icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

disala
23. okt 2011

@karap To nie si sama,a človek sa musí trochu vyrozprávať,Ved bi sme vybuchli. 😀 😀 😀 😀 😀

lady511
23. okt 2011

@lolinkamaminka tak ano to máš pravdu,,,ale niekedy si vravím že by teda mohli viac pomáhat títo chlapi aju ked moj ked vidí že toho mám viac rád pomože aj ked je unavený,,, 🙂 nemožem toho viac žiadat má naročnu prácu ,,,aj na čas takže sa vidíme len večer ☹ a chciet po nomniake naročné(podla nich)manualne práce by bolo asi zbytočné,,,skor mi via pomáha ked sa mu možem vyrozprávat,,čo mi ženy občas potrebujeme,,ale to mi len odpoveda ano..uhm ano miláčik 😀

ninka23
23. okt 2011

V noci som bola do 02,30 hod. hore ☹ Drobec síce nekopal, ale nevedela som zaspať. Ráno mužíček spravil raňajky, povysával a ja som navarila obedík 🙂 Po ňom som si trošku pospala, aby som dobehla tú prebdenú noc. Včera sme konečne kúpili kočík. 🙂 Cestou domov manželíček vyhlasoval, ako sa teší na kočíkovanie. Tak to som zvedavá, koľko mu to vydrží, keď všade chodí autom 😉

stellamiapiccola
23. okt 2011

@stefie no keby to išlo, ale bude to zamnou 🙂 a ďakujeem
@trinka ďakujem
@milek ďakujem, no nechápem prečo nechajú už dnes ženu trpieť hmm

dena
23. okt 2011

@stellamiapiccola normalne ti zavidim, ze to budes mat za sebou 🙂 drz sa a potom, cakame na dobre spravy 😉

trinka
23. okt 2011

kočky my sme sa vrátili práve od svokrovcov... mne je akosi blbo- normalne som mala kontrakciu, až ma oblial pot. 😒 teraz mi tvrdne bruško... tak teraz čakam či sa bude niečo diať- či to bolo len bububu... 🙄

stellamiapiccola
23. okt 2011

@dena no dúfam, že budú len dobré 🙂 inak už ma to bruško moc tlačí aj pupok ma bolí

luci66
23. okt 2011

@balumi Jeeej dalsia trnavacka, aj ja budem rodit v TT...Som zvedava co povies na sluzby v Trnave, ja som pocula rozne nazory aj dobre aj zle...

luci66
23. okt 2011

@anicka87 Ja mam Nestor z ovcieho runa, objednala som ho zo stranky ekociky.sk, je este novucky, ale vyzera OK tak uvidime....

perlaoceanu
23. okt 2011

ahojte. Baby kolko vychadza maximalna materska na den? A kolko tyzdnov ju budeme vlastne dostavat? Predlzi sa nam na 40 tyzdnov po novom roku?

gloria9
23. okt 2011

ahojte babenky mam strasne ploblemy s platničkou a so sedacím nervom velmi mi trpne prava noha a neviem ani chodit bola som na pohotovosti ale tam mi dali len obstrek a povedal ze nic ine nemozu mi dat pretoze som tehotna myslite si ze budem moct normalne rodit ja nechcem cisarsky a strasne sa bojim ledva tu nohu ovladam vraj mi tam tlací malý

lenka1108
23. okt 2011

tak vy ste to s tymi chlapmi tu riadne uriekli... kurnik tak ma ten moj vytocil. citala som u jednej z oktobroviek ako po sexe do par hodin porodila.tak som to povedala mojmu chlapovi ze konecne po 4 mesiacoch by sme mohli tutu mutu a mozno to pomoze a on ze "ak chces zbehnem ti radsej kupit este ananas".skoro ma jeb.o 😠 😠 on je totalny idiot. ze on malemu bizit nebude ze sak som uz na 1cm otvorena a on tam ma hlavu.a bla bla bla. tak sme sa koli tomu dovadili ze nemam chut ani len achhh ani neviem na co.som inak nabrusena..;. 😠 😠 😠 😠

karap
23. okt 2011

@luci66 ja som rodila v TT uz 2x a chystam sa tam aj do tretice.kazda porodnica ma svoje +aj-,mne sa skor zad,za zalezi na ake sestricky natrafis 😉 Ja som bola spokojna po oba razy.Sestricky fajn a lekari tiez.....

