icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

jankadanko1591
26. okt 2011

@lianka7 tu bolest bedier poznam velmi dobre posledne dni ani spat nemozem a tiez len rozmyslam z coho to moze byt...ide to az do krizov a ked lezim na chrbte tak sa k tomu pridavaju este aj moje rozkopane rebra....no uz nech to mame za sebou ze tie bolesti prejdu....🙂

karap
26. okt 2011

@kaia ja som sa lekara pytala,preco chodom tak malo do poradne...A dalsia poradna az za mesiac? 😲 Vraj ked nie som rizikova,tak mam narok na poradnu LEN kazdych 28dni........

lianka7
26. okt 2011

@lady511 A boli ta aj podbrusko ako na menzes?Lebo mna nie,preto usudzujem,ze kontrakcie to nie su.A u teba sa uz naozaj pomalicky moze spustat porod,ak sa prida aj to podbrusko....
@jankadanko1591 Tie klby vedia tak svinsky boliet-neda sa poriadne sediet ani lezat 😒

kaia
26. okt 2011

@karap, cudne 😒

lianka7
26. okt 2011

@karap To je blbost,aj v tehu knizke je pisane,ze posledny mesiac poradna kazdy tyzden...Ja som naposledy bola v poradni,ked som bola na konci 8.mesiaca,objednal ma po 2 tyzdnoch a povedal mi,ze potom sa uz budeme stretavat kazdy tyzden!A poistovna to hradi,mas na to teda narok!!!

romi55
26. okt 2011

@kaia mne na poslednej poradni povedala doktorka že posledný mesiac sa mám objednať na poradňu už na kramáre a tam mi povedali že najprv objednať na monitor, takže minulý týžden som mala prvý monitor a zajtra mám prvú poradňu už aj s monitorom

karap
26. okt 2011

@lianka7 toto som zazila aj ja dnes pri umyvani riadu.Bodava bolest na pravej strane podbruska.No mala sa prave vtedy pohybala,tam mi asi pricvikla nejaky nerv.Ked sa posunula,preslo to.Muz hned ze:Co?ideme?Rodis? 😀

jankadanko1591
26. okt 2011

@karap na tvojom mieste by som asi sla rovno do poradne v nemocnici v ktorej budes rodit...vysvetli primarovi co je vo veci a dohodni sa s nim ze budes chodit tam....tvoj doki je zjavne trosku mimo...

romi55
26. okt 2011

@anicka 87 aj tu majú súpravy do postielok http://www.kociky.sk/zavinovacky-detske-posteln... za dobré ceny 🙂

lianka7
26. okt 2011

@veronika1417 Ach moje zlate....to ta este obdivujem,ze ti nepraskli nervy a nepovedala si im uz svoje...Ved si ta len prehadzuju ako horuci zemiak a nic nerobia,tebe tyzdne ubiehaju!Nechapem to!!!! 😠 😠 😠 A kedy mas najblizsiu poradnu?Aky je dalsi postup?????Kde ta zase poslali?

jankadanko1591
26. okt 2011

@lianka7 ja uz fakt niekedy neviem ako si mam sadnut alebo lahnut aby to preslo..

lady511
26. okt 2011

@lianka7 no vieščo aj bolesti v podbruško som mala..ale to boli asi len posličkovia pretože..na pasoch sa nič neudialo žaidne kontrakcie aj moj doki povedal že je ešte čas že to niaky tt ešte potrvá 🙂

lianka7
26. okt 2011

@karap Presne aj ja si to myslim,ze maly nejaky nerv pricvikol,len v tom case sa ani nehybal a stalo sa to dvakrat-az sa bojim postavit,ci sa to nezopakuje...esteze ja som doma sama,lebo mm by uz auto startoval,keby ma na zemi videl 😝

karap
26. okt 2011

@lianka7 ja sa hadat nebudem 😉 pri detoch som chodila posledny mesiac uz do nemocnice,no teraz je to takto...Mne to vlastne vyhovuje,lebo nemocnica je 20km daleko,autobusom to trva 40minut a musela by som vlacit so sebou aj syna.....ja uz to neriesim.Ak do terminu porodim,tak porodim a ak nie,pojdem este ten den po termine na poradnu a uvidim co sa bude diat 😎

romi55
26. okt 2011

@karap ved aj na materskej knižke je napísané že posledný mesiac sa chodí raz týždenne 😒

lianka7
26. okt 2011

@lady511 No len aby...lekari su najlepsie vestice na porod 😀
@jankadanko1591 Idem skusit vyhrievanu podlozku,snad bolesti povolia 😒

lady511
26. okt 2011

@lianka7 baby ak sa vám do toho možem zastara tak aj u mna to tak bolo že od 36tt..ma moj gyndoš(ktorý je v ba)poslal do nemocky do poradne že teraz tam budem chodit...ja som momentálne v martine,,no a ked som tam prišla odmietli ma že v nemocnici sa to nerobí(aj ked v knižke je to napísane)potom som azse jemu volala že čo mám robita on mi povedal že zop zákona to v tej nemocnici musia urobit ale tam ma zase odbili tak si musím na vlastné náklady platit doktora v sukromnom sanatoriu,,,,to je kocurkovo že?

