Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@tasiko normálne som znechutená ten prístup preboha, načo to robia 😢 a som až v šoku
potom , ke´d to budeš mať za sebou sa stretneme a pokecáme a sa poriadne vynadávaš!
neboj dobre to dopadne nemá mať prečo vady babenko hlavne skus byť v klude aj ked viem, že to nejde 😢
@stellamiapiccola, tak snad nie na dlho 😉. Prijimas aj navstevy? 😀
@kaia no jasne 😀 😀 😀 a dúfam aj ja , že nie na dlho 🙂
@stellamiapiccola tam su povolene detske navstevy 🙂 a mozno sa uvidime v pondelok 🙂
baby VSETKYM Vam dakujem za podporu ste uzasne maminy!velmi velmi dakujem!
@dena no jasne aj detské, a ja tam idem na 8.00 už aj s batožinou, bože mám toho jak na dovču, ale radšej potom pošlem domov čo netreba 🙂
@tasiko držím palce a snáď vedia ,čo robia...nemocnica nie je moc miesto na pozitívne myšlienky,ale dúfam,že ťa už nebudú dlho naťahovať a budeš sa tešiť z malej bambuľky...myslíme na teba 🙂
@stellamiapiccola prajem príjemný pobyt plný skvelých zážitkov🙂
ahojte baby.
no som tu večera bola a potom čo som všetko prečítala, tak som celú noc rodila, hrôza, najprv dieťatko von potom opäť dnu, no blbosti jak víno, som rada že je už ráno a zase ma bolí v podbrušku ako pri mrche 😒
@tasiko fakt sa s nimi neser ( ked to už musím takto hnusne a narovinu napísať ) a dobre ich tam do..b, nech už niečo robia, držkám ti palčeky a verím že už čoskoro budeš mať malinku zdravučkú pri sebe 🙂
@stefie diki moja za ,,moralnu podporu,, 😀 No muz sa vcera konecne rozhybal a kupil mi nove cislo [cislo+10eur kreditu za 7eur]takze aj super cena za to bola a ja mam konecne trochu ,,kludnejsiu dusicku]Vcera bola u nas svokra,prisla na dcerin vecierok v skolke a ked som jej ,,nazalovala,, o synacikovi,tak mu vynadava 😝
Dokonca mi navrhla,ze ked sa uz necitim dobre[a mam toho ozaj dost]tak nech sa prestahujeme k nim.Aby ma to nechytilo,ked budem sama z detmi.No na porod muzem cakat este aj 3-4 tyzdne a tak dlho ja tam nebudem.....
Ak vydrzim,do terminu budem doma,potom mam este poradnu[den po termine]a potom sa ,,presunieme,, teda do TT.Nemocnica je od svokrovcov 15min. pesi,tak tam aj sama zajdem.....
ahoj baby..dalsia prebdena noc za mnou.do druhej som mala bolesti uz som si aj sprchu a potom aj vanu dala ze asi teda maly cakal len na tata a ptom to preslo.od pol 6 do pol 7 pod nami ziapalo dieta ale to bolo strasne ako vrieskala.tak to som bola zase hore.no som ko.ideme teraz k svokrovcom a potom si pojdem lahnut.
Ahojte baby, tak ako sa mate? My sme boli vcera u znamych (len o cinziak nizsie) a sme sa zdrzali az do pol druhej do rana, ale s tymito znamymi mame vzdy taketo navstevy 😀 mam ich velami rada. Moj muz vcera povedal, ze sa stretneme len uz ked sa maly narodi, lebo ze uz nechce za tie dva tyzden riskovat, ze by nieco vypil a bolo so mnou potom treba ist do porodnice.
Citim sa uz ako kosatky, vsetko ma uz boli zospodu ma picha, vcera som ledva chodila, maly sa mrvi ako o dusu a navyse mam straaaaasnu kyselinu-ide ma porazit, strasne ma pali zaha.
A po zubarovi po kontrole ked mi povedal, ze mam kaz na zube ma ten zub zacal aj boliet, ale uz vydrzim po porode. Ale som kukala-teda riadnu dieru tam mam 😖
Ahojte...tato noc bola strasna 😒 nehorazne mi trpnu ruky a strasne bolia...budila som sa na to kazdu chvilu ☹ len dufam ze to cez den aspon trochu ustupi...
@stellamiapiccola ja by som tam tiez mala byt v takom neakom case, lebo o 8,30 mam poradnu...malu dame do skolky a ideme tam...takze sa mozno aj stretneme 😉 ja som taka skoro stokilova babizna...proste vyzeram ako torpedo, a moj muz ma dva metre a tiez nepatri k tym najchudsim 😎
@harper ahoj...mozes prosim aj mna doplnit do tej tabulky???? vek 33 rodit mam 9.11 v NR pohlavie neviem 🙂 🙂 DAKUJEMMM
@dena ja budem s kufríkom a manželom 😀 a počítam na recepcii neviem ako to tam bude fungovať , keď som tam bola cca 10.30tak tam bolo doooosť plno 😀
@dianka3 No je ona taký môj malý pokladík... A plačká no viac menej len taký slabulinký pískot, ale keď je hladná tak to vie poriadne rozbaliť 😀 😀 😀 a vtedy aby som všetko stíhala 😀 Alebo najviac plače keď ju vytiahnem z vaničky. Keď ju kúpem celý čas len taký pohladík, prevracá očkami, tvári sa spokojne a akonáhle ju vytiahnem tak spustí taký plač ako keby som ju mučila za dverami 😀 Ale hned si ju priložím a už je ticho, pomaly zatvorí očká a koniec, odgrgne a spí 😀 Anjelik môj...
