icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
30. okt 2011

@dianka3 38+1 namena ze si 38tt uz ukoncila a to 1 je ze prvy den z 39..cize 39tt si... ja mam termin 13.11.,takze ja 39tt zacinam az zajtra...chapes? 😉

trinka
30. okt 2011

@lolinkamaminka veru, ani mi nehovor ... mam toho dosť...
@dianka3 ja chodim už tretí den a neprichádza nic...
@mymimi sme na tom podobne- ja som bola v piatok sice len prst otvorena, ale ktovie ako to je teraz- hlienova zatka mi ešte neodišla... 😖

mymimi
30. okt 2011

malý mi vopchal nohu pod rebro asi pred dvoma hodinami. ešte stále ju tam má! 😢 bolí bolí... ja už chcem vidieť tu malú čungalu aj zvonku..

dianka3
30. okt 2011

@stefie Ale sak som bola v pondelok na sone a doki mi povedala ze mala ma vahu 2370g a do papirov mi napisal ukonceny 34tt 😒 tak co to je potom za blud? teraz uz ani ja neviem v kolkatom som

dianka3
30. okt 2011

@trinka do kelu,rada by som si to s tebou vymenila, no mne ten sex stale rozbehuje,aj teraz uz zacali take bolest jak na mrchu a pridali sa k tomu aj krize,cize musim cakat co bude.Ale dneska nechcem este rodit 😒 zajtra mam ist na CTG tak sa chcem toho este dozit

stellamiapiccola
30. okt 2011

@kukina79 kukina gratulujem k malinkatému, vela zdravíčka a mliečka 🙂
dievčatá ešte raz ďakujem som taká rada, že to mám zasebou, už to vydržte
@tasiko no blahoželám som počula že si išla asi 1 hodinu predomnou som rada že ste už doma super veľa zdravíčka a mliečka krásne bábo 🙂

harper
30. okt 2011

ahojte, ja som tiez este tu, pred chvilou som dovarila obed a kedze som v noci bola asi hodinu hore, len som sa prevalovala ako velryba na suchu, tak teraz to na mna doslo, tak to idem dospat, potom asi pojdeme na cintorin.
@stellamiapiccola prezradis nam aj miery tvojej slecny, aby som ich mohla doplnit do tabulky? 🙂

kaia
30. okt 2011

@stellamiapiccola, @kukina79, velmi vam gratulujem k pokladnikom a zelam vela zdravicka a pohody 😎

dianka3
30. okt 2011

@stefie ozaj a ty rozumies tym popisom? co pisu na sone? to fl,bhc ci ako to

stellamiapiccola
30. okt 2011

@harper no jasné 2850g a nemeraliju lebo išla KP tomu hovoria, tak až na 4 deň čo je včera mala 51cm
@kaia ďakujemeeeeeeee

charlottte
30. okt 2011

@mymimi vyzerá to tak že sa stretneme spolu v nemocnici...ja zatiaľ ešte nič, otvorená nie som,hlienová zátka neodišla...no nič 🙂

veronika1417
30. okt 2011

@dianka3 a tak presne aj som 😀

veronika1417
30. okt 2011

@kukina79 Gratulujem k narodeniu synceka!!! Vsetko len to najlepsie mu zelam do zivota a rychle zotavenie maminke 😉 a este raz naaadherne meno 🙂

dianka3
30. okt 2011

@veronika1417 cize si 37tt? 😕 inac moja a ty sa rozumies do tych udajov co ti napisu na papierik od sona? 😕

trinka
30. okt 2011

tak sme to znova skusili, svokrovci akurat zoberu malu pojdem si hodiť vanu... uvidime.... 😔

lolinkamaminka
30. okt 2011

a preco babatko nemeraju ked ide KP???

anulicek
30. okt 2011

@veronika1417 Dakujeeeem

anulicek
30. okt 2011

Maminky, teším sa s Vami... vychutnaje si pokladíky....Blahoželám 🙂

lianka7
30. okt 2011

@tasiko
@stellamiapiccola Kočky-mamičky-gratulujem vam este raz-mate rozkosne pokladiky a my vsetky vam uprimne potichucku zavidime 😵 Uzivajte si vase babuliatka
My ideme zajtra do poradne,tak sme zvedavi,co bude nove-brusko mi uz pekne klesa dolu a maly mi tlaci na cely spodok,bola by som rada,keby sa vypytal na svet skor-chlap moj velky 🙂 Mali sme tu svokrovcov a mm brat /16-rocny/ bol u nas na prazdninach,takze mam co robit,aby som vas docitala 😨

veronika1417
30. okt 2011

@dianka3 nieee uz som od dnes 38tt

stellamiapiccola
30. okt 2011

@lolinkamaminka lebo im nechcú natiahnuť nožky , že sa to upraví alebo rieši cvikmi.

