icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

anicka87
24. okt 2011

Baby tak vcera ma moj mm opat prijemne prekvapil. Rano vstal mi dal pusu a siel si zahrat s kamosmi futbal do haly, vraj si mam este pospat, tak som ho posluchla. Som vstala az ked sa vratil, navaril obedik, pozbieral pradlo, ja som si na chvilu lahla tak siel pozriet na futbal a ked sa vratil, vzal ma do kina na Muži v nádeji. No tak sme sa nasmiali ze az. Ale ku koncu filmu mi veru nebolo vsetko jedno, neviem ci to robilo to plne kino, ale zrazu ma oblial pot a cca 5x som mala kontrakcie po takych 5-6 minutach /neviem presne, nemohla som najst mobil s hodinami/, som myslela ze to uz zacalo, tak som sa zlakla, ale nakoniec to chvalabohu preslo. MM som nic nehovorila, bol by schopny na cele kino kricat ze uz je to tu 😀 Potom sme sli pekne domov, som sa osprchovala, medzitym mi spravil veceru, potom mi dal zmrzlinu este a lezali sme pekne pri telke. No povedzte, mohla som sa mu za taku peknu nedelu neodvdacit? 😀 😀

atima
24. okt 2011

@kaia bodaj by si mala pravdu naš sa ešte aj teraz v noci zobudi trikrat, štyrikrát a ked bol babatko spal dobre do troch mesiacov od vtedy akoby uťal pol hodiny denne

mysti
24. okt 2011

@anicka87 uprimne zavidim, mala si teda super nedelu 😵 waw

anicka87
24. okt 2011

@mysti niekedy sa veru vie aj prekonat, ten moj poklad 🙂

mysti
24. okt 2011

@anicka87 fakt zlaty, akoze aj moj sa stara o mna, to by som mu krivdila, keby som tvrdila opak, hlavne ked mi treba s niecim pomoct, tak neofrfle a ide, tento tyzden mi slubil, ze mi spravi cinske rezance, mnam, tak sa tesiiiim 🙂

liat
24. okt 2011

@anicka87 dakujem pekne za odpoved

anicka87
24. okt 2011

@mysti ten moj sa mi v poslednej dobe snazi robit radost, lebo stale nariekam ze aka som tucna a skareda - podotykam ze vaha pred tehu bola 53 a velkost XS a teraz mam 77 a velkost XL a plet mam ako pubertacka - vminule som sa snazila "nasukat" do veci pred tehu a veru az do placu mi bolo, tak sa snazil ma rozveselit. Nevadi mu to, to je jasne, ved to je samozrejme ked sme chceli mrnatko, ale to ze zatial co ja chodim ako kacica, v rifloch a teniskach, fucim ako lokomotiva pri kazdom schode a on vyzera ako vystrihnuty z casopisu a pozeraju po nom mlade zaby, mi veru na sebavedomi nepridava 😒 Este ze je taky pozorny a stale mi rozprava aka som pekna s tym bruskom, a prenho najkrajsia, lebo sa niekedy veru citim pod psa 😒 hlavne tento posledny mesiac. Uz sa neviem dockat ked bude maly na svete, ako sa vratime do starych kolaji, len dufam ze to nadsenie a pozornost mu ostanu aj pri starstlivosti o maleho 😀

zlamal.i
24. okt 2011

ahojte kocice 🙂 vcera sme mali s manzelom vyrocie,tak objednali sme si pizzu,dostala som orchideu a dala som si deco ruzoveho sampanskeho.no ta pizza bola asi chyba.celu noc nenormalne krce,nafuknuta som bola,no vam poviem ze uz pizzu ani nechcem vidiet.tkaze som znicena ,unavena zaludok podrazdeny a o 13.00 musim ist na prietoky a pasy,tak dufam ze aspon tam ma potesia 😒

mysti
24. okt 2011

@anicka87 no, ja vahu moju uz radsej ani neriesim, ale moj vcera mi vravel, ze sa vazil u svokrovcov a ze ma 118kg (pribral asi tolko co ja teraz v tehu), tak sme sa smiali, ze je to naozaj pravda (teda u nas), ze chlapi priberaju tiez pocas tehotenstva partnerky 😀 tak sa vcera zatal-ziadna vecera a ani ranajky som mu nerobila ze musi zo sebou nieco robit, lebo ze ja ked porodim, tak to dam dole raz-dva a ze co on 😀 no bohovsky bol. Ale zase nemozem povedat-on sa vobec po druhych zenach nehladi a ani mne ani raz nedal najavo, ze som pribrala alebo nieco podobne za co som mu vdacna. Zato mi nedovoli nic tazke zobrat, vsetko vlaci za mna, kazdu igelitku co mam v ruke, no bohovsky je 😀

