icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
23. okt 2011

@stellamiapiccola juj tak ti závidím že už budeš mať drobca pri sebe 🙂 🙂 tak sa držkajte... nech ti to rýchlo ubehne a ste čím skôr doma 🙂

lolinkamaminka
23. okt 2011

@stefie och no ale to patri k tomu... to su proste veci ktore sa riesia v kazdom vztahu a ja osobne ich povazujem za tie "normalne" temy na hadku...kostruktivna hadka moze vztah len posilnit 🙂 ty si z tych stastnejsich teda, ja tiez nie som na tom s chlapom zle, ale kolko zien si pri tych svojich ozaj vytrpia...chlapi a ich vrtochy, to je nekonecna tema, 😀 tesme sa z nasich rastucich brusiek a uzivajme si co nam zivot kazdy den dava 🙂

henrieta44
24. okt 2011

ahojte babule, tak ja opäť straším už od 3tej. dostala som krč do nohy, hned som musela ísť na záchod, potom sa napiť, nato sa zobudil malý, že chce mliečko a ísť ku nám do spálne, no a bolo po spánku. 😒

inak včera som si to kino užila nenormálne, som myslela že tam aj porodím.....už veľmi dlho som sa na filme tak dobre nepobavila....chvíľami to vyzeralo tak, že malinku vyrehocem z brucha, no proste bolo super. boli sme na takej komédii ,,IDE LEN O SEX" ...môže všetkým len odporúčať, žiadne násilie, ani špeci efekty, ani americký gíč, no proste pohodička komédia. prišli sme domov o deviatej večer, zaľahli a zaspali....a pekný víkend za nami 🙂

milek
24. okt 2011

@harper Dík za radu tak to uhradím priamo ako vklad na ich účet, vkladám to tam okolo 4 tak to tam pojdem vložit.

milek
24. okt 2011

@henrieta44 No ja som mala noc asi ako ty od druhej do tretej som bola hore a za hodinu znova , ma slahne dnes budem rozbitá ako budík 😝

henrieta44
24. okt 2011

@milek nápodobne, teraz mi je taká zima, že tu sedím naobliekaná ako cibula, už som aj rozkúrila v krbe a to nehovorí aká budem nervozna celý deň ako fúria a na obed zaspím ako batoľa.....a ešte k tomu mi je akosi zle od žalúdka, to mi je vždy ked spím málo, fuj to mi ten týždeň krásne začína 😝 ☹

milek
24. okt 2011

@henrieta44 No a u nás také,, krásne" počasie akurát na fajnu bolest hlavy.

trinka
24. okt 2011

bre ranko kočky,
takže sa zdá, že sa to cez noc ukľudnilo. Asi mala len postrašila, že mama už oddychuj trochu... 😖 bruško mi ešte tvrdne, ale boli menej. Isabelka sa zase pretočila a kope pod prave rebro 😕 Aspon to bola trošku vystraha, pre moju drahu polovičku... 😒
Lilinečka ešte spinka.... som neodolala a som ju cvakla... 😀 😀 😀

dnes buchame šampus za ďalšie "novembrovča", nie? tak sa nam držkaj @stellamiapiccola! 😵 😵 😵

lianka7
24. okt 2011

@stellamiapiccola Drzime silno prsty a ocakavame same radostne spravy 😵 😵 😵
@trinka No moja,este si pockaj do piatku-tlacis predsa 🙂 potom sa to uz moze rozbehnut 😀
Ahojte kočky,sme s mm na predlzenom vikende u svokrovcoch,takze nestiham velmi pisat s vami.Ja som mala velmi krusnu noc,lebo som vcera jedla cinu a taku zapchu a nafukovanie som mala z kapusty,ze som si v noci odzila crevne "kontrakcie"...no nic moc! 😒 Zajtra idem s mm na dolezitu kontrolu k onkolekarovi-mm ide so sebou,takze mame stresy uz dnes,aby vsetko dobre dopadlo!

