Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stellamiapiccola jeeej toto su najkrajsie spravy 🙂 a kraaasne meno 😉 vela zdravia babulke aj maminke 🙂
@manka a ides do NR?
@veronika1417 ano. ty sa kedy chystas?
@dominika_sk srdiecko a ako Ti je? nemusela si to odkladat, zavolaj si taxik, keby To odporucil cisarsky tak by si podla mna bola kludnejsia a nebala by si sa kedy to pride
@manka ja tam asi skocim zajtra ale chodi sa tam kazdy tyzden tak sa mozeme niekedy stretnut 🙂
@veronika1417 to by bolo super. ja pojdem az buduci tyzden. to ty uz budes ostrielana rizikovacka 🙂
@veronika1417 fuuu, taxik?! 😀 25km, 25 naspäť a 40 eur neni mojich 😝 radšej vydržim do štvrtku, pojdem aj na poradňu, takže bohužial, auto si berem JA 😠
@manka joooj no ved uvidime ake dojmy vo mne zanecha navsteva v rizikovke ja neznasam niekde cakat a ani nemam tolko casu kvoli odvozu 😖
@dominika_sk no je to dost prachov aj ja som asi tak daleko od mesta takze poznam to ☹ ja len, ze keby mas termin tak by Ta to mozno az tak nestrasilo 😕
@stellamiapiccola gratulujem...nech ste obaja zdravucky... 😉
@lady511 ahoj ja budem musiet skusat tiez nejake "osvedcene " recepty ale ze vraj pomaha umyvanie okien a chodenie po schodoch 😀
@dominika_sk musis to moja brat s nadhladom, ja som sa strasne bála porodu a komplikacii a napodiv ked to prislo bola som maximálne pokojná, sama nechápem. teraz sa obávam tiež, tak dúfam, že ked na to dojde tak budem pokojná... 😉
@dominika_sk neboj sa prežiješ to 🙂 si sikulka...neboj sa 🙂
Ahojte dievčence. Snažím sa dočítať čo všetko ste postíhali (dosť som sa aj nasmiala - chlap bude vždy len chlap).
Ja som mala od piatku spacie dni. Prespala som aj 20 hod. denne - musela som vysadiť kávu, lebo mi nerobila dobre na žalúdok. V pondelok som bola na poradni a presúvajú mi sekciu na neskôr. Malému sa na svet vôbec nechce (CTG bez náznaku kontrakcii). Žiadne tvrdnutie bruška, žiadne bolesti či kontrakcie 😖 .Mali sme ísť už 30-teho, no nakoniec mám 31 len poradňu (no mám byť zbalená) a potom sa uvidí. ☹ ☹ ☹ . Schudli sme jeden kg, takže znova len +7. Veď keď spím tak nejem 😒 . Ináč všetko OK.
A dnes si sadnem za PC a pozerám ako sa pekne rozrastáme. Len aby boli naše poklady zdravučké. Všetkým prajem krásny deň. Ja idem zaľahnúť ☹ .
gratulujem všetkým mamičkam a babetkam 🙂 🙂 vela vela zdravicka hlavne 🙂
Dnes som bola na poradni a pani DR.mi napisala - 2 cm otvorena, tesne na prst,tlaci hlavicka 🙂 tak mi bolo povedane, ze v pondelok do poradne alebo porodit 😀 tak teraz budem v ocakavani kazdy den 😒 uz ste boli niektora takto otvorena ? mam celkom strach, no zaroven sa aj bojim 😒
Ahojte mamičky,aj mamičky -čakateľky🙂
GRATULUJEEEEM VŠETKÝM MAMINKÁM, ako ste všetko krásne zvládli a aké máte krásne bábiky.STE ŠIKULKY a pevne dúfam,že my všetk ostatné pôjdeme čoskoro vo vašich šlapajách 😉 Len nám odovzdajte štafetu 😀 Skoré zotavenie vám želám!
Baby,my sme sa s drobčekom dohodli,že ešte počkáme dva týždne a potom ideme na vec-odkopkal-takže dal súhlas 😀 Máme dnes s mm šťastný deň,lebo jeho onkokontrola dopadla výborne-najbližšia až o rok!Sme neskutočne šťastní 😵
@lianka7 joooj moje velmi sa tesim s vami oboma vlastne s troma 🙂
@stellamiapiccola gratulujééémm... 🙂
babule všetkým Vám GRATULUJEM , nech vám len detičky krásne rastú a obia radosť 🙂
@veronika1417 ĎAkujem srdiečko 😉 No práve som sa dozvedela,že deň je šťastný aj nešťastný zároveň...pôrodník,ktorého som si zazmluvnila odchádza do Švajčiarska na 2 týždne-vráti sa okolo 20.11!!!A to som chcela nášho valibuka rodiť skôr!!!Len sa modliť,aby to na mňa neprišli do 20.11.teraz,lebo keď sa do služby dostanem dr.,ktorého nechcem nikdy v živote vidieť-asi ma trafí!!! ☹ 😠
@lianka7 joooj podla mna sa skor Paťko nevypyta aj ked bol veliky na Teba, ozaj este stale je veliky alebo sa to vyrovnalo?
@veronika1417 Ach jaj...asi nech príde po 20.11.lebo som si istá,že pri mojom šťastí by som určite rodila pri tom "vyvolenom" 😒 Paťko je po poslednej poradni z minulého týždňa opäť veľký-o dva týždne,idem k môjmu dr.do poradne 2.11,tak uvidím čo mi povie...pochybujem,že sa to nejako extra zmení.
@stellamiapiccola gratulujeeeeeeeeeeem 😵
@luseta2000 fíha bývam na 3poschodí tak neviem či to pomože ale tak pojdem až na 7...ale neviem či to pojde lebo mám prechladnuté kríže,, 😒

@veronika1417 Ja idem v pondelok este k mojmu a potom hovoril, ze uz ma tiez posle do rizikovej v nemocnici. vcerajsia poradna u nas vyzerala rovnako