icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

liat
29. okt 2011

baby aj vam sa rano tazsie dycha? mne kazde bozie rano, potom je to ok.

lenka1108
29. okt 2011

ahoj baby.tak zase nic.dala som si asi o pol 3 sprchu a preslo to.akurat ma strasne picha dole.chodim na siroko ako keby som mala plienku.cikala som strasne opatrne.dufam ze so mna maly nevypadne.toto bol asi najhorsia noc.a ten moj chruno??? 😠 ja idem spat.keby cosi zobud ma 😠 .tak som tu chodila sama po byte a revala. chudatko bol unaveny z toho nic robenia.no co uz. idem sa skusit najest ale po vcerajsich palacinkach sa citim stale plna.

atima
29. okt 2011

ja som v noci skoro nič nespala, ale zatial unavu necitim 😉

danka89
29. okt 2011

@palinkova87 srdečne gratulujeeeem 🙂 maličký je ozaj nádherný.. Prajem mu vela zdravíčka a nech vam robí len samú radosť..
@veronika1417 ahoj ak budeš mať dnes čas tak si aj ja prosím zaslať ten receptík na palacinky 🙂

danka89
29. okt 2011

@lenka1108 držím palce aby sa ti to už čoskoro rozbehlo a aby si to už mala za sebou... a ten toj mužíček aký pohodák nie?? ked niečo zobud ma..vrrr... ja by som toho mojho asi niekam nakopala...

danka89
29. okt 2011

@karap Simonka bude v tej sukničke určite rozkošná 🙂 My si asi tento rok nebudeme dávať nejaké extra darčeky na Vianoce...ak tak len nejakú maličkosť aby sa rátalo... mali sme to teraz dost finančne náročne... kedže ja som nezamestnaná a s priatelovho platu sme radi že sme ako tak vyskákali...ale hlavne že nám vyšlo všetko na príchod maličkej... Ved dostaneme ten najkrajší darček aký sme si len mohli priať....Malú Simonku... Vlani sme mali tie najhoršie vianoce ☹ za to tento rok si to vynahradíme 🙂 🙂 🙂

charlottte
29. okt 2011

baby včera som sa pošmykla na schodoch a nespadla som na brucho,ale pristala som asi tak ze som sa zachytila o ruku a nohu som mala pokrčenú,tak tesne na bruško...myslíte že sa malému mohlo niečo stať?nekrvácam ani nič, aj malý včera kopal a dnes sa prehadzuje,takže hýbe sa alebo bojím sa či je dostatočne chránený plodovou vodou, či nemôže byť v šoku 🙂

majoslava
29. okt 2011

@trinka včera som chcela... mala som večer každých 15min. kontrakcie ale po hodine a pol prešli ☹
dnes už nechcem rodiť.... som sama doma od rána a pokazilo sa nám auto... mm mi ráno povedal že keby niečo volaj si sanitku...

lucka33
29. okt 2011

@liat tak s týmto dýchaním to ja už mám dobré dva mesiace, ak nie viac 🙄 Celé doobeda fučím, zadýcham sa aj pri celkom bežnej činnosti, celkovo som doobeda taká unavená, nevládzem, ťažko sa mi dýcha, aj keď posledné dni je to málinko lepšie s tým dýchaním, ale aj tak mi to už lezie na nervy. Dnes môj muž išiel spať do obývačky, čo som v noci vraj strašne hlasno dýchala a fučala 😀

majoslava
29. okt 2011

@mysti ahoj moja nerob si z toho nič... chlapi sú už takí....ja som sa s mojim večer pochytila kvôli svokrovcom... že si neželám ked bude malý na svete aby ku nám chodili na víkendy si oddýchnuť.. 😠 ja nebudem mať čas sa im venovať a obskakovať ich...čo je u nás hotel... 😠 😠 že si chodia ako na dovolenku oddychovať!!! a ani nepotrebujem aby sa mi chodili starať o malého...nepovedal mi ani slovo 🙂
je to iné ked príde moja sestra ju nemusím obskakovať a veľa mi pomáha
ešte mu zabudla povedať že ked budem v prodnici nech sa neopovážia prísť a sťatať sa mi do domácnosti!!

majoslava
29. okt 2011

@karap ja spávam len na pravom boku... tam má chrbátik a celú noc prespím lebo je kľudný... ako náhle si ľahnem na ľavý bo,k tak ho tlačím a strašne kope

majoslava
29. okt 2011

@lucka33 ja som tiež mavala takéto problémy... veľa krát som sa v noci dusila...v nemocnici ma odpinkali že to malý mi tlači na pľúca... a môj doki zistil, že mi chýba draslík a brala som 3 mesiace lieky... také veľké hnusné kapsule...

lolinkamaminka
29. okt 2011

och baby, 40 tyzden a ja som este nezazila ani najmensie priznaky...ziadny poslickovia ani nic...uz vidim ako prenasam 😒 kazdym dnom cakam aspon malinky naznak ze sa tam daco deje ale stale nic 😕 v stredu mam dalsie CTG-cko, a v piatok mam termin tak dufam ze mi povedia daco, ze mi vyvolaju alebo co, sak uz nevladzem ☹

trinka
29. okt 2011

@majoslava tak to teda poteší, ja by som dnes naopak išla... mala sa vykakala (mame s tým totižto trochu problem), byt je uprataný, mm doma a svokrovci tiež... ale zda sa že sa nič nedeje... pobolieva ma bruško a kríže ale nič tragické... 😒

trinka
29. okt 2011

@lenka1108 ja chvilami ani neprejdem z postele na wecko... strasne ma tlačí mala dole.... a ty sa už otváraš? alebo nič?

