Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lucka33 no nemôžem s tebou tak úplne súhlasiť, čo sa týka tej plodovej vody, lebo zo mňa doslova vyšplechla prúdom, záleží ako je dieťatko hlboko v pôrodných cestách a mne aj ked malý bol dosť natlačený tak išla dobrým prúdom a potom ešte dosť vyšplechlo ked sa už narodil mna len napadlo kde sa tak toľko tej vody zobralo 😉 , no aspoň som mala hned plochée brucho, dokonca bolo ešte rovnejšie ako pred tehu. ostatné maminy po mne len tak zazerali, kedže každej jednej ešte po pôrode ostala maternica dosť nafuknutá len ja som bola rovná jak žehliaca doska.....mohlo by to byť tak aj tentoraz
Ahojte baby 🙂
My máme termín 9.11, ale nejako sa mi nezdá žeby sme mali rodiť každú chvíľu tak, ako nás doktor stále straší..Dokonca sa mi teraz spí lepšie ako v druhom trimestri...Normálne začínam mať pocit, že budeme vážne prenášať, lebo celý cyklus som mala nejaký pomýlený a malinká má niečo okolo 3kg, takže uvidíme 🙂
Každopádne držím prsty všetkým, ktoré to majú za pár 🙂)
Ahojte, aj ja mam dnes po poradni. Vsetko fajn, akurat dostavam posledny tyzden krc do noh pocas noci. Tak som to spomenula lekarovi a dal mi magnezium na noc 🙂. Dokonca mi robil moj prvy monitor (pasy) v tomto tehotenstve, tak som rada, ze aj tie su v poriadku 🙂. Ani si to neuvedomujem, ako sa nam to krati, asi mi to dojde az na sale 😀
ahojte tak moja bolesti vobec neprestavaju iba sa zhorsili,boli ma cele podbrusko a krize,teraz sa to niejako zhorsilo,akurat ze to boli stale nema to ztial ziadne intervaly,tak neviem co to je ale keby som nebola tehu tak uz pcham do seba tabletku,mozete mi poradit ci to tak zacina?manzel pride cca za hodinku tak si este nechcem davat kupel.
ahojte kocky, nerada Vam sem vtrham, ale mysti - mirka ma uz Sebastianka pri sebe .-))) porodila dnes o 8:45 -dosla mi sms.))))hadam sa nenahneva, ze som to sem napisala, ale taaaaaak moc sa tesim .-)
@prettybaby jeeej, ja som to vedela 😀 😀 😀 som na nu myslela od rana ze preco este nic nenapisala ze uz asi isla naozaj do tej nemocky 🙂 🙂 juchuuu, ze ju pozdravujeme a zelame jej skory navrat domov a hlavne malinky nech je zdravy 🙂 keby si vedela nieco viac kludne nam sem napis, myslim ze ani ona sa nebude hnevat 😉
@mysti blahozelaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 tak vidis, predsa to bolo ono 😉 😉
@lolinkamaminka .-)))
no ze o 23:30 dosli v noci do nemocky,odtekala jej voda,kontrakcie zacali cca 2:30 hod rano a trapili sa do 8:25, kedy zacal porod. Vraj to bolo brutal, ale vytlačila Sebastianka , pomohli jej. A ma 3400g a 54 cm 🙂))
@prettybaby až sa mi chlpy postavili.. 😅 . Ale gratulujeme jej veľmi!!!
@mymimi mi hovor, ja ked som to vonku na prechadzke s drobcami citala v tej sms, mi taka zima ostala .-) aj som zabudla davat pozor na starsieho .-)))
@prettybaby krasne miery! uplne ukazkove 🙂 este vecer tu pisala ze jej asi odisla voda ale ze si nie je ista, a ze nevie ci ma ist alebo nie, este aj ten problem ze ma nemocnicu tak daleko...tak som rada ze uz to ma za sebou, aj ked teda nezavidim to trapenie 😔
@lolinkamaminka akurat som si to spante nasla, kedy pisala naposledy. JOoooj, ved jasne, ze to boli priznaky, ale nemohla vediet. Ja by som uz rano na jej mieste letela.-))))hlavne, ze su v poriadku .-)))sranda 🙂))
@prettybaby 😀 😀 😀
@janulkan mna na 5 ty deň..ja som bola šťastná-preš´tastná...po 18 dńoch v nemocke. ☹ ☹ aj ja mám naliate prsníky,musím osávať,lebo malá stiahne aj 30-40 ml potom spinká ale mňa ten druhý prsník tak už bolí že ho musím trochu odsať,tak ale iba z predného mliečka,aby mala aj zadné...iba nedávno som si čítala o zadnom a prednom...tak dúfam že čím bude väčšia tým aj viav vypije bo ani jeden prsník mi nevyprázdni a má sa tak že vraj kojiť že tam kde skončila znova priložiť ale to by som prikladala stále iba na jeden... 😖 😖 a ten druhý čo potom...
mysti blahoželám a veľa zdravička prajem 😉
ahojte baby ,,ktorá ma skusenost so striami na brušku?mne sa spravili ale uplne že hrozne,,také vystupné až ma to páli,,neviete čo s tým naiky dobrý krém,,,že by sa to trošku upokojilo,,lebo už enviem čo s tým,,
@mysti juchuuuu, ja som to vedelaaaaa 😀 😀 😀 @prettybaby juuj si zlata, ze si nam dala vediet 😉 taaak som na nu cele dopoludnie myslela, ale nemala som cas sem skocit 😖 no uz budem kludnejsia, ked viem, ze to bola ozaj voda a ze to neodkladala a sla... riadny macko sa jej narodil, pozdrav ju 😉 😉 😉
@zlamal.i a ty ako? uu si sla? drzim palceky, z ked je to ozaj ono, ze to bude rychle a co najmenej bolestive 😉
@dianka3 nooo? uz si sa rozdvojila? 😉 ty mas teda stastie ze ti ten sexik pomohol..aj mne mohol 😖 no drahy uz fakt nema odvahu...
baby, ja som dnes akcna...mna dnes zas nic neboli, nic netlaci, a to lietam od rana od osmej, bo trebalo upratat, navarit, poprat, malej sa venovat a cakala som este dve navstevy medzi desiatou a dvanastou... no proste letecky den, ale uz je klud, idem si kaficko spravit a zbehnut do susedov, ze co nove 😉 😉
takze dufam, ked sa vecer objavim, ze same dobre spravy budu tu.. 😎
baby volako nas tu zostalo pomenej,asi už rodíte 🙂 a ja stále doma :(
@lady511 krém ti nepomôže. Môže sa natierať každý koľko chce. Záleží od elasticity kože. Mne popraskala aj pri prvom a dopraskala aj pri dvojčatách. S tým sa musím zmieriť. Pridávam fotku môjho brucha... Alebo mrkni do albumu.

Aj ja mam dnes po poradni.Vsetko je ok,prietoky dobre,srdiecko bije pekne.Vraj uz len cakat na porod.A to je este nejakych 10dni 🙂 Ale aspon som si vcera vyskusala ze teply kupel(podla mna az moc teply/ nezabral.
Idem si este trosku oddychnut,kam mala spi.