icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
30. okt 2011

@milek aj mna boli koza okolo pupka 😖 😖 upln je to citlive, este aj tricko mi vadi... a dve tehu som obisla bez strii a teraz sa mi cca pred dvomi tyzdnami spravila prva pri pupku a predvcerom som nasla druhu... 😠

stefie
30. okt 2011

@dianka3 no tu je to..ja som sa riadila tymto, aj ked na sone nemam vsetky tieto znacky...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lucia.kl/alb...

lenka1108
30. okt 2011

ahoj baby...

@stefie aj ja mam zajtra poradnu.sviatok je v utorok nie??? kokos som z toho nejaka domotana. 😉
co sa tyka tej bolesti okolo pupka tak vraj pomaha studene.ked sa prilozi.

no zda sa mi ze voda odteka a kedze som nezohnala ten test na plodovu vodu v lekarni pockam uz do zajtra.chcela som ist lahnut do vane ale radsej nejdem.hodim iba sprchu. maly je dnes tichy.stale mixujem s bruchom ale akosi sa mu nechce.uz mam nervy.nech uz je vonku lebo tento strach o to ci sa mi tam neuskrti je strasny.uvidime co mi zajtra povie aj ked si myslim ze do spitalu ma lezat neda kedze utorok je sviatok a nic by so mnou nerobili...
no hadam do konca tyzdna bude maly vonku...

henrieta44
30. okt 2011

ahojte kočky, tak mne už tri tak neskutočne trpnu ruky a nohy, že mi to už ide aj dosť na nervy a aj mi puchnú, ja začína utorok 38tt, tak manžela už lámem na sexík ale zatiaľ sa nemá k činu. dnes som si dala aj teplý kupel, ako mi len dobre padol....

inak GRATULUJEM všetkym novopečeným mamičkám k ich detičkám a želám Vám aj ašim detičkám veľa zdravíčka

lucka33
30. okt 2011

Ahojte tehulky a čerstvé maminky 🙂
Tak ja som v noci bola hore zas asi 2 hod., ja keď s v noci zobudím, proste neviem hneď znova zaspať 😠 Len sa prevaľujem, potom zobudím malého, ten ma začne kopať, no na nervy.... Potom som cítila také menštruačné kŕče v bruchu a krížoch... Ale našťastie som deň zvládla celkom fajn, dokonca som bola s dcérkou aj 2x vonku, čo je už ozaj čo povedať. Hlavne doobeda som bola vždy nevládna a teraz celkom v pohode, dali sme krátku prechádzku v kočíku a poobede sme sa poprechádzali na dvore.
Ja už tak závidím maminám, čo to majú za sebou a už sú aj doma.... Ja musím ešte 2 týždne vydržať do plánovaného cs, pokiaľ to nepríde samé aj skôr, čo ale nepredpokladám 😝
A inak strašne prestrašne mi je teplo stále, najradšej by som všade pootvárala okná dokorán, ale kvôli malej a mužovi sa to nedá

lucka33
30. okt 2011

Ozaj a máte na bruchu tú hnedú čiaru zhora dole??? Ja som ju v prvom tehu mala takú výraznú hrubú a teraz vôbec 😝

stefie
30. okt 2011

@lenka1108 no ved to, ze aj ja som zmotana z too...ale v orangeovom kalendari je pondelok cervennou y utorok normalne, ciernou farbou oznaceny...za to som bola udivena, ze pondelok a poradna...

blackrose
30. okt 2011

Ahojte 🙂
ja som bola vcera na kontrole, malinka ma 2400g, prietoky su ok, krcok 2 cm a otvorena som na prst.
Vraj tento tyzden este nemozem rodit, lebo dr. je mimo ale v pondelok 7.11. ma chce vidiet a podla situacie by aj vyvolal porod. Normalne som sa zlakla, ale teraz uz sa aj tesim 😵
Vraj v tom case (uz budem 38+1tt) uz bude babo donosene a zbytocne ho tam nechavat, aby sa nieco nepokazilo, hlavne ked sa uz otvaram...
dnes sme sa s mm hrali trosku s fotakom, tak zopar fotiek bruska vam sem hodim 🙂

dena
30. okt 2011

@stefie aj ja mam zajtra poradnu, sviatok je az v utorok 😉

dena
30. okt 2011

@lucka33 ja som ju nemala ani raz...