dianka3
29. okt 2011

@lenka1108 Juuuchuuuu 😵 😵 😵 Lienka ,gratulujem, uz aby maly sa dneska narodil juuuj moja drzim palceky ty to zvladnes 😉 od kedy ta to chytilo? a muz je doma?

woman04
29. okt 2011

@palinkova87 Gratulujem 🙂

stefie
29. okt 2011

@karap no ale veru nemozem povedat ze by som sa vyspala...uz davno nie... pri kazdom otoceni sa sa zobudim a potom kym si najdem miesto sa preberiem a potom zas len cakam kedy "to zas na mna pride"..myslim spanik 😀
@trinka mam dost 😀 😀 ze ked kocur dostane, tak aj babo 😀 😀 😀 silaaaaa, nie 7 prstov mi povedali... vraj sa to pocita cca tak ze jeden prst - jeden cm.. aspon tak mi to vysvetlila ta doktorka, co ma rodila... ja neviem, ja som si tam ruky nepchala veru ze kolko to je 😀 😀 😀 ale ze ona ich tam pchala, aby ma "roztiahla" tak to viem...
@liat ved aj ja mam ten pocit 😖 ale uz by mohla von...

inak ja som dnes draheho "znasilnila" 😀 😀 😀 teraz i place ake vycitky svedomia ma, ale co uz..mal smolu... ale poviem vam, cela panva ma taaaak boli, tlaci... mozno to predsa len pomaha, bo mam take nepravidelne bolesti, vyrazaju zas az do kolien... ale cusim, nic nepoviem, bo bude stresovat...takto si hopkam na lopte a "tlacim" 😀
@lenka1108 juuuj, zeby to predsa prislo? no, idem citat dalsiu stranu, sak som sem s tym aj sla, ze idem kuki, ci sa dake babatka nenarodili v noci 😉

stefie
29. okt 2011

@majoslava presne toto robi aj mne...tiez ju mam tak otocenu....
@lenka1108 noooo 😒 este som len prelistovala na druhu stranu a hned som sa docitala, ze nic... tak snad dnes, hmm? drzim palce 😉

stefie
29. okt 2011

babyyy, konecne som dostala fotky z mobilu...takze pridavam stvrtkove brusko-- 37tt+4d, +17kg,/schudla som kilo za tyzden/ 101cm pas, Anicka a Bianka.. moje drobatko si nestihlo slahacku dat ani do misocky, papala ju rovno z mixera 😀 😀 😀

kaia
29. okt 2011

@stefie, tak to mas teda mega brusko (alebo fotka skresluje). Bianka ma pekny apetit 🙂

zlamal.i
29. okt 2011

@stefie jeje ake mas brusko a uz je riadne dole,a na fotke to vyzera ze si pribrala len na brusku 😉

zlamal.i
29. okt 2011

tak toto je brusko z dnesneho rana 🙂 101cm +12kg

henrieta44
29. okt 2011

@stefie jéééj aké krásne fotočky, a brušenko máš už poriadne dolu, to už sa asi dlo neponosíte 😀

andrejkag
29. okt 2011

@liat ahoj aj mne sa ťažko dýcha, a tom už aj kávu vysadila

v stredu som bola natešená ked mi doktor vravel že aj cez víkend to môže byť a dnes ☹ vôbec to nevyzerá že by sa niečo dialo
včera som sa nezastavila od rána, doobedu v meste nákup, potom variť obed, zavárala som jablka, upratala poschodie a nič, až v noci o pol 1 som sa zobudila na to že ma bolia kríže a podbruško prechádzala som sa hodinu po izbe aby sa to rozbehlo a nič 😢
a dnes som doupratovala dole, plus upiekla koláč a pizzu na obed a nič 😖
možno preto sa nič nedeje lebo môj synček dostal teploty boli ho hlava a hrdlo, manžel skočil sním na pohotovosť tak mu dala len nurofen od teploty a že ma kloktať 😨 nič iné, som zvedavá čo stoho ešte bude

henrieta44
29. okt 2011

tak prikladám aj ja dnešné fotky môjho brušenka

trinka
29. okt 2011

@stefie jaj taaaak 😀

trinka
29. okt 2011

@andrejkag aj mne doktorka povedala, že by sa mohlo dačo diať a nič, tiež som poupratovala aj sex bol, tepla sprcha... a níííč... 😒
inak sex bol asi do porodu posledný... dosť ma to bolelo, mala je už fakt poriadne dole... ☹

janulkan
29. okt 2011

ahojte baby, tak co je tu nove? kolko uz mame babatiek? nas uz dnes pustili domov, ale stale som dost unavena (maly zle spal minulu noc a ja zase nemozem spavat cez dn dako), sedim tu teda len na chvilku 🙂 kojime sa, len zacinam mat problem s naliatim prsnikov ☹

lenica81
29. okt 2011

@janulkan priebezne si odstriekavaj, pokym nepolavi tlak a prikladaj, ono sa to upravi podla dopytu, no na zaciatku to tak byva... je ale z teba teraz angelina jolie... 😉 a nech sa vam doma dari... ono to pride a budes zaspavat, ked sa bude dat...