lady511
26. okt 2011

@lianka7 vieščo uvidím zajtra mám poradnu ..povie mi na kolko som otvorená uvidíme(ak sa tams tými krížami dotrepem)chodím koli tomu ako pokakana 😀 je to hrozna bolest a nič nepomáha..

jankadanko1591
26. okt 2011

@lianka7 mne nepomahaju ani ziadne podlozky ani nic...moj oco mi povedal ked ma videl taku ubolenu ze si to mam nahrievat s biolampou (na vsetky mozne ine bolesti mi to pomohlo) ale ani to nepomaha.....:(...tak uz fakt asi len vydrzat kym neporodim...

slimme
26. okt 2011

@veronika1417 Boze moja este aj taketo stresy aby si zazivala, ako keby nebolo toho dost vsak? Neboj vsetko sa vyriesi, je to ale smutne...

lady511
26. okt 2011

@jankadanko1591 ahoj aj ja mám také silné bolesti v krížoch a nepomohlo n ič..myslíš že porodom to prejde?

jankadanko1591
26. okt 2011

no take bolesti mam len posledny tyzden maximalne dva tak dufam ze to su uz nejake predporodne bolesti alebo nieco take tak dufam ze ano ze porodom to prejde...

anicka87
26. okt 2011

@monculik5 jeeej dakujem 🙂 ja uz jednu sadu mam, sa mi zadarilo kupit 14 dilenu len za 50 eciek, ale ta pasikava sa mi tak zapacila, ze ju asi tiez kupim, muz ma sice kopne do zadku, ale kaslat na to 😀 😀

danka89
26. okt 2011

@mysti Ahoj Mirka 🙂 Chcem sa ťa opýtať či sa na tie prietoky a sono chodí nalačno, alebo sa mám práveže ráno najesť...akosi som prepočula sestričku ked som tam volala... idem zajtra o 8:00 prvý krát... a kde to najdem prosím ťa ? A ešte niečo, povie mi tam Dr. kolko maličká váži, alebo sa treba na všetko vypytovať ? Lebo ja dodnes neviem akú slečnu nosím v brušku 🙂 za posledné 2 ťýždne som pribrala 3kg. dokopy mám už + 18kg a to este zdaleka u nás na porod vraj nevyzerá 😒 Dnes som si na brušku objavila strááášne strie, ale nevadí mi to ...hlavne nech je maličká v poriadku a pekne rastie..

monculik5
26. okt 2011

@anicka87 no aj ja mam jednu sadu ale chcem ešte jednu a kde sa ti podarila taka dobra kupa? to je uplne suprova cena 🙂 mne sa tiež velmi pači ta pasikova 😉 aj mna asi priatel kopne dočlenku ale tak čo 😀

anicka87
26. okt 2011

@monculik5 na babybazar.sk som natrafila asi pred troma mesiacmi, je taka zelena so srdieckami visiacimi, no zlatunka 🙂

harper
26. okt 2011

@danka89 na lacno len na odbery, urcite nie na prietoky a sono. mne robil prietoky az poobede a tiez som nebola na lacno.

dzani
26. okt 2011

ahoj babulky,
pridavam sa k Vam sice takto neskoro uz pred bliziacim sa porodom, ale trosken som Vas citala. Cakame nase druhe dietatko, mame doma za chvilku 3 rocnu dcerku Vivien, teraz cakame chlapceka.

@lenka1108 Leni nebojkaj sa, ja som mala cisarsky, spinal a v pohode, musis byt hlavne pokojna, ziaden stres, ved zajtra mas uz malinkeho pri sebe. Klistir neboli, ako pisu baby a cievkovania sa tiez neboj, chvilku neprijemne stipnutie, inak sa da, ja som sa tiez divila, ze ani neviem kedy cikam 😀 zvlastny pocit to bol. Drzim silno palceky 😵

K tomu odteceniu plodovej vody, mne odtiekla v nemocnici, a slo to teda prudom a dlhooo este na sale, baby na izbe mali zazitok 😀 Urcite odporucam mat pod sebou nejaku podlozku, my mame chranic matraca, lebo plodova voda nejde ani vyprat myslim, ja som mala vtedy uz zelenu.

lianka7
26. okt 2011

@lady511 Dufam,ze bude mat pre teba same dobre spravy 😵
@jankadanko1591 No ani mne to na klby velmi nepomaha,ale na krize ano-aspon nieco 😖

harper
26. okt 2011

dnes ma uz dva razy prehnalo na wc, ze by sa nieco zacalo diat?