anicka87
24. okt 2011

inak pridavam fotky bruska z dneska 🙂

anicka87
24. okt 2011

@mysti ani moj sa nehladi po inych, ale ony po nom a to ma neskutocne vytaca, ked vidim ze ake "vychrtliny" by si dali povedat a on ide s "kackou" 😀 strasne ma chyta ziarlivost vtedy a som nervozna a protivna na neho a chudak za nic nemoze a kolkokrat ani netusi preco som tak prudko zmenila naladu 😒 dufam ze po porode ma taketo "Stavy" prejdu, lebo by to so mnou veru nemal jednoduche chudak 🙂 snazim sa aj ja neriesit momentalne take nepodstatne veci ako vaha a ako vyzeram, ale ked ma to chyti, tak koniec, som ako klbko nervov vtedy 🙂

mysti
24. okt 2011

@anicka87 no to je dost neprijemne, ked vidis, ako sa hladia po nom, to nemam rada ani ja, to je fakt. Aj ked moj chlap, je "chlap", ale aj tak je fesak a ma krasny usmev, tak aj tu cumakuju obcas po nom 😠 neboj sa, uvidis, ake budeme po porode "šlank" 😉

zuzka051
24. okt 2011

tak toto je moje bruško s minulého tt

veronika1417
24. okt 2011

a toto som ja s mojou milovanou malinkou Melániou v brusku 🙂 joj baby uz ale mame tie bruska poriadne 😀

lianka7
24. okt 2011

@trinka Nie ja,ale manžel...ale už pomaly 10.rok je "za vodou"....ale pravidelné kontroly si vždy odstresujeme.... 😒

lianka7
24. okt 2011

Joj kočky,krásne brušenká máte,ja sa môžem odfotiť až zajtra,keď prídeme domov...no zodpovedne môžem povedať,že veľkí sme 😀

lianka7
24. okt 2011

@veronika1417 No ja mám pocit,že tebe sa to bruško zmenšuje 😉

lianka7
24. okt 2011

@zlamal.i Vidim,že si mala včera v noci podobne ťažkosti ako ja....no ja už nadlho nechcem kapustu vidieť 😠

balumi
24. okt 2011

@luci66 som zvedava aj ja, dnes mame kontrolu poobede uz v nemocke, tak uvidim co povie dr.,
zacina mi uz poriadne lepit, bojim sa tej bolesti o ktorej vsetci tak pisu ☹ tie dobre pribehy akosi nevnimam
a vsimam si len tie so skrabanim sa po stene. 😅 uf ☹

drobcek801
24. okt 2011

@zlamal.i jeeej aj my sme mali vcera vyrocie 😉

veronika1417
24. okt 2011

@lianka7 podla mna to zalezi od toho co mame oblecene 😀 ale uz sa mi zda nejake dva tri tyzdne, ze nejako nerastie tak hadam to nevadi 😕 minuly tyzden sme boli na sone a vraj vsetko je oki a mala ma do 3kg ale podla mna to nevyratal zo sona len trepol podla tyzdna ale to viem aj z netu 😉 uz ma pekne tlaci raz na jednom boku raz na druhom ale stale je to este v pohode 🙂 tesim sa na tvoje foto a manzelikovi silno drzim palce

lianka7
24. okt 2011

@veronika1417 Ďakujeme pekne 😉 ja mám naopak pocit,že rastiem každým dňom a je zo mňa veľrybka 😉 Minulý týždeň čo sa mi stalo-idem do obchodu ráno a bolo dosť chladno-vybrala som bundu-ako som sa zapínala-rozišiel sa mi zips,tak som vytiahla kabát a odletel mi gombík 😀 😀 😀 mm sa mi smial a ešte v ten deň ma zaviezol ku mamine,aby mi niečo dala-ona nosí väčšie čísla ako ja...takže teraz som u svokrovcov v jej vetrovke 😀 A ja si myslím,že náš "drobček" už bude mať niečo cez 3 kg-poriadne všade tlačí a cítim ho úplne všade 😝

blackrose
24. okt 2011

ahojte 🙂 ziadne nove novembrovciatko zatial? Nic som nepresvihla cez vikend???
ja uz neoddychujem, v sobotu som bola v BA na nakupoch a pokupila som si nieco na seba po straaaaaaaaaaasne dlhej dobre 🙂 na obdobie po porode 🙂
trosku som sa vyvencila a velmi som sa z toho teila 😀
vsimla som si ze mi trosku opuchli prsty na rukach, nesli mi dat dole prstienky, tak som ich pod studenou vodou a s Jarou davala dolu... do porodu si ich uz radsej ani nedam

