Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
idem najst recept a poslem ti ho cez IP
baby, ja som robila na obed cestoviny s tuniakom a syrom, mnam, mnam. Prisla este aj moja sestra, manzel akurat z roboty, tak sme zjedli za cely hrniec, ale fajne boli 😀 prezliekla som dnes periny, uz su aj vyprate a dnes uz nerobim nic, Manzel isiel este so obchodu, lebo vcera slubil svokrovi, ze kupi pletivo na plot. Takze som este sama, ale povedal, ze sa bude ponahlat. Zajtra mam to KTG a sono, sa tesim, dufam, ze bude vsetko v poriadku 😀
@harper paradaaa! ked to chuti ako treska tak sa poriadne prezeriem 😀 😀 😀 nejedla som to roky 😒
@harper joj ano na rybu 😒 som nenapisala
@veronika1417 no ono to od tresky nerozoznas, ja totiz ked som ju robila som nikomu nepovedala ze tam nie je ryba a vsetci ze aku rybu som dala a ze to musela byt babracka, ked tam nie je ani jedna kosticka 🙂
@veronika1417 inak ten recept mi dala kolegyna a ona to robi z kralika a ja teda z kuracich prs.
@harper joj no kralika nejem ☹ lebo mam k nim citovy vztah 😀 takze aj ja skusim kuriatko 😉 s tymi kostickami ma to pobavilo 😀
@andrejkag mega brusko? ved si v mega tyzdni 😀
@veronika1417 😀 😀 veď hej
@andrejkag na tie veci sa este aj ja chystam, snad pozajtra, zajtra asi na to nebudem mat cas. Ja mam este tiez v dolnej polici tricka a treba mi to uz premenit 😀 boze a dnes je strasne pocasie-take na spanie, iste az budeme pozerat telku, taks a neudrzim a schrupnem si. Najhorsie vsak potom je, ze vnoci nebudem vediet spat... 😠
@harper pošli aj mne recept, keď už si taka zabehnuta , prosim ťa 😉
@veronika1417
@dominika_sk mate to obidve v poste, potom dajte vediet ako chutilo. ak nebude nieco jasne tak sa ozvite 🙂
dnes prisla suprava do postielky 🙂 🙂 🙂 mala byt sice motylikova a je veverickova, ale aj tak je nadherna 😀 😀 uz len pockat kym dorazi stojan na baldachyn a postielka bude komplet pripravena na prichod nasej bambulky 😀
@harper mozes aj mne prosim ta poslat ten recept?
@lolinkamaminka vminule si tu dala fotky na supravicky do postielky, len to nejak neviem najst, mozes mi prosim ta poslat linky na obchod v ktorom si to nasla? velmi sa mi pacila ta pasikava supravicka 🙂
baby ja sa vam sem hanbim dat foto bruska.aj ked je krasne ale tie strije ma privedu na psychiatriu ☹ ☹ ale idem povedat mm nech ma odfoti v pyžame v ktorom som od rana 😀 aj po vani som rozmyslala ze sa dam aspon do teplakov ale pyžamko vyhralo 😀
keby ste videli moju Scarlettku 😀 dosiel nam katalog dracika domov tak teraz sedi a skrta co by chcela od jeziska. chuda skrta vsetko a hovori toto chceme pre bratceka toto pre mna toto pre maminku... no tak tieto vianoce potrebujem aspon 1000 000 e 😀
ked hovorite o jedle tak mm je momentalne v kuchyni a hrabe sa v kucharskej knihe a ide robit veceru.som zvedava co vymysli ale ja zemiaky nejak extra nemusim a on chce nieco z nich.no uvidime...
idem nech ma odfoti 😉
@anicka87 och, a urcite som to bola ja? 😅 nepamatam sa vobec....prepac...ale ja som to kupila odtialto : http://www.kociky.sk/zavinovacky-detske-posteln...
Ahojte baby, dnes bol teda den... vstavala som o 6:45, baby na osmu isli do skolky, ja na Kramare na predporodnu pripravu, len kvoli papieriku pre manzela, ze moze byt pri porode. O dvanastej som mala monitor, na ktory som sa dostala az o 12:50, potom na poradnu, kde som cakala do 14:dačo 😀 A dr sa nepozdaval monitor, tam ma poslala znova, lenze tam uz nikto nepol, tak som musela ist uuuplne na ine oddelenie, kde boli prekvapeni, ked som im povedala, naco ma tam poslala dr..... Nastastie je vsetko ok, len malinky sa im nehybal, ani zobudit ho nevedeli. Som na pol prsta otvorena. A o stvrtej som sa aj domov dostala... Idem spat 🙂
Tak predoperačné vybavené , može sa ist rodit 🙂

@veronika1417 ak na rybu, tak tuto mozes, lebo tu ryba nejde ani okolo 😀