Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby máte niake osvedčené sposoby ako priblížit porod?nie že by som to išla skušat,,len doki mi povedal že tam bude asi dlhšie mala že budem asi prenášat a že okolo toho 40tt mam skušat niake šalamunske recepty,, 😀 poradil mi chili,prechádzky dlhšie(ale to nepripadá do uvahy včera som niako prechladla na kríže aj ked neviem akým zázrakom lebo som bola naobliekana ako cibula)alebo vraj teplý kupel,,,viete ešte o niečom?
PS:sex mi nehrozí lebo drahý je odcestovaný takže aj keby som chcela nemožem
@trinka mozno hej, ale nemyslim si, necitim sa este na porod, brusko ma pohodicku, ziadna zatka, ziadne klesanie bruska, ziadne otvaranie proste pohodicka , ziadny poslickovia, ziadne tvrdnutie a veru sa ani neponahlam, mam stresy, ze ako to zmaknem doma s 2 detmi a a a ..... aj zo samotneho porodu mam trosku stres, sice som to uz zazila, ale aj tak....
@micicka gratulujem mamina, krasna je babula, pozrela som foto a paradna je, malinka krasnucka.... neboj mliecko sa rozbehne a ked aj nevladze dlho tahat, tak jej davaj po troskach castejsie ona sa nauci a rozcucka sa, drzim palce.... nech ste skoro doma 🙂 🙂 🙂
@micicka @janulkan babenky gratulujém 🙂 🙂 prajem veľa veľa zdravíčka drobčekom...
mne večer po horúcom kúpeli odišla hlienová zátka doki mi povedal že už mi odišla dávno 😕 ale večer som mala taký krvavý výtok.... ananás nepomáha ☹ akurát čo ma boli jazyk a páli záha ☹ kontrakcie prešli ☹ dám si ešte horúci kúpel a ak nepomôže tak skúsime sex... tento týžden musím porodiť!!! drobec sa len krúti a ráno som mala pocit že má hlavičku pod rebrom 😒
@micicka gratulujeeeeeee, je krasnaa 😵
@janulkan tiez gratulujeeem 😵
Ciao,
neska rano narodila sa Melissa!!!!!
Buona giornata
😀
Marcello (manžel)
@stellamiapiccola complimenti 😉 😉 😉
@stellamiapiccola blahoželáme nech stte zdravučký. Ja mam za sebou poradnu poloha stale rovnaka priečna 😒 , sekcia najskor o dva tt. tak uvidim či sa to skor nerozbehne, mohlo by.
@stellamiapiccola Gratulujem už asi tretíkrát dnes, nech sa Vám obidvom darí .
Dnes je teda pekný deň, tolko babateniek ako po daždi 😀
@stellamiapiccola gratulujeeeeeem, z celeho srdca, vela zdravicka malej aj maminke 😵 😀
Ahojte. nestiham prispievat. Pozeram, ze sa to tu pekne rozbehlo. Narodia sa vobec nejake babatka v novembri? 🙂
Gratulujem cerstvym mamickam
ja sa zblaznim ako sa to rozbehlo 😕 dala by som milion každej z vas, ktora to už ma za sebou a odrodila by aj za mňa 😢 😢 😢 mňa len pichne v boku a už mam pred očami nemocnicu a ako okolo mňa behaju doktori, kvôli komplikaciam...ja to neprežijem 😢 inak kočky, @trinka, @slimme, @eviiinka, @veronika1417-vyšetrenie sa odklada na štvrtok, pač zas do ri.. nemam auto 😠

@mymimi a ten ster ti vzala sestricka ci potom gazo? ja som bola na krv minule,zas musim brat zelezo,ach jaj.. tak drzim palce nech vsetko prebehne bez problemov az to pride..hlavne nech su v nemocnici v pohode a mili,potom ma poinformujes🙂 ja idem este len bud.tyzden na ster a potom neviem kedy ma posle na pasy a prietoky..