icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

atima
3. nov 2011

@veronika1417 ale ved po odečení plodovej vod sa musi do niekolkých hodin narodiť babo 😝

henrieta44
3. nov 2011

inak pred chvíľkou som len prišli od dr. pozrel ma a vraj to na pôrod určite ešte nevyzerá, že ešte minimálne týždeň vydržíme, krčos sa skratil len o trošičku, aj ked zase na druhej strane mi povedal že hnačka by pôrod mohla spustiť veľmi rýchlo, ani ma nefúkol za váhu a to som tam išla s malou dušičkou že čo mi povie, ked išlo dolu aj ked len pol kila, lenže on je na toto strašne citlivý a každý úbytok alebo každé deko navyše hned vytkne. bol inak zlatý, sme si pokecali aj ked som už bola totálne unavená čo na mne hned zbadal, že mám toho dnes už dosť. však bodaj by aj nie, nevyspatá už druhú noc , z toho túto som skoro celú presedala na