Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte
ja len ze nastupujem do nemocnice 😢
ani neviem kolko babatiek uz mame,nestiham uz precitat,tak sa tu drzte a opatrujte
idem preto,lebo strasne malo citim pohyby a ani zaznam nebol sto percentny,mozno ma len povysetruju a ak bude vsetko ok,tak este pustia domov,ak nie,tak budu musiet porod vyvolat ☹
och bojim,drte prsty a drzte sa papapaaaaaaaaaaa
@drobcek801 držím palce, nech všetko dobre dopadne!!!! A možno už dnes či zajtra budeš mať drobčeka pri sebe 🙂
@kiribaby dakujem
snad vsetko dobre dopadne a ja sa vam ozvem s dobrou spravou
@anicka87 ahoj prepač že ti pišem až terz ale nebola som tu 😒 http://www.postielky.com/7d-suprava-srdiecka-pr... tak tu je ta pasikova ale myslim že ju nemaju lebo aj ja som chcela tuto a som tam pisala a neodpisali tak neviem skus možno niečo zistiš
@marvis @dena @luci66 no vidíte, ja som ho prvýkrát kúpila úplne bez problémov, dokonca so 100% zložením listov ostružiny, akurát teraz sa mi nedarí..Inak v Avione v lekárni som sa bola včera pýtať, ale mali iba sypaný, a ja na to veľmi nie som, teraz ľutujem, že som ho nevzala..A bola som aj v Bio obchode, tam nemali vôbec predstavu o čom hovorím..ale mali by mi ho objednať, tak si ešte jeden deň počkám a už budem aj ja zasa čajíkovať 🙂
@drobcek801 Drzkajte sa .... vsetko bude urcite v poriadku 🙂 Daj potom vediet ako sa mate .... budem mysliet na vas 🙂
@drobcek801drz sa moja, nech je vsetko dobre 😉
@drobcek801 držkajte sa!!!!
@mysti no máš pravdu, len mňa to vôbec nenapadlo.... kupila som si podložky jednorázové do nemocky, tak dám zo dve pod plachtu...
@kiribaby Tak sa teším s tebou 🙂 Ja som bola včera na poradni, dnes som išla na krv a zajtra idem na predpôrodnú prípravu, takže mám full program v spoločnosti Koch-a 😀 Ja som bola na prietokoch už dávnejšie, neviem presne v ktorom týždni sa chodí, ale tuším sa chodí iba raz, nie?
@miriamapeter na prietoky chodis az do porodu kazdy tyzden po 36tt. To je to najdolezitejsie, co sa do porodu sleduje 😉
@drobcek801 Držkajte sa,nech všetko dobre dopadne!
@kiribaby odkedy piješ ten čajík, od ktorého tt? Ja som si ho kúpila, ale ešte som ho piť nezačala..
@mysti no nám evidentne prietoky fungujú veľmi dobre lebo drobček je riadny valibuk 😀
Baby ja chcem uz rodit, uz fakt nevladzem, strasne ma vsetko boli, v jednom kuse mam krce a nehorazne ma bolia krize 😒 jooooj, zavidim vsetkym maminkam ktore to uz maju za sebou 😉
@mysti
@trinka ja som si tiez dala tu jednorazovu podlozku co mam kupenu pod plachtu ale po prvej noci bola v jednej kope. Tak ju tam budem musiet nejako pripevnit, lebo tie moje otocky v noci su asi strasne, aj mm mi hovori ze sa niekedy preberie na to ako ja sa tocim z jedneho boku na druhy a ze rozhrgam celu postel, ktoru mame asi rok 😀
@eviiinka mne pri prvej neodišla ani zátka,ani poslíčkov som nemala,ani voda neodtiekla...týždeň pred pôrodom som hrala ping-pong a 2 týždne pred som lietala po Viedni,však otvorili hranice,kto by nešiel..to ,že tam môžem porodiť ma v tom mladom veku asi nenapadlo 🙂 ..ale teraz by som mala byť v strehu,mojej mamine pri druhom odtiekla na ulici 🙂..myslím,že sa nič tragické nestane ... 😉
brucho mi tvrdne už par dni, som nervozna, ospala, vystresovana z porodu a zajtrajšich pasov, v šuške ma boli ako keby som tam mala pricviknute zavažie a 12 dni do terminu...každu minutu čakam kedy pride ta hysteria,už teraz viem že to všetko budem zle zvladať. moja psychika je na dne 😔
no nic, idem spravit obed - dnes "spagety carbonara". uz sa tesim, mnam. 🙂
@dominika_sk mozno budes nakoniec zo seba sama prekvapena a naopak to zvladnes v pohode 😉 ja mam tiez velky strach a niekedy mi je az do placu ked na to myslim, ale nejak to snad prekonam, vlastne musim ked uz chcem Matka pri sebe 😉 mne by najviac pomohlo keby bol drahy so mnou pri porode a drzal ma za ruku, ale ten ma z toho vacsi strach ako ja, tak to budem musiet zvladnut sama ☹
@anicka87 ani moj tam nechce isť...hnusaci 🙄
Babule co mate skusenosti s odtecenim plodovej vody ako to prebieha? Mozno blba otazka, ale ako ste to tu spomenuli, neviem si predstavit,ze budem niekde v meste a zacne sa nieco zo mna liat...Alebo to ide po troske?
@dominika_sk velky hrdina na zaciatku veru bol, ze to nic nie je a ze isto pojde, ale cim viac sa to zacalo blizit, tak zacal menit nazor, ze on na to nema, ale ked zacnem vyplakavat aky mam strach z porodu, tak mi povie ze to nic nie je, to zvladnes, takze si sam protireci, ale nevysvetlis 😒 Keby tam siel so mnou, tak by to pre mna bola ta najlepsia "EPI" 🙂

@luci66 ...no mne dal prietoky na fotke....na takej co davaju aj babatko v prvych tyzdnoch ....tebe to tam asi napisal