mysti
30. okt 2011

Ahojte baby, v prvom rade chcem pogratulovat vsetkym mamickaaaaam, tak asi by sme sa mali naozaj premenovat na "oktobrovky a novembrovky" 😀
A teraz ja potrebujem POMOC!!!!!!!!
Rano som isla normalne na wcko (na malu), vysla som z wcka a zacalo zo mna tiect ako voda. Som ze co to, ze ci moc, ci co. Tak som si dala vlozku. Potom som mala taky "ruzovkasty" vytok. Nebol to ako hlien, len som normalne citila, ako to zo mna vyteka. Myslite, ze mi uz mohla prasknut plodova voda? Cez den som vymenila "len" 2 nocne vlozky, netecie to zo mna intenzivne, hlavne ked sedim a sa postavim...co to je????? A tlaci ma hrozne cely spodok a uz ma aj zacali boliet krize...myslite, ze sa to uz rozbieha? Ale myslim, ze nejake kontrakcie este nemam, len ma obcas zaboli ako pri menstruacii...potom prejde, ale od rana sa intenzita nezmenila!!!!!! Co myslite? Mam cakat, ze by sa to vnoci mohlo rozbehnut?????
Mate to niektora z Vas? POradte, lebo uz neviem, co robit.... 😢 ☹ ☹

lenka1108
30. okt 2011

@mysti moja mila zbal veci a chod do nemocnice.ked to z teba takto vyslo tak to je urcite voda... viem o tom ze ked odtece plodovka tak by sa do hodiny malo ist do nemocnice lebo ze babo moze dostat infekciu a musloby brat atb.
byt tebou radsej idem... so mna to ide po trosicke preto cakam do zajtra.

mysti
30. okt 2011

lenka1108 Leni ale aj zo mna po trosicke, netecie to prudom...to vobec nie a necitim nijake kontrakcie...ako som pisala, len 2 vlozky som vymenila. Takze podla mna to este nie je ono...

lenka1108
30. okt 2011

@mysti aha ked si napisala ze si vysla z wc a zacala z teba tiect voda tak som myslela ze to vysplechlo... ale kazdopadne keby nieco v noci tak radsej chod.ja mam vsetko nachystane v chodbe pre pripad len bereme a bezime... 😀 😀

lolinkamaminka
30. okt 2011

@mysti ja by som ti poradila dat si vlozku, zobrat tasku a ist do nemocnice na test aspon, mna tak poslal gynekolog ked to zo mna na poradni rovno pred nim vytieklo 😀 dali mi vlozku a ze utekajte po veci a do porodnice...odovzdala som im vlozku., spravili test, bol negativny tak ma poslali domov...ale neriskuj a pre istotu chod. drzim ti palceky

liat
30. okt 2011

@blackrose nadherne fotecky, kraasne

liat
30. okt 2011

@mysti aj ja by som na tvojom mieste urcite isla do nemocky

mysti
30. okt 2011

@lenka1108 nie, nevysplechlo 😀 len som citila mokre...tasku uz mam zbalenu a vsetko je prichystane, az by sa zacali bolesti, tak utekaaame....
@lolinkamaminka len ja to mam do nemocky cca 30km...ale ako som pisala Lenke, pockam este a keby zacali silnejsie bolesti, hned odchadzam... 😕

seminkads
30. okt 2011

@mysti Ahoj,vsimla som si tvoj prispevok-takze rozhodne bez do porodnice-nieco z teba vytieklo,zospodu ta vsetko tlaci a bolest krizov mozu byt aj kontrakcie 🙂niekedy sa tak porod hlasi, a bez radsej skor,lebo ak to nahodou bola voda tak mozes dostat infekciu a ohrozit seba aj babo(v pripade ze neporodis cim skor) 🙂len sa nestrachuj- v najhorsom ta poslu domov a budes mat istotu ze je vsetko ok. a dufam ze nevadi,ze som sa vam sem tak vtrela pekny vecer 🙂 a na silne bolseti radsej necakaj,tie mozu prist kludne aj zajtra a ak to bola voda mala by si byt pod dozorom-ja som to mala tiez 30km a radsej som sla zbytocne...

