icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lolinkamaminka
3. nov 2011

@lianka7 blahozelam ti k novym titulom teta a krstna 🙂 a za chvilu pribudne dalsi-mama 😀

blackrose
3. nov 2011

@lianka7 blahozelaaaam 🙂 je krasne, ze mate tak naraz babatka 🙂

lianka7
3. nov 2011

Ďakujeeeeeem,jaaaj veru-ten bude najkrajší. Už teraz nenormálne plačem od dojatia...a čo bude potom 😵
@ lenka1108 Držíme pršteky,nech všetko dobre dopadne a počujeme a čítame ďalšie úžasné správy!!!!

lianka7
3. nov 2011

@blackrose Ďakujem,a to sme mali termíny po sebe,ja 27.11,ona 28.11.len malá sa vypýtala akosi skôr,nevadí-je to obrovská radosť 😵

blackrose
3. nov 2011

@lianka7 co ty vies, mozno aj Patko sa o chvilu vypyta na svet 😉

henrieta44
3. nov 2011

@lianka7 aj ja sa pripájam ku gratulácii, nech sú obe v poriadku a tiež ti gratulujem k novým titulom 🙂 ,

lianka7
3. nov 2011

@blackrose To by bolo krásne,ale akosi tomu neverím-jemu je dobre tam kde je 🙂 Veselo si kopká,štikúta 😀

trinka
3. nov 2011

Bre ranko kočky... tak mňa to evidentne zase prešlo 😠 😠 😠 😠 ešte o druhej som sa zobudila na bolesti, do štvrtej boli aj každe 4 min a potom akoby uťalo... 😖 😖 😖 ja už nemôžem ani poriadne chodiť ako ma dole všetko tlačí... a tie moje nešťastne bedrá .... ani nevravím.... ráno som vstávala so slzami... a ked som videla ako mi môj drahý opäť "pomohol" zaťala som zuby a znova kolotoč... (kuchyna, práčka, veci, umývačka, vysávač.... 😢 ) Teraz sme sa s malou najedli ... a ideme sa pomotkať....po byte, lebo fakt moc nevládzem a ešte to počasie....

harper
3. nov 2011

preco ma len posielali na ten ultrazvuk? Normalne mi skoro slzy vyleteli - vaha na 39tt - 3677 g +- 588g

henrieta44
3. nov 2011

lenka1108 aj tebe držkám palčeky. sa nám to tu poriadne rozrodilo.

lianka7
3. nov 2011

@henrieta44 ďakujeeem,jooooj ani šampáňo nemožeme otvoriť...aspoň čajom z maliny ostružiny si pripijem 😝

henrieta44
3. nov 2011

inak ja som dnes obejdnaná o 12 do poradne, teraz čakám u endokrinologičky na zpísanie výsledkov z krvi, všeda je dnes srašne veľa ľudí, aj v obchode aj na pošte aj v lekárni no des a hrôza a mne je stále pod psa, krútia sa mi črevá, je mi aj stále zle od žalúdka, fuj a to som si myslela, že sa snád rýchlo vybavím a pôjdem si domkov ľahnút, no vyzerá to tak že budem rada, ked prídem domov o jednej a aspon na hodinku sa natiahnem a potom hurá opäť letieť pre drobca do škôlky, ale skúsim ho dať k mojej mamine, nech si aspoň trochu oddýchnem. 😖 a malá sa krúti ako na kolotoči a brucho mi stále dosť tvrdne ,tak som zvedav á čo mi povie doki

blackrose
3. nov 2011

@harper a maju tam oni na kramaroch ten utz dobry?? ja mam zase pocit, ze mala je mala... 2400g +-350g
@lianka7 no ved neboj 😉 ono to pride, aj ked to cakat nebudes 😀
@trinka aaach jaj, tolke napinanie... mne stacilo 2x zazit tieto falosne kontrakcie a bola by som rada, keby uz 3x boli ozajstne...

drobcek801
3. nov 2011

dakujem vam za gratulacie 😉
prajem aby ste to mali aj vy uz co najskor stastlivo za sebou 😉 😉

drobcek801
3. nov 2011

a dufam,ze mozem zostat vo vasej teme aj ked sme oktobrovi 😉
inac mame sa celkom fajn papkame dobre az na to ze sa mi velmi naliali prsniky a maly sa uz nevedel prisat,tak papame cez klobuciky a tvrdia,ze to nema dlhu buducnost,ale tak dufam,ze nemaju pravdu 😉
nemate niektora skusenost ?