karap
23. okt 2011

@lenka1108 😀 to moj je opacny pripad.Absolutne nechape,ze ja na to nemam chut a ,,zduva sa,,ze on je mlady chlap a potrebuje to.Poziciam Ti ho,nech Ti pomoze ,,maleho vyhnat,, chces?????

janulkan
23. okt 2011

konecne som sa donutila odfotit, teda fotil ma mm 🙂 moje brusko = +20kg a obvod 111cm 😠

janulkan
23. okt 2011

@lenka1108 tak dobre som sa uz davno nezasmiala 😀 mm nema problem so sexom, ked chcem, mam, ked nechcem, neziada nastastie 🙂

harper
23. okt 2011

@perlaoceanu malo by to byt cca 670/31. 670 je maximalna materska / 31 kalendarnych dni. A ci to schvalia v tejto chvili ti nikto nepovie.

milek
23. okt 2011

@harper Ahojky Dnp už v novembri neplatíš , aspon dufam lebo ja už som zrušila trvalý príkaz.

gab
23. okt 2011

@karap
@lenka1108
@ninka23
@lady511
@lolinkamaminka
dievcata moje, chlapi su absolutne nenarocne bytosti, k zivotu potrebuju LEN 3 veci,
dobre kvalitne jedlo, dobry kvalitny sex, dobry kvalitny televizor s dialkovym ovladanim..... a ked to maju splnene, tak su uplne vrchovato spokojni............ 😝 😀 😀 😀 😀 , no a mozme sa potom na nich hnevat? ved by sme sa mali ucit od nich. 🙂 🙂 🙂 😀 😀 ako spravne oddychovat. ten moj tiez obcas pomaha, odpratat napr. zo stola po obede, tanier sice odlozi, ale do frasa, preco hned neodprace aj korenicky a prazdny pohar po sebe mi je dodnes zahadou... to zostava na mne... no zabijem sa, ked ho lubim? 😅 🙄

lenka1108
23. okt 2011

@karap
@janulkan ok baby berem.uz mam aj ananas v sebe.od nervou 😀 ale serem na to.kukam talent a mam na salame.
sak preco ked je slonica tehotna 2 roky nemozem byt aj ja??? !!! 😠

harper
23. okt 2011

@milek obavam sa ze si sa urychlila, teda pokial si v oktobri nezaplatila aj za oktobrove dni, lebo sa to plati dopredu, to pre mna znamena, kedze som na materskej od osmeho oktobra, ze v novembri musim este alikvotnu cast z toho co som platila zaplatit. Znama zo socialky mi poradila ze to mozem zaplatit uz v oktobri ale nechcelo sa mi prerabat trvaly prikaz, tak teraz len upravim sumu napr. na jednu tretinu alebo polovicu, radsej nech mi potom vratia ako keby mi nemali vyplatit matersku, lebo im tam bude figurovat nedoplatok 15centov. 😎

harper
23. okt 2011

@lenka1108 tak snad to nebude take zle, ja si hovorim, ze dom si tam nepostavi, ze raz hadam von vyjde a dufam ze jej to nebude trvat tolko co malemu slonicatu 😀

lolinkamaminka
23. okt 2011

@gab neuveritelne ako si to vystihla 😀 😀 😀 dokonale to sedi aj na tu moju polovicku 😀 veru mali by sme si od nich brat priklad, ale otazkou je, ze kto by potom upratoval, varil, vybavoval, nakupoval, staral sa o deti...??? 😀 😀 😀 nuz toto je proste nas udel a ked ich milujeme nie je co riesit 😉 😉 asi tak 😎

lolinkamaminka
23. okt 2011

no...uz sme skusili sex, dala som si horuci kupel, zjedla som asi pol kila skorice a ta moja chobotnicka sa ani nehne 😀 😀 aspon poslickovia keby boli ale ja mam pocit ako keby som bola kdesi v polke tehotenstva 😠 nevadioiii, len aby som neprenasala, lebo uz ma to brusisko taha k zemi 😀 😀 😀

