icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lerenard
25. okt 2011

@mymimi a ten ster ti vzala sestricka ci potom gazo? ja som bola na krv minule,zas musim brat zelezo,ach jaj.. tak drzim palce nech vsetko prebehne bez problemov az to pride..hlavne nech su v nemocnici v pohode a mili,potom ma poinformujes🙂 ja idem este len bud.tyzden na ster a potom neviem kedy ma posle na pasy a prietoky..

kaia
25. okt 2011

@micicka, vcera som na Teba myslela, ze si sa tu dlho neukazala 🙂. Gratulujem k pokladiku a sup, sup nech sa Natalka rozpapka 😉

mysti
25. okt 2011

@lenka1108 Leni, ani nestras, ja som bola dnes na sone, nastastie maly je hlavickou dole, tak nech ani nevymysla, nech sa uz nepretaca... boze, ale uz to budes mat za sebou v piatok, drzim palceky 😀
sa nam to tu naozaj nejako rozbieha 😅

lady511
25. okt 2011

baby máte niake osvedčené sposoby ako priblížit porod?nie že by som to išla skušat,,len doki mi povedal že tam bude asi dlhšie mala že budem asi prenášat a že okolo toho 40tt mam skušat niake šalamunske recepty,, 😀 poradil mi chili,prechádzky dlhšie(ale to nepripadá do uvahy včera som niako prechladla na kríže aj ked neviem akým zázrakom lebo som bola naobliekana ako cibula)alebo vraj teplý kupel,,,viete ešte o niečom?
PS:sex mi nehrozí lebo drahý je odcestovaný takže aj keby som chcela nemožem

lenka1108
25. okt 2011

@mysti dakujem... aj sa tesim ze to budem mat za sebou.len aby to vsetko dobre dopadlo. 😉 😉

luppita
25. okt 2011

@trinka mozno hej, ale nemyslim si, necitim sa este na porod, brusko ma pohodicku, ziadna zatka, ziadne klesanie bruska, ziadne otvaranie proste pohodicka , ziadny poslickovia, ziadne tvrdnutie a veru sa ani neponahlam, mam stresy, ze ako to zmaknem doma s 2 detmi a a a ..... aj zo samotneho porodu mam trosku stres, sice som to uz zazila, ale aj tak....
@micicka gratulujem mamina, krasna je babula, pozrela som foto a paradna je, malinka krasnucka.... neboj mliecko sa rozbehne a ked aj nevladze dlho tahat, tak jej davaj po troskach castejsie ona sa nauci a rozcucka sa, drzim palce.... nech ste skoro doma 🙂 🙂 🙂

luppita
25. okt 2011

@lady511 hopkanie na fitlopte 🙂

lady511
25. okt 2011

@luppita to zaberá?

trinka
25. okt 2011

@luppita ja prežívam niečo podobne... tiež premýšlam ako to zvládnem s dvoma detmi... a samotný porod... 😒 ja tiež nemam pocit, žeby mi klesalo brusko, mi tvrdne a sem tam ma chyti slabšia kontrakcia... ale to naozaj len tak slabulinka... 😖

mysti
25. okt 2011

@lenka1108 neboj sa, urcite vsetko dobre dopadne 😵 budeme na Teba mysliet a drzat Ti palceky, mysli na to, ze budes uz mat drobceka pri sebe 😀
PS-teraz struham hrdinku, ale ked "TO" pride na mna, ach jaj 😖 🤐
Neboj, vsetky to zvladneme, ci uz prirodzene alebo cisarom 😵

dena
25. okt 2011

@micicka neboj, mliecko sa urcite pusti viac a aj mala Natalka sa rozpapka a bude len rpiberat... 😉

blackrose
25. okt 2011

@lenka1108 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a nech je malicky uz medzi vami, nech vas tolko nenapina 🙂 snad sa na stole nepretoci zase dolu hlavou ked ho to tak bavi 😉