lenka1108
24. okt 2011

ahoj baby.tak ananas asi nezabera.mam v sebe dva a nist. dokonca sa mi zda ze som z toho maleho nejak omracila lebo je akysi kludny.akurat co sa mu stuka.
celu noc som nespala len som tak driemala.normalne som asi 5 krat porodila a popri tom som si v hlave robila porodny plan.uz nech to mame za sebou baby bo toto je uz na nevydrzanie.zajtra idem na poradnu tak som zvedava co mi povie.citim ze som viac otvorena ako na 1 cm.a k tomu ma trapi ta zlata zila.aj cipky si davam ale akosi to nepomaha. ☹

lenka1108
24. okt 2011

@stellamiapiccola drzim palceky a hned sa pochval drobcekom 😉

atima
24. okt 2011

ja stale rozmyšľam nad tým ako to bez mojho drobca zvladnem ja to budem v nemocke asi ešte ťažšie znašať ako on doma s tatinom, ešte nikdy sme bez seba tak dlho neboli 😢 😢 😢

trinka
24. okt 2011

@lianka7 k onkolekarovi? si mala nejake problemy? držím palceky... nech všetko dobre dopadne!

trinka
24. okt 2011

@atima aj ja nad tým rozmýšľam, ale neboj sa určite to zvládnu, su to šikovní chlapi... 😉

liat
24. okt 2011

Ahojte prosim vas o radu ak ste sa s tym stretli. Na chrbotch ruk sa mi urobili vyrazky asi dva dni dozadu, kt.hrozne svrbia, vyrazky uz zmizli ale svrbi to stale. a neuveritelne ma zacalo svrbit brusko /natieram ho poctivo/. a tiez vam trpnu ruky? resp,skor prsty na rukach?
Diky

kaia
24. okt 2011

@atima, ja som tiez este nikdy nebola z domu mimo mojho Milacika 😒. Preto sa na pobyt v nemocnici fakt netesim 🙄. Nastastie do mojej nemocnice bude mozne prijimat aj detske navstevy, ale ajtak 😒

kaia
24. okt 2011

@trinka, Lilinka aka zlata 🙂. My sme Arturkovi vybudovali v lete izbu, ale spi stale s nami. Som zvedava, ako to vyriesime, ked sa nam narodi druhy pokladik. Artur konecne zacal spat tak, ze sa v noci zobudi len raz, takze je vylucene, aby sme spali aj s babatkom v jednej miestnosti. Asi sa ja s malou budeme musiet odstahovat do nejakej inej izby 😒

atima
24. okt 2011

@kaia ved aj ku mne bude mocť prisť malý ale neviem či to nebude ešte ťažšie znašať ked bude odchádzať odo mňa ☹

lenka1108
24. okt 2011

@atima
@kaia ja sa o malu nebojim, bude v skolke do pol 4 a potom hned pojdu za mnou. akurat co ma trapi je ze ked mala za mnou dojde uvidi maleho len cez sklo.lebo u nas sa ukazuju mimina len cez sklo a to ma strasne rozculuje.aj mm nadava ze maleho bude mat na rukach az po tyzdni.co v irsku ako sa mala narodila na druhy den hned rano mi prislo na izbu 10 ludi a mala putovala po rukach... ach ta povazska.... 😠

henrieta44
24. okt 2011

@stellamiapiccola držím pršteky, nech je všetko ok

henrieta44
24. okt 2011

@tasiko držkám ti pršteky, nech už s tebou dnes niečo robia, hlavne aby ti už ,,rozbili škrupinku" a malinku princezničku vybrali v poriadku

kaia
24. okt 2011

@lenka1108, ukazovanie cez sklo dobre poznam z Antolskej 😒. Ale teraz idem inde a tam mozu ist navstevy na izbu 🙂.
Muz mal tiez napad, ze by za nami chodil bez syna, aby neplakal (je na mna dost naviazany, taka moja kabelka), ale to som zatrhla 😠. Nejako si s nim potom poradi, nevidiet ho minimalne 4 dni si fakt neviem predstavit.
Tiez si neviem celkom dobre predstavit, ako sa vsetci zladime, ked sa vratime z nemocnice, ale na to najdeme odpoved az potom 😉

henrieta44
24. okt 2011

@trinka bože ako si sladučkou spiniška aj ja chcem,o pár týždňov sa už nevyspím vôbec ☹ , hlavne ak bude malá tak istá ako bol syn. ten nespal skoro nič a ostalo mu to podnes, nepotrebuje veľa spánku ☹ , takže si ani ja moc neoddýchnem, čo už.....hlavne že jemu to stačí.

