Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mysti
@lenka1108 babulky, nám na predpôrodnej príprave hovorili, že voda vyteká pomaličky po troche, to iba v amerických filmoch zo ženy vyšplechne za kýbel vody, takže podľa mňa treba ísť aspoň na ten test do pôrodnice... 😉 Držím palce!
Vy tu už všetky máte poslíčkov a vytekanie vody a čo ja viem, čo všetko, čo približuje pôrod a ja furt nič 😝 Mám síce naplánovaný cs na 15.11., takže v podstate ešte kopec času, ale bolo by fajn, keby to aj samé chcelo prísť a tak ma spravili.... A pritom mám malé dieťa, človek by povedal, že ani nedonosím 😝
@dianka3 Drz sa!!!! a hura bude miminko s nami 😀
@blackrose jeeej aka si krasna! Si jedna z tych stastnych peknych maminiek 🙂 naozaj pekne fotecky a aj brusko 🙂
@dianka3 myslim na teba 🙂 vsetko dobre dopadne 😉
@dominika_sk krasne brusenko 🙂 🙂 🙂
@lucka33 ty mas na to este cas predsa, ale ja som v 40tt a tiez nic 😅 tu aspon vidno aka sme kazda ina 😉
ahojte 🙂 dakujem za pochvaly na fotky 🙂 velmi sa z nich tesime, ze nam vysli take pekne a to sme ani neboli u profesionala 😀
@mysti podla mna to je plodova voda a mala by si ist do porodnice aj ked nemas bolesti, ale tak uz tam mozno si... drzim palce
@dianka3 drzim palce a prajem rychli porod! nech ta netrapia...
@veronika1417 jaaaaaj moja, neprehanaj 😀 😀 😀
@dominika_sk a nekleslo ti uz brusko? ale ty ho mas tusim tiez tak nizsie ako aj ja cele tehu
@blackrose vieš že sa mi ani nezda?! vždy som mala kopček už tam kde maš nohavičky, takže sa mi zda, že vobec neklesa 😖
ahojte tehulky tak ak sa mozem zapojit ohladom plodovej vody,z mojej sestry voda zacala pomaly vytekat vstala z postele tak z nej trosku vytieklo,vstala zo zachodu tiez z nej vytieklo take nieco ako mysti pisala tak isla hned do porodnice a urobila dobra,lebo to bola plodova voda a nemala ziadne bolesti 😒 takze u kazdeho je to ine,preto netreba riskovat
@dominika_sk ved prave, ze ked mas brusko cele tehu tak nizko, tak sa tazko odhaduje, ci kleslo alebo nie... ale aj tak sa mi zda, ze ho mas nizsie... dobre porovnat 2 fotky vedla seba 🙂
@mymimi no vidíš, tak ty si rovno príklad z praxe 🙂 Možno v ojedinelých prípadoch sa to môže stať v takom množstve ako u teba. Každý organizmus je iný, nie je to fráza, vidíme to tu dennodenne, však? 🙂 Mne pri prvom pôrode tiež troška vody odtieklo, mala som fľak na nočnej košeli a keď som sa postavila, tak mi tieklo po nohách také ružové, aj nastúpili slabé kontrakcie. Ale mne to už potom viac netieklo, to bolo všetko, potom mi pôrod vyvolávali a nakoniec sme skončili cs.
ahojte babenky tak po dnesnej poradni som normalne na nervy pred tyzdnom bola malinka hlavickou a dnes uz je zadockom joj bojim sa
ahojte po dnesnej poradni mam vraj nastupit do nemocnice ☹ ja tak nechcem...bojim sa ze si ma tam nechaju az do porodu a ten ved moze byt kludne aj o 2tt ☹ dovod je uvolnena panvova spona(nevladzem poriadne ani chodit), stahy maternice, vysoky vahovy prirastok - 3kg za tyzden a tlak 145/85(ale ved to neni az taky vysoky) CS4( ale ved to je normalne v tomto tt podla mna) ☹ ja tam tak nechcem ist, ved rovnako mozem lezat aj doma ci nie? ☹
ach mna uz v noci pobolievalo brusko taka pichlava bolest,ako ked som nafuknuta a nejdu mi vetry.spala som malo takze som unvena a od 7.00 ma tiez pobolieva brusko hlavne ked sa mala hybe tak to boli a vklude ma boli hlavne v podbrusku ale stale rovnako vobec sa to nestupnuje,tak neviem co to je a krize ma bolia.dnes som 37+1 takze by som este velmi nechcela.no uvidime 😒
porazi ma asi ☹ sedim pri telke a zrazu ma zacalo tak pichavo boliet v chrbte, v zivote som taky typ bolesti nezazila, uz som sa potesila ze sa daco deje a vtom sa mala pohybala, pomrvila, a prestalo to 😒 a odvtedy nic...uz mi asi sibe ze sledujem kazdy malinky naznak 😕 ja uz chcem iiiiiiiist! 😖
@mysti mne plodovu vodu rozpichovali ked som bola na 8cm otvorena (potom sa to uz rozbehlo, ze neviem ani ako a maly bol von) 🙂 bol to pocit ako keby cikas ale ked zatnes svaly dole, cikas dalej, jednoducho to neslo zastavit, taky jemny prud...pokial ale odteka voda, treba urcite ist, lebo hrozi infekcia babatka pokial neporodis do urciteho casu
@mymimi no tak to si mala super... Ja som strašne prestrašne chcela rodiť prirodzene, ale proste to nešlo... Ja dodnes nechápem, prečo sa to nepodarilo... Čo tomu bránilo... Hlavne som vedela, že ak bude cisársky, tak aj druhý bude, no a vyšlo to presne tak, ako som najmenej chcela... Ale tak nevadí, malá mala aj tak obtočenú šnúru okolo krku 2x, tak by sa možno ani neporodila normálne. Hlavné je, že je zdravá a aby bol zdravý aj tento malinký zázrak v brušku - lebo ten je ozaj taký prekvapujúci zázrak 😀

@veronika1417 Jaj tak to potom tomu nerozumiem 😒 Veronika moja mysli namna, uz je nas cas,jaau boli bjusko, a ja sa velmi bojim 😢