veronika1417
24. okt 2011

@lianka7 ja sa citim tiez ako taky vacsi cicavec 😀 😀 😀 hlavne vecer ked idem do sprchy to je hruuuza uz sa mi nechce ani nohy holit 😀 ale kazdy je na mna taky mily a typuje mi mensi mesiac, ze hned mam lespiu naladu aj ked vahu bruska a malinkej veru citim. Navyse ja som stale neprestala priberat 😅 uz mam na sebe vyse 10kg vlastne skoro 11kg a to som citala, ze uz by som nemala az tak pribert, vraj skor sa stane ze maminka schudne 😖 co nechpem lebo nejem vela, chodim na prechadzky len to sladke joooj no to neodolam a vzdy si dam 😉

lianka7
24. okt 2011

@veronika1417 No ja mam na sebe 12.5 kg a tiez nepapam vela,len to sladke-ach jaj...palacinky na obed, keksik ku cajiku, rano chlebik s lekvarom 😀 Ale aj ja sa upokojujem tym,ze v 9.mesiaci sa uz nejako extra nepribera,tak do 15 kg by sme sa mali zmestit 😀 A keby aj nie,no co-moje velke dietatko potrebuje vela energie,tak nech si uzije,kym moze 😵
@blackrose A co pekne si si pokupila?Ja uz ani neviem co to je,kupovat pre seba-ja sa momentalne viem len orientovat v cislach 56,62,64 a pod. 😀

anicka87
24. okt 2011

@blackrose aj ja mam strasnu chut si nieco kupit na seba, vidim tolko peknych veci, ale ked neviem odhadnut aka ostanem po porode, radsej kaslem na to a kupujem drobcovi, mm sa smeje ze ci cakame patorcata ked ma maly tolko veci, ved ich ma viac ako my dvaja dokopy 😀 a co sa tyka prstienkov tak obrucku uz asi 3 mesiace ani ja nenosim, tak mi opuchli prstiky 😒

veronika1417
24. okt 2011

@lianka7 veru do 15tich to hadam bude aj ked staci aj menej 😀 ved aj tak sme na tom este dobre ine babule maju aj viac aj ked su aj take co nie predtymi klobuk dole to len zyram 😉 ale podla tabuliek je to tak idealne, ze keby mam malo kg tak by mi to vrtalo v hlave aj tak, takze som spokojna ked citam, ze je to tak ako ma byt. Urcite po porode dame dole co sa bude dat len nech su tie nase ,,drobciatka" zdrave

blackrose
24. okt 2011

@lianka7 no ja som uz tiez pomaly zabudla, ze co je to nakupovat pre seba 😀
kupila som si taky dlhy biely svetrik k leginam - uz som si aj premyslela, ze si ho obleciem ku krstu 😀
a potom 3 tricka, jedno obleciem aj teraz, lebo je dobre elasticke 🙂 a ake je fajn vidiet tie velkosti, ze XS a S 😀
a este papuce 😀 take krasne kozusinkove 🙂

@anicka87 ja kupujem povodnu velkost, lebo mne su niektore veci dobre aj co som nosila pred tehu, ked su dostatocne dlhe 🙂 takze sa nebojim, ze by som sa nezmestila, len brusko mi bude asi chvilu vytrcat kym splaskne 😉 ale to mi je jedno 🙂
fuuha, tak to som na tom dobre, ze ja som obrucku zlozila az teraz 😅

anicka87
24. okt 2011

baby neviete mi poradit? Od marca som bola PN a pocas PN som prisla o pracu, nesla som sa ani registrovat na Urad prace nakolko mi povedali ze pocas PNky nemusim. 3.10. mi skoncil Dr. PN a na druhy den som hned nastupila na matersku. Ale papiere od materskej som zaniesla len do Soc. poistovne, na Urad prace nie, nakolko ma tam neevidovali ani. Ale teraz ma kamoska nastrasila ze som mala ist aj na Urad prace s tym papierom o materskej. Ako teda? Neviete?

blackrose
24. okt 2011

@veronika1417 inak ja mam tiez +10 kg ale vcera mi prave mamina povedala, ze som schudla, aj ked priberam... asi pribera len babo, lebo potom som sa porovnala s fotkou, ked som bola v 5. mesiaci a tam som v tvari baculatejsia. Teraz mam zase trosku prepadnutejsie lica, tak ako pred tehu...
nechapem, ale po pravde, uz nevladzem jest tolko ako pred mesiacom, lebo uz je asi babo velke a tlaci mi na zaludok, tak sa tam toho vela nezmesti.