Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@tasiko @stellamiapiccola @janulkan wauky gratulujem mamina 🙂 riadne dlheho chlapca mas, nech ste zdravy a skoro domko 🙂
juj ked si tak uvedomim ,tak baby su uz na sale @stellamiapiccola a @tasiko tesim sa jak napisu, ze maju babatka pri sebe, ze wooow 🙂
@trinka jaj kocky vam sa to uz aspon ako tak blizi, urcite do decembra nepotiahnes.... to ja mam este cely mesiac pred sebou, vo stvrtok mam len prvu poradnu v nemocke..... a ako sa poznam a zo skusenosti z prveho tehu, ja potiahnem do decembra, budem posledna ktora porodi, vsetky uz budete davno doma stiskat svoje miminka krasne vonave a ja budem este len fucat jak lokomotiva 😀 😀 😀
ahojte 🙂
@harper ja necitim ze mi je teplo, ale ked som zistila, ze nekurime a mm sa trasie aj pod dekou, tak som zistila, ze asi mi byva teplo 😀 inokedy je to naopak 😀 a stale by som vetrala
a inak myslim, ze ak by to aj Mihal stihol, ze to uz na nas platit nebude. Vacsinou tieto zakony platia az pre tie mamicky, ktore nastupuju na matersku az po platnosti zakona ☹
@stellamiapiccola a @tasiko to uz maju za sebou 😵
@janulkan blahozelaaaaaaaaaaaaaam 😵
tak uz sa to tu krasne rozbieha 😵 😵 😵
@trinka nebooj ani ja sa neotvaram ani nic podobné, len dnes mi na poradni povedala ze fondus je 3cm, minule bolo 2,to znamená že mi bruško klesá nie?
ahojte babulky, tak sa vám konečne hlásim. niektoré ste si už určite všimli, že už sme dve 😉 ale sľúbila som aj @veronika1417 , že nápišem trochu viac.
tak minulý týždeň na rizikovke som mala zhoršené prietoky. od 0,75 do 0,9, poslali ma aj na CTG, ktoré bolo ok, ale doki rozhodol, že radšej aby som zostala v nemocke na pozrovanie. CTG opakovali každý deň dva krát plus 1x prietoky. nikto ma nestresoval, hovorili, že je to všetko ešte v norme. tak som myslela, že v stredu nám pán prednosta na veľkej vizite povie, že môžem ísť domov. po vyšetrení my ale povedal, že nie je na čo čakať, dva tri dni by nám nepomohli, tak urobia sekciu vo štvrtok. už to ma dosť vykolajilo, ale keď je to tak lepšie pre bábätko, tak prečo nie. asi po 20 minutách, prišiel pán prednosta za mnou, že či som niečo jedla a keď nie, tak budú sektovať už v stredu, nakoľko mali voľno na operačke 🙂 potom som už viac nemala čas stresovať, pretože jedna infúzka, druhá, klistír atď a bola som na sále 😀
pichli mi spinál - podarilo sa až na niekoľký krát a išli na vec. všetko prebehlo bez problémov a 19.10. o 12,55 sa narodila Natálka s mierami 2640g a 47cm 😀
musím povedať, že so všetkým personálom som bola spokojná. jediný problém máme, že Natálka sa rýchlo unaví a preto menej papká a nevládze ťahať mliečko, preto musíme aj prikrmovať. dúfam, že sa mliečko rozbehne a budem len kojiť. zatiaľ toľko, neskôr snáď aj viac napíšem 😉
Ahojte, ja som dnes bola v poradni a dozvedela som sa : NIC! Najblizsie mam ist do rizikovej do nemocky a tam mi uz hadam daju termin na cisarsky, ved si uz pripadam ako debo vsade 🙂 vzali mi krv, ster na streptokoka, vaha, tlak, vysetrenie a bola som vybavena... vraj som zatvorena, nic sa neskracuje 😒 takze sa velmi mala ani nechysta ale ved neva aspon do cisarskeho nebudem mat strachy, ci to na mna nepride skor. Baby chodite niektora do rizikovky do Nitry? Kolko sa tam caka, byva tam vela ludi? Poradte mi prosim niktora 😅 😅 😅
@micicka joooj tak som rada, ze to vsetko dobre dopadlo 🙂 srdiecko ked budes mat cas napises mi kolko si tam cakavala na rizikovke? Ja mam ist zajtra ☹ a neviem ci Jurko bude moct somnou tolko cakat ☹
@micicka neviem sa dockat fota 😉
ahojte tehulky a aj mamicky 🙂 dnes mi je zsa zle na zludku,stale ma napina 😒 vcera som bola na prietokoch v nemocnici,bola tam taa mlada doktorka zhruba ako ja a este zaucovala niejaku mladsiu.smiali sa z malej ze je niejaka hyperaktivna,lebo furt tam kopala kde nemala hihi.do knizky mi napisala A/B 2,33 a RI 0.55 a ja som z toho jelen.je tu niekto kto mi vysvetli?
baby fotky mám v albume, ak chcete, tak kuk 😉 @veronika1417
@veronika1417 ja som chodievala tak na 9,30 - skôr sa ti neoplatí, a najdlhšie som tam bola do 12,30. sono začína o 8,30 ale potom čakáš na poradňu a tam doki začína najskôr o 9,30 - ale to som tuším ani raz nezažila. mnohokrát musí odbehnúť. no je to tam na dlho
@micicka
@janulkan
Baby, velmi Vam gratulujeeeeem 😵 jaj a zavidim Vam...a prajem Vam aj drobcekom hlavne vela-vela zdravicka 😵
Ja som bola dnes na sone aj na prietokoch, zatial je vsetko OK, maly je hlavickou dolu, dnes bol mimoriadne aktivny drobec jeden 😀 otvorena zatial nie som, aspon doki nic nehovoril, takze buducu stredu si to zase zopakujem 😒
Ale citim v brusku, ze sa uz nieco deje, ze sa to uz nejako blizi, tak uvidime, dokedy este vydrzim 😅
@micicka a bola si aspon medzi prvymi? ja by som chcela byt teda aspon prva ked uz im to tolko trva. Pridem aspon o deviatej a posedim, no co uz 😒 len manzela tam asi vystre a mna samozrejme z neho 😠
@micicka Srdečne gratulujem a prajem najmä veľa zdravíčka obom 🙂
ahoj baby ... TOTO MI NEUVERITE....
maly sa otocil a sme KP. tak dnes odbery 4 skumavky za mnou, moc, vo stvrtok predoperacne plus hospitalizacia a tento PIATOK budeme 4 ria 😀 😀 😀 😀
idu mi robit sekciu. tak nakoniec to dopadlo uplne inak.ked som dr tvrdila ze citim aj hlavu aj ritku tak nie nie a hups kuk a je to tu.
najprv ma vysetril a hovori ze som sa o trosku viac otvorila ale hlavu citi strasne vysoko.tak ma dal na sono a hovori ze no to preto lebo to je ritka a hlavicka je pod rebrami na pravej strane.tak ma poslal na ctg a tam to potvrdila este aj sestricka co mi ho robila ze aha tu ma hlavu.no to uz sa neotoci.tak v piatok to hadam bude uz vsetko za mnou. 😉
@micicka gratulujem este raz.mala je nadhernaaaa 😉 ako ta jazva boli moc? aky bol cisar?

@zvedava17p aj ja som mala hroznú noc, cikať som bola 5x, 3x piť, brucho ma veľmi bolí hore pod rebrami... to nebola noc, ale nočný pochod. Teraz budem ako mátoha 😔 .