milek
25. okt 2011

@micicka Gratulujem a nech sa Vám obom darí 🙂

milek
25. okt 2011

@lenka1108 Vitaj v klube, ja ti závidím že ti hned schválili sekciu, čo ja by som za to dala 😢

majoslava
25. okt 2011

@micicka @janulkan babenky gratulujém 🙂 🙂 prajem veľa veľa zdravíčka drobčekom...
mne večer po horúcom kúpeli odišla hlienová zátka doki mi povedal že už mi odišla dávno 😕 ale večer som mala taký krvavý výtok.... ananás nepomáha ☹ akurát čo ma boli jazyk a páli záha ☹ kontrakcie prešli ☹ dám si ešte horúci kúpel a ak nepomôže tak skúsime sex... tento týžden musím porodiť!!! drobec sa len krúti a ráno som mala pocit že má hlavičku pod rebrom 😒

dominka757
25. okt 2011

@micicka gratulujeeeeeee, je krasnaa 😵

dominka757
25. okt 2011

@janulkan tiez gratulujeeem 😵

trinka
25. okt 2011

@majoslava moja, a ja som si myslela, že ty si už dávno v nemocke.... 😒 horúca vaňa, sexík a povysávať celý byt... 😉

liat
25. okt 2011

@lenka1108 zavidim, drz sa lenka

lenka1108
25. okt 2011

@milek no dr zacal stresovat ze mam buduci piatok termin ze sa to musi urobit este tento tyzden.buduci tyzden je sviatok tak povedal ze mi ho musia urobit v piatok.sak som sama zvedava co a ako.vo stvrtok budem mudrejsia. 😉

majoslava
25. okt 2011

@trinka nechali ma doma ked že sa neotváram... zbytočne by som tam ležala 🙂 ukecala som dokiho 😀 keby niečo pôjdem aj sama viem kde mám isť 🙂

stellamiapiccola
25. okt 2011

Ciao,
neska rano narodila sa Melissa!!!!!
Buona giornata
😀
Marcello (manžel)

lenka1108
25. okt 2011

@stellamiapiccola complimenti 😉 😉 😉

atima
25. okt 2011

@stellamiapiccola blahoželáme nech stte zdravučký. Ja mam za sebou poradnu poloha stale rovnaka priečna 😒 , sekcia najskor o dva tt. tak uvidim či sa to skor nerozbehne, mohlo by.

milek
25. okt 2011

@stellamiapiccola Gratulujem už asi tretíkrát dnes, nech sa Vám obidvom darí .
Dnes je teda pekný deň, tolko babateniek ako po daždi 😀

mysti
25. okt 2011

@stellamiapiccola gratulujeeeeeem, z celeho srdca, vela zdravicka malej aj maminke 😵 😀

mysti
25. okt 2011

@majoslava moja, tak uz to mas za par, ja dnes sono+prietoky, vsetko OK, kontrola o tyzden 2.11. - dufam, ze tiez uz posledna 😵

mymimi
25. okt 2011

@lerenard ster ti urobí doki, nebolí to len tak pošparká 😝 Nemusíš ísť pred ôsmou. Určite ťa už pošle na prietoky, inak bolo tam asi 20 žien predomnou. Ale našťastie to išlo rýchlo.

manka
25. okt 2011

Ahojte. nestiham prispievat. Pozeram, ze sa to tu pekne rozbehlo. Narodia sa vobec nejake babatka v novembri? 🙂
Gratulujem cerstvym mamickam

dominika_sk
25. okt 2011

ja sa zblaznim ako sa to rozbehlo 😕 dala by som milion každej z vas, ktora to už ma za sebou a odrodila by aj za mňa 😢 😢 😢 mňa len pichne v boku a už mam pred očami nemocnicu a ako okolo mňa behaju doktori, kvôli komplikaciam...ja to neprežijem 😢 inak kočky, @trinka, @slimme, @eviiinka, @veronika1417-vyšetrenie sa odklada na štvrtok, pač zas do ri.. nemam auto 😠