som povedala, ze od buducehotyzdna zacinam vyhanat maleho z bruska chodenim po schodoch a dlhymi prechadzkami....tak mi doporucila lepsie, ze nech priatel prilozi ruku k dielu a pomoze sexom.... 😝 no, tak som to priatelovi spominala, ze ako moze pomoct a on, ze neee, ze nechce aby maly co prve z neho uvidi, bude jeho pindur....😀 😀 takze ostaneme pri tych schodoch a popravde sama neviem aku polohu by sme zvolili, ked ja sama mam zo sebou co robit a kam s tym bruchom... 😒 tak som bola aj na CTG a vsetko ok a zajtra ma caka dalsi utz, tak som zvedava, ci maly troska pribral za ten tyzden.
neskor si vas pocitam, idem ja este nejake veci poriesit...ale som dnes dost ko, este aj herpes sa mi vyhodil a vyzeram ako po nevydarenom botoxe pier...cela prava strana hornej pery je navreta 🙄

stellamiapiccola
20. okt 2011

@alama Gratulujeeeeeeem nech ste zdravučký a friško doma

lenka1108
20. okt 2011

poculi ste spravy na markize??????????????? ze povasko bystricka porodnica je 3 najhorsia na slovensku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!preboha co budem ja robit ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

luppita
20. okt 2011

@kukina79 ja sexik tiez odporucam, u nas to zabralo, prenasala som a prinutila draheho sexovat 4x za den a ani neviem ako porod sa robehol 🙂 tepla sprcha na brusko vraj tiez pomaha 🙂 ja som mala kombinaciu, schody, sexik, sprcha..... 🙂 🙂 🙂

stellamiapiccola
20. okt 2011

@lenka1108 ufffffffff dojdi ku nám

blackrose
20. okt 2011

Ahojte 🙂
tak ja som bola na kontrole, krcok uz 3 tyzdne v rovnakom stave, takze sa asi toho predcasneho porodu az tak bat nemusim a dnes mi uz aj dr. povedal, ze som uz v dobrom tyzdni. Takze kontrola zase o tyzden a vtedy mi aj malinku pomera, tak sa tesim ako vyrastla 🙂
@lenka1108 pozerala som to aj ja... a ty nejdes rodit do Martina? Ci ty si nad tym neuvazovala??
Ja som bola prekvapena, ze Kramare su az na 9. mieste 😕

lenka1108
20. okt 2011

@stellamiapiccola no neviem ci by som dobehla do ba

lady511
20. okt 2011

@blackrose baby a Martin je na kolkom mieste?nestihla som to akosi pozerat 😒

lenka1108
20. okt 2011

@blackrose chcela som ist do trencina ale ma odhovorili ze zbytocne daleko.ale teraz sa fakt bojim

stefie
20. okt 2011

@lenka1108 nepozerala som spravy..a ktora je na prvom mieste? revucka? 😀 😀 to by malo byt aj v archive asi, nie?

sonicka07
20. okt 2011

@alama aj ja velmi blahozelam a malinkej prajem vela zdravicka a stasticka do zivota.
jupi,uz sa to rozbieha. ja som bola dnes u lekara,este to na porod nevyzera,ale sme dole hlavickou ako ma byt. na to moj manzel poznamenal,ze ako moze byt chudatko stale dole hlavou,ved sa mu musi tocit hlavicka 😀
no,logiku to ma...

blackrose
20. okt 2011

@lady511 nevraveli vsetky, Martin som si nevsimla...
@stefie ale revuca bola tiez tusim medzi poslednymi tromi, neviem ci si dobre pamatam ☹
najlepsia bola B. Stiavnica
@lenka1108 a kolko je to km do Trencina??

lenka1108
20. okt 2011

@blackrose no po dialnici som tam za 25 min cca... ale neviem ci tam mozem len tak v bolestiach prist.ci sa tam musim nahlasit alebo co...

veronika1417
20. okt 2011

odomna je BS 94km tak riskneme radsej NR 😀

blackrose
20. okt 2011

@lenka1108 mozes ist rodit kam chces, keby ta to chytilo v BA, tak nepoutekas domov 😉
aj ja som z domu po dialnici v nemocnici cca za 20 - 25 min.... podla mna to nie je tak daleko

blackrose
20. okt 2011

@veronika1417 NR nebola medzi najhorsimi to je hlavne 😉

veronika1417
20. okt 2011

@blackrose veruuu aspon to ma potesilo 😀

blackrose
20. okt 2011

tu je zoznam, ale pri celkovom hodnoteni, je len rebricek prvych 10. porodnic... potom je to po krajoch
http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porodnice-...