icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lolinkamaminka
25. okt 2011

@janulkan
@micicka
@stellamiapiccola blahozelam vam babulky 🙂 🙂 🙂 nech ste vy aj vase male lasky zdravucke 🙂 🙂

lolinkamaminka
25. okt 2011

@stefie ufff, budem teraz zniet trochu blbo ale som rada ze nie som sama ako pokazena pracka 😀 vidim, to tak ze obeham lekarne a skusim zohnat ten test...

lianka7
25. okt 2011

@tasiko Gratulujeeeem,aj ku krasnej vahe 😵 😵 😵 😵 Drzte sa!

eviiinka
25. okt 2011

@stefie to vazne ? ? ? a ja som myslela ze to tak do tyzdna bude 😒 takze sa este asi stresovat nemusim co ? ja tiez stale beham, zohynam sa hore dole, tak som zvedava 🙂

luppita
25. okt 2011

@lady511 nemam vyskusane, ale pocula som , ze hej, dokonca aj v porodniciach maju fitlopty a cakatelky okrem chodenia davaju aj na tieto fit lopty jemne hopkat 🙂

@tasiko jeeej milionkrat gratulujem maminka, potvrdilo sa, co som napisala, ze nam oznamis, ze ma malinka krasnych 2800g, neskutocna je, si sikulka, skore zotavenie a vela vela zdravicka sarinke 🙂

eviiinka
25. okt 2011

@denis006 jaaaaj, no pekne teda a ja som si myslel aze do tyzdna porodim 🙂 no uvidim, Dr.povedala ze hlavicka nalieha, takze je dobre otoceny chlapcek nas, tak som zvedava 🙂

eviiinka
25. okt 2011

@lolinkamaminka ahoj, ja mam nieco podobne..nie az moc take riedke ako voda, ale bez intimky sa uz pohnut nemozem ☹ Dr., mi povedala, ze to nieje nic, ze to sa stava, ze mi moze aj moc unikat lebo babetko tlaci na mechur, takze je to asi normalne, no ak si chces byt uplne ista, tak viem ze v lekrani sa da kupit test ohladom plodovej vody .

pimpa
25. okt 2011

My sme boli dnes na poslednom UZV a babetko ma 2900g udajne. Myslite ze je to malo? Ja by som bola rada, keby bol radsej mensi, lebo mam v tehot. knizke rozmer panvy to posledne cislo 17 a vraj to znamena uzku panvu. Tak aby sme to zvladli! No inak neviete ako je to potom, ze ked to na mna pride, mam ist cez centralny prijem do nemocnice? Bola som to tam omrknut v ruzinove a bola som zhrozena ze tam ludia normalne sedeli akoby nic a na dverach velky napis, ze "Poradie pacientov urcuje lekar podla naliehavosti" to tam mam cakat a vzdychat?..hmm

eviiinka
25. okt 2011

@tasiko gratulujeeeeeeem 🙂 veeela zdravicka prajem 🙂 malinka je prekrasna 🙂

lolinkamaminka
25. okt 2011

@mackoxxx Dakujem 🙂

eviiinka
25. okt 2011

@pimpa ja som sa nato pytala dnes mojej Dr., na Antolskej.POvedla ze ked pridem do tretej kedy maju ordinacne hodiny, mam sa hlasit normalne u nich kam chodim na poradnu a ak pridem po tak ist hned na centralny prijem, tam zaklopat, dat im obciansky, kartu poistenca a oni ta uz budu navigovat ako dalej, tak asi tak nejak to bude aj v Ruzinove 🙂

kaia
25. okt 2011

@kiribaby, ja som objednana na prietoky az na 8.11., skorsi termin nebol a to som sa objednavala minuly tyzden 😒. Dakujem za feedback, som rada, ze si bola spokojna 😎

lolinkamaminka
25. okt 2011

@eviiinka je to neprijemny pocit strasne 😖 veru budem musiet navstivit nejaku lekaren nech sa trosku ukludnim lebo mam strach aby sa nieco neudialo 😒

eviiinka
25. okt 2011

@lolinkamaminka viem aj pre mna je to neprijemne, ked niekde dlhsie sedim, tak sa hanbim postavit, ci nahodou nebudem mat flak na nohaviciach 😒 lebo sa mi niekdy doma stane, ze mam az flak na teplakoch ... ale jasne chod radsej , nech sa ti nato pozru a budes kludnejsia 🙂 neboj sa urcite to nic vazne nebude.....mne sa vratila teraz aj mikoza ☹