uz mam toho dost chcem uz konecne porodit 😢 😢 😢 v cerajsi den na poradni v nemocnici cista katastrofa 😒 stravila som tam 5 hodin cakanim 😒 sprosta doktorka behala na operacku ja chudatko hladna smana a 28 si to mozem zopakovat ☹ ☹ ☹ chcem naspak k svojmu dokimuuuuuu 😢 😢
@karap mas len 10 kg? jeee, ty sa mas 🙂 ja mam uz 18 😅 ale brusko ozaj krasne, len v porovnani so mnou ho mas teda este hooodne vysoko...a vraj pred porodom klesne.. @dianka3 ma uz hodne nizko brusko, ked mrknes vyssie... mne uz tiez tak "visi"... som velmi rada, ze uz si mobilna, ved naozajze to bola sialenost bez mobilu... ja uz ani vencit psa nejdem bez neho, pre istotu... a postoj svokry sa mi teda paci, vidis, nakoniec sa ta zastala, po tom vsetkom aka bola cele tehu... ma u mna male bezvyznamne plus 😀
@tasiko tiez si myslim ze by si tam mala narobit randal... ved si uz v termine, naco to natahovat a ked mala nepribera u teba v brusku, mozo sa jej bude lepsie darit vonku a bude rychlejsie priberat, nie? 😉 ja som bola necele tri dni v nemocke a narobila som randal, ze na co ma tam drzia ked mi nic nie je...sak to ozaj nerobi dobre bambulke ked je maminka v strese...
ahojte mamulienky 🙂
ja už ani nepíšem čo všetko ma bolí, lebo mám pocit, že sa rozsypem... noci strašné, dni dlhé... aj včera som chcela ísť cvičiť, ale mala sa zase popretáčala v bruchu, tak mi bolo tak mizerne, že som sa nemohla odlepiť z postele... a to je zákon schválnosti, lebo sa na to teším celý týžden, že niekam vypadnem... 😒
moj drahy so svokrom vonku stavaju to "veľkolepé dielo" a ja som rano isla do obchodu, upratala celý byt, umyla chladničku, povysávala, vyprala 3 práčky, navarila, urobila koláčik (fantastický na tehu chute- ja som sa za ním po porode isla zabiť 😀 😀 😀 a prišiel mi na chuť- to dáte len kakaové bebe keksy, kyslú smotanu s jogurtom, vanilkovým a práškovým cukrom- robíte tri vrstvy a navrch potriete zvyškom smotany a posypete kakaom- necháte stuhnúť a mnamky koláčik na svete), uložila som malu... a teraz mám chvilku pre seba...ale ma tak bolia kríže, že sa pojdem zvaliť... alééé 😠 😠 😠 😠 akurát začali zbíjať... skvele, dufam že ta moja "A je to" dvojica zobudí malú a mam o zabavu postarené....
@wieruss mne trpli ruky, vraj je to syndrom karpalneho tunelu- u tehotných je to vraj bežné, skus si ruku zafixovať... mne to pomohlo...
@stellamiapiccola uvidme v pondelok 😀 som velmi zvedava ako to bude, lebo som uz pocula ze takto doobeda je tam plno 😒 ja by som chcela sthnut aj tu prednasku o epi, tak dufam ze sa mi podari vybavit oboje 😉
🙂 juj,baby,ja mam dnes taky pekny den 🙂 Muz je prec[zase nejaka fuska],ja sama z 2 detmi,no vooobec mi to nevadi 😝 Dnes som nevarila[mali sme od vcera]tak sme po ranajkach isli do potravin na jogurty[u nas je hrozne velka spotreba tychto vyrobkov 😀 ],mala desiata a sup von!Presli sme sa za dedinu ku kaplnke[125schodov,ktore ma skoro zabili,parna lokomotiva nefuci tak ako ja,ked som vysla hore 😲 ],potom 3km prechadzka cestickou cez les...vratili sme sa po 2 hodinkach,naobedovali,deti zalahli[a v momente zaspali,co boli taky unaveni]a ja mam teraz veget pri pocitaci 😀
Este ma caka riad,no ten nema nohy,neutecie....
Dievcence moje,ja si lepsie oddychnem sama z 2detmi,nez ked mam doma aj muza.Je to mozne? 😉

@henrieta44 diky ved ja sa najviac toho bojim.dnes som si tak zbezne citala kartu,lebo tu ti nik nic nepovie.tak som tam nasla tie skratky IUGR /zaostavanie v raste/ a aj oligohydramnion/male mnozstvo plodovej vody/ yetaz to sondujem na internete a som zdesena. ☹ nic dobre sa tam nepise,nechcem sa zbytocne stresovat ale radsej si ptecitam,chcem proste vediet.a v skratke :mala by mala ist cim skor von,neviem fakt naco cakaju.zajtra sa este spytam nejakeho doktora dufam ze mi bude vediet nieco povedat.ak nie uz v pon tam leti muz aj matka poviem im nech tam narobia bordel ked to uz inak nejde ☹ nechcem mat niekoho pricinenim poskodene dieta,ked celych 9mesiacov sa prikladne saram o to aby jej bolo u mna co najlepsie. baby neviete mam sa fakt bat tych definicii nic dobre necitam o tom ☹