dominika_sk
23. okt 2011

baby, mne posledne tri dni taaaaak tvrdne brucho, ale navečer to vždy prejde 😨 žeby sa to bližilo?! 😕 😕 😕 štvrtok keď som bola na pasy som mala mať aj poradňu, ale po pasoch mi dr. hovori že poradňu urobime urobime na buduci tyždeň, že však pasy su najdoležitejšie, že vieme že kontrakcie nemam, že maly je v poriadku a že v brušku mu je stale dobre, tak je jedno či som otvorena na prst alebo na päť 😀 😀 😀 😒 na jednej strane smiešne, že či na 1 alebo na 5 😀 , na druhej strane škoda ž to neviem a na tretej dobre že to vlastne neviem, lebo ako sa poznam, taky by som len stresovala a každu chvilu "už rodila" 😠 😝

stefie
23. okt 2011

@karap 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 veeeelmi sa z teba tesim.. konecne pokrok...len preco si to uz davno nespravila, nechapem...to ta nikdy taketo nieco nenapadlo? ano, maju aj baby pravdu, ako napr. @lolinkamaminka - mam sa zozierat, a nic z toho, tak si radsej urobim sama...pravdaze, ale zase nie aby on smaril vsetko na teba a zena star sa...ja tiez nenecham draheho, nech vesia pradlo, proste to nevie tak ako to chcem ja, ale kym ja vyvesiam, ty vycisti zachod a sprchu.. ja som zachod cistila dokopy mozno 10x odkedy zijeme spolu..a to je uz dobrych 7 rokov.. on tolkokrat vesal pradlo... ale musim uznat, co je jedna pravda, ja sa s malou hravam podstatne menej ako on... oni si vezmu babiky, alebo babkove divadlo a haju sa aj hodiny, ja na to trpezlivost nemam, ja s nou chodim von v lete, ked sa prehra na ihrisku, on po cely rok, na prechadzky, tury...

stefie
23. okt 2011

@lenka1108 leniiiik, vcera som mala preeeeesne toto iste doma mala ja...aj chute boli aj co, aj navrhy som mu davala ja, kedze som sama povedala, ze dostane az pod stromcek, no taaaak sme sa schytili..."on sa boojii" nakoniec to dopadlo tak, ze "vosiel mozno cm dnu, pik pik iba koncekom, asi vcelie ustipnutie by bolo hlbsie, rozbabral ma a VYKASLAL SA na mna!! som povedala, za toto on nedostane uz!! ja sa ovladat viem, a on nech si robi co chce...take cely nas "urychlovak porodu" vyzeral asi takto, rozbabrat, nas..at ma a vys..at sa na mna... 😢 😢 😢

lolinkamaminka
23. okt 2011

@stefie no vidis, vy to mate este celkom pekne podelene... 🙂 je super ked chlap sam od seba pomoze, zapaja sa do chodu spolocnej domacnosti...ale kopec chlapov nema ani snahu niecim pomoct...proste ich zaujima len to jedlo a sex a vsetko ostatne nechaju na svoju zenu 😝 taky je zivot 😀

stefie
23. okt 2011

@dominika_sk 😀 😀 neboj bude dobre, len poznamka k tym piatim prstom, kdesi som prave vcera citala, ze zena moze byt otvorena na tie 3 palce nanajvys, ked je doma, potom uz radsej plne pozorovanie v nemocke, keby sa to nahodou rozbehlo, aby nebol porod prilis rychly.. nejaka porodnicka to pisala asi na rodinke.sk... 😉

stefie
23. okt 2011

@lolinkamaminka tak ja sa vazne v tomto ohlade nemozem absoluuutne stazovat na mojho chlapa...vie... aj oprat aj povesat by vedel, keby ho pritlacilo... keby som ja mala niekam odcestovat, alebo teraz ked pojdem do porodnice, zeby ostali sami doma, im sa veru nic nestane... dohodla som sa sice s mamou, ze si malu vezme kym budem v nemocke, ale len kvoli tomu, aby si nemusel brat dovolenku, ze si ju vycerpa, ked budeme vsetci spolu..inak by sa bezproblemov postaral aj o seba, aj o malu aj o domacnost...plus mame psa... nebala by som sa toho... my mame skor problemy kvoli nasim povaham...on je vaha a ja divoky baran...no a samoska prachy...