luppita
25. okt 2011

@pimpa ja pojdem tiez do ruzinova, ale verim, ze ked tam pridem na prijem, tak zahucim a isto ma cakat niekde na chodbe nenechaju. je ine ked tam sedi niekto zo zlomenou nohou a caka na renge .... a ine ked tam pride mamicka s kontrakciami, ci odtecenou vodou, podla mna hned primu a poslu kam treba 🙂

marvis
25. okt 2011

@harper Veru hej,mam narodeniny.Dakujem 🙂

luci66
25. okt 2011

@lolinkamaminka Aj ja mam taky vytok, obcas biely,obcas uplne ciry vodovy.Zajtra idem do poradne aj na utz tak sa na to spytam, ale mam to cele tehu, nejako si z toho hlavu nerobim..Babule aj jak som sa stazovala,ze nepriberam tak teraz ze +15kg 😨 Tak dufam to pojde aj dole, som straaasne zvedava aku ma bambulka vahu, bo naposledy viem len z 31tt 1547g.Krasny vecer vsetkym tehulkam a maminkaaam

luci66
25. okt 2011

@marvis Vsetko najlepsieeee 🙂 Pekne to oslav.

lucka33
25. okt 2011

Babulky čerstvé maminky zo srdiečka vám gratulujem k bábätkám, veľa veľa zdravíčka obom, veľa mliečka a rýchle zotavenie maminkám 😵

denis006
25. okt 2011

@eviiinka už máš pekný týžden tehu 😉 , to môže u teba byť aj do týždňa. Ja pri prvej som sa neotvárala a doki povedal, že iste sa stretneme na ďalšej poradni a do 5 dní som rodila... 😀 Niekedy to má rýchly spád...už to máš za pár 🙂

dena
25. okt 2011

@kiribaby tak super...v podstate presne tak ako ja 😉 na prietoky som objednana tiez 8.11 tak ako kaia, ale ja som sa objednavala vcera 🙂

picolka
25. okt 2011

ahojte dievčatá,chcem sa spýtať zistili mi teraz streptokoka nemate s tym skusenosť? dakujem

karap
25. okt 2011

@harper chcem vydrzat zo skolkou co najdlhsie,lebo po porode ju URCITE necham doma.Ja sa terigat z novorodencom+2 detmi do skolky nebudem.Tyzden,co budem v porodnici bude mala u svokri,takze ani vtedy v skolke nebude,no a potom.....Bola by dlho doma a jej sa v skolke paci.Tak uvidim ako dlho to este budem zvladat.Keby neprsalo,nemam problem,no toto hnusne pocasie ma zabija....

lucka33
25. okt 2011

@picolka aj ja som sa dnes dozvedela, že mám streptokoka, ale dočítala som sa na nete, že sa to nelieči, len asi 3-4 hod. pred pôrodom podajú infúziou antibiotiká...

mackoxxx
25. okt 2011

@picolka Ahoj. Ja som ho mala pri poslednom stere na gynekológii. Moja pôrodníčk urobila kontrolný ster a už tam nebol. Tak som chcela vedieť či je to normálne a povedala, že áno. Či som nezmenila stravu a tak. No a ja som vysadila sladkosti a začala jesť jogurty (tie ja nemusím) a prestala som sa kúpať. Už len sprcha. Neviem či toto pomohlo ale mne sa stratil. Má to 30% žien (vraj) a je dobre, že to vieš. Povedz to aj pri pôrode aby ti dali lieky pred pôrodom a malo by to byť OK. Mala by si to mať aj v tehu knižke napísané!!! Netreba zabudnúť aby drobec nedostal infekciu. Mne to nepreliečili kvôli tomu, že aj tak idem na sekciu.

lenka1108
25. okt 2011

@dianka3 preco mne to nevadi ze bude cisarsky 😉

kiribaby
25. okt 2011

Baby, už niekoľko dní zháňam čaj z malinovníka..pýtala som sa v BA, v PK, v TT...dokopy v 6 lekárňach 😝 žeby to bol nedostatkový tovar??!! Alebo na ňom tak fičia všetky tehotné???? 😀 Sľúbili mi, že ho objednajú..len aby už nebolo neskoro 😅

lucka33
25. okt 2011

@mackoxxx aj ja idem sekciou a mám to vyznačené červeným v tehu knižke a vraj to má vplyv na bábo, aj keď sa rodí sekciou... Ale podrobnosti neviem...

z0e
25. okt 2011

@kiribaby Ja som ho v pohode kupila v lekarni v Tescu v Lamaci. Vypytala som si ostruzinu a hned vedeli, ze malinovu? Ja ze hej 🙂