lolinkamaminka
30. okt 2011

@mysti ooooch, no tak to ti nezavidim ☹ tak potom ta chapem ,pockaj a uvidis ci sa to rozbehne, verim ze to spoznas a nepojdes tam naprazdno...

stefie
30. okt 2011

@mysti chod moja...radsej dvakrat ako vobec a potom nieco riskovat... co ak je to naozaj voda, kontrakcie mozu byt aj slabe a rozbehnu sa ti silne az tesne pred porodom..aj take som pocula uz..aj citala... a do 18 hodin od odtecenia vody MUSIS porodit.. zlatko, chod..kasli na kilometre...neruiskuj, prosim...

stellamiapiccola
30. okt 2011

@miriamapeter no neviem ti povedať, ževraj jej nemôžu natiahnuť nožičky lebo bola ťahaná zadočkom von.

lenka1108
31. okt 2011

tralalalaaaa pol 5 naco by som ja spalaaaaa....
rano poradna tak aspon nezaspim 😉

henrieta44
31. okt 2011

@lenka1108 no ja som tiež vyspatá už od 4:15, ved načo by som spala, a verím tomu že ked bude malá na svete na sa mi bude chcieť spať 😖

trinka
31. okt 2011

dobre ranko kočky 🙂 ja som už taka ubolena... vcerajší sexik a vana nepomohli, len co ma to trochu rozdraždilo... ☹ tak to asi nebudeme už hrotiť... zatnem zuby a vydržím... už som vyprala, ustlala, prichystala ranajky, obslužila mm, Lili, seba kocura, naložila umývačku a idem požehliť...
som zvedava ako dopadla @mysti - vcera som už nevladala vas počítať... ale dufam, že šla aspon na ten test. Staničná nám totižto na kurze prizvukovala, že pokial odtečie voda treba ist okamžite- aj ked sme si nie iste- aspon na test...
no idem žehliť... 🙄

lady511
31. okt 2011

Ahojte kočky taj ja som včera prišla z nemocky,,spravila som to ako doki kázal mm prišiel z ba,,,dali sme sexík a nič,,a zrazu kontrakcie až sa to nedalo vydržat a po 3hodinách som šla do nemocky,,,tam som bola na monitore celu noc..ale kontrakcie zmizli nakoniec sa jej nechce von ☹ toto je robota

lianka7
31. okt 2011

@trinka
@lady511 Ach jaj kočky,nezavidim vam to nekonečné čakanie.... 😒 Už nech mate za tym...Ja sa zatial nemam kam ponahlat a citim sa napodiv celkom fajn az na to,ze niekolko poslednych dni ma trapi zapcha...a to som uz vyskusala vsetky mozne overene recepty.Uz neviem ako si pomoct 😖 V noci spavam super,krize ma prestali boliet,neopucham-takze celkom fajn.Kiezby mi to vydrzalo co najdlhsie.Uvidime co dnesna poradna-ale to az poobede 😝

dianka3
31. okt 2011

TAK BABY LUCIM SA S VAMI ,PRISIEL UZ MOJ CAS, KONTRAKCIE KAZDE 4 AZ 5 MINUT, STRASNA BOLEST AUUU ☹ A moja mala je stale kp, cize ideme rodit kp,drzte palce aby to neskoncilo cisarskym ☹

dianka3
31. okt 2011

@trinka Mne ten sexik asi pomohol,od noci mam bolesti a teraz su uz kontrakcie auuu do kelu

liat
31. okt 2011

@dianka3 drzte sa. Obidve!!!!!!