inak už som sa celkom naštartovala, mam už požehlenú jednu kopu, ďalšiu si idem pozbierať a potom ak budem vládať, tak sa hádam pustím do upratovania kuchyne, lebo už to potrebujem ako soľ 🙂

kaia
24. okt 2011

@henrieta44, ja sa spolieham na to, ze 2 rovnake deti sa v jednej rodine nenarodia 🙂. (Nas tomu spanku vela nedal a neda ani dnes)... Ale uvidis, teraz budeme mat 'spachtosov' 🙂

trinka
24. okt 2011

@kaia my sme jej tiež v lete urobili izbičku, a už si zvykla- vyspí tam sama od tej 21 do 1-2hej a potom vypije kakao a bud mm alebo ja si k nej lahneme- mame tam normalne valendu. isabelka ma nachystanu kolisku v obývacke, takže tiež to budeme riešiť oddeleným spaním...

@henrieta44 to len preto, že bola od piatej hore a o pol siedmej prispala... 😀 😀 😀

anicka87
24. okt 2011

@liat no brusko strasne svrbi aj mna, ale len tam kde mam strie , tak myslim ze sa len zvacsuje opat a preto to tak svrbi ale ked si ho natriem tak je to OK. A co sa tyka trpnutia ruk, mame to tu viacere, ja sa na to dokonca budim v noci, tak to boli, ale vraj to po porode prejde 😉

mysti
24. okt 2011

@stellamiapiccola drzim palceky, myslime na Teba 😵
Ahojte baby, tak ja sa uz tiez citim na porod 😀 uz by som to mala aj ja najradsej za sebou. Chodim uz ako kacer, ked sa mam vnoci v posteli otocit-tak to je boj, roztahuju sa mi uz poriadne kosti a vcera mi uz tvrdlo brusko vecer. Ale dohovaram malemu, ze este tzyden musi pockat nech je novembrovca ako my 😀
@majoslava ja idem na pasy a sono zajtra, tak sm zvedava 😉
Pocuj, som sa Ta chcela spytat - je vobec nejaky vytah v tej budove funkcny? lebo na jednom je napisane (len na kluc) a druhy minuly nesiel, lebo chceli ist hore take zeny a nic...
A keby sa stalo, ze prideme vnoci, na tej vratnici je vobec niekto? Ked je napisane, ze budova je po 20,00 zatvorena a hlaste sa na vratnici. A ked pridem hore na 2.poschodie, je tom vobec niekto? za kym mam ist? ked uz pridem rodit? pytam sa ako debil, ale fakt to netusim, bola som tam naposledy pred 65 rokmi, ked sa kamoske narodil syn ju pozriet 😒

veronika1417
24. okt 2011

@stellamiapiccola aj mna bolieva pupok 😲 som si myslela ze som jedina lebo ked som to tu pisala nik nereagoval 😒 len tak zaboli a dost a potom to prestane ale nemam ho vykuknuty von to asi preto ze sa uz tlaci

cucovia
24. okt 2011

@kaia neroob ja sa spolieham, ze druhe dieta nemsui byt opak prveho 😅 nas kubko bol extra pokojne babo 🙂 dufam, ze nam to lucka nevynahradi 😅
inac ja som bolabez maleho par dni, ked som na zaciatku tehotenstva krvacala a musela trcat v nemocnici, no bolo to riadne narocne pre mna psychicky 😢 tak si zatial ani nepredstavujem ako to zvladneme teraz... no tiez sa utesujem, ze v kochu sa daju navstevy aj na izbu aj detske a tak 😉

atima
24. okt 2011

@kaia aj my budeme musieť najsť nejaky system asi začinam mať z tohoo všetko riadnu depku ☹