veronika1417
30. okt 2011

@stellamiapiccola inak ked som videla tvoju malinku Melissku beriem aj ja bielu ciapocku a viac bielych veci 🙂 malinka je v tom krasna 😉

ladybaby
30. okt 2011

Ahojte, som v 35+0 a dnes v noci som mala asi prvykrat poslickov. Prvykrat to trvalo 3hodiny, mierne krce v podbrusku, tvrde brucho a silne bolesti v rukach (od lakta hore), stehnach a krce v lytkach. Mala som taky pocit na wcko na velku. Potom 2hodiny nic a potom 1hodinu znova tie bolesti. Myslite, ze su to poslickovia? Pomerne cely den mam tvrde brucho. Je to normalne? Doteraz mi brucho vobec netvrdlo, magnezium neberiem. Najblizsiu poradnu mam az 8.11., tak som vystrasena, ze ci to je normalne a ci sa ma babo dobre a nenarodi sa skor.

denis006
30. okt 2011

ahojte .tiež sme ešte 2 v 1 🙂 zajtra sa chystám umyť aspoň 2 okná...aj dokiho som sa pýtala či už môžem a odobril, že by to nemalo miminku v tomto týždni ublížiť ale má byť niekto pri mne...Vraj mimi vie zatlačiť na nejakú cievku a môže prísť nevoľno....v utorok oslavujem meniny a na cintorín sa už nechystám...dnes sme s mm a dcérkou všetko pochodili...Ozaj ako ste na tom so zimnou obuvou...Ja som zistila, že žiadne čižmy neobujem alebo nezapnem cez lýtko...Tak sme dnes boli na nákup v exisporte a natrafila som na suprové a hlavne kožušinkou vyteplené zimné botasky...sú super, už môže aj nasnežiť 😀

eviiinka
30. okt 2011

@stefie Tak to dufam aj ja, idem zajtra do porane, tak im to urcite poviem pre istotu

eviiinka
30. okt 2011

ahojte maminky 🙂
Tak aj ja som este Kinderko ... zatial ziadny poslickovia, boli sme so svkrovcami na hroboch, na navsteve a teraz sme prisli domov, tuto noc som spala skvele (klop, klop) dufam, ze aj tato bude taka 🙂
Zajtra mam poradnu, tak sa tesim 🙂
A vy ste mali aky den ? 😝
Gratulujem vsetkym mamickam a detickam 🙂

liat
30. okt 2011

@denis006 no s tymi cizmami som na tom tak isto 🙂 ani nie lytka ale normalne dolu-clenky, tie mi ani nie su vidiet, verim ze po porode ich uz obujeme 🙂

miriamapeter
30. okt 2011

@stellamiapiccola Ahojky, trošku tomu nerozumiem prečo ju nemerali? Prečo by malo byť dôvodom to že je KP? My sme tiež KP, čiže hlavičkou hore a budeme rodiť v Kochu...

milek
30. okt 2011

No ja som mala užastnu noc, bolo mi na zvracanie asi trikrát som bola hore, malý sa mrvil ako divý a mám pocit že koža okolo pupka sa mi rozthne tak ma to bolí , nech už je aspon 10 novembra ☹

stefie
30. okt 2011

@eviiinka ty mas zajtra poradnu? ved je sviatok 😕 zajtra...
@dianka3 mozno podla velkosti babatka ti urcil ze je to len 34tt..ja neviem... ono sa urcuju tri hlavne terminy.podla menstruacie, podla velkosti plodu/to na zaciatku, co je uzv do 12tt/ a podla pohybov... no a potom sa urcuju na ultrazvukoch priblizne terminy porodu podla velkosti babulka...a to sa robi priemer podla velkosti hlavicky, bruska a stehennej kosti...no a tie znacky z uzv, ma ich @luciakl vo fotoalbume, aj na aky tyzden ma byt ake velke babo priblizne...pockaj skusim ti ten album najst a poslem link...