karap
3. nov 2011

@harper preco Ti slzy vybehli?Sa ti zda velka vaha?Ci mala?Moja vazila v 36+1tt 3100g,tak si radsej ani nepredstavujem,kolko ma teraz 😖 No pocitam s tym,ze pri porode bude mat cca 4kg....
Mne sa dnes snival taky blud,ze som si nechala tasku na chodbe v porodnici a niekto mi ju skoro komplet vyraboval.Mala som tam vecicky pre malu a aj vsetko pre seba a ostali mi tam len 2 uteraky a balik vloziek.Potom som revala,lebo mi bolo luto tych veciciek pre malu 😀
Inak dufam,ze na mna nic nelezie,lebo ma boli komplet cely clovek.... 🙄

trinka
3. nov 2011

@blackrose je to strašne vyčerpávajúce.... 😒
@drobcek801 trošku oneskorene, ale gratulujem a prajem nech ste zdravučkí 😵

blackrose
3. nov 2011

pozrite si tento clanok a hlavne video o prvom samoprisati babatka tesne po porode... je to krasne!! Ale neviem, ci je to v nasich porodniciach aj realne, ale chcela by som to zazit.
pozrite si to cca od 2:30 min. http://babetko.rodinka.sk/vyziva/dojcenie-a-mli...

romi55
3. nov 2011

@harper no teda krásna váha.. už by mohla ísť aj von, či ešte sa jej nechce?

dena
3. nov 2011

@drobcek801 ja síce s tým skúsenosti nemám, ale moja sestra kojila pol roka len s klobúčikmi 😉

lianka7
3. nov 2011

@trinka moja,to cakanie je hrozne a zvlast ked mas taketo bolesti....hadam sa ti to uz dnes nejako rozbehne 😒
@harper Moja,mne tiez Patka predpovedaju vacsieho ale vahu mi nikdy nepovedia...takze som velmi zvedava,ako vytlacim mojho chlapa,na to ze som prvorodicka...ked porovnam,ze sestre sa dnes narodila mala s vahou 2190 gramov a natrapila sa,co budem robit ja,ak budem este nahodou aj prenasat,tak to naozaj neviem 😒

milek
3. nov 2011

@kosta123 Tak super , nech im to obom dobre dopadne

eskymacik17
3. nov 2011

@veronika1417 spotena sa tolko krat zobudim ze az .. najlepsie teraz mi priatel volal z prace, ze mal strasny sen v noci .. totiz ja som piekla babovky včera a jemu sa celu noc snivalo, ze mu ju niekto zjedol. tak ju celu noc hladal, ze kde je 😀 rano az taky spokjny ked zisiel dolu a zistil ze to bol len sen 😀 tak prosim ta kam sa hrabu nase nocne mory 😀 😀 😀

karap
3. nov 2011

,,ja,, v 39tt,prirastok na vahe:+13kg,od poslednej poradne som nabrala 3kg! 😲

andrejkag
3. nov 2011

@drobcek801 ja som kojila s klobúčikmi a aj teraz už mám zbalené v taške 😉 ja som mala problém s bradavkami a jedna ,, milá " sestrička mi vtedy vravela že vy asi nebudete kojiť 😠 a kojila som do 10 mesiacov,
len som potom ľutovala že som si klobúčiky nedala hned, lebo všetci mi tvrdili že to neni dobre že stratím mlieko a bla bla, a ja som mala taku zahnisanu bradavku že ked sa išiel mali prisať tak som revala viac jak on ked bol hladný, ☹ a časom som mala klobúčik len jednej a nemal problém a ked sa zahojila aj druhá tak sme papali bez 😉 a nebol problém z mliečkom

dominika_sk
3. nov 2011

@blackrose ta ma riadnu bradavku 😵 😀 😀 taku to bejby musi najsť aj keby nechcelo. mojmu malemu budem musieť hneď po narodeni nasadiť dioptrie na nos, aby ju našiel 😀

perlaoceanu
3. nov 2011

Ahojte. Chcela by som sa spytat, ako je to s predpisovanim dojceneckej vyzivy (Nutrilon, Beba...). Kamoska porodila pred mesiacom a v nemocnici jej bolo povedane, ak sa jej nerozbehne mlieko, tak jej predpisu recept v nemocnici a potom budem mat narok na vyzivu z lekarne (pediater bude predpisovat recepty), na ak by sa to rozbehlo samo a napriklad po mesiaci prestala kojit z nedostatku mlieka, musi si tuto vyzivu kupovat na vlastne naklady, Je to pravda?

blackrose
3. nov 2011

@dominika_sk aaaale neboj, myslim, ze ju najde 😀 😀

dominika_sk
3. nov 2011

@blackrose maly Alex patrač 😉

dominika_sk
3. nov 2011

no, idem si dať kakao, prihodim do krbu a trochu si zdriemnem.a ozaj, taaaaaakuto kašičku som si včera urobila 😵 😵 😵 mňaaaaam, aka bola dobra, škoda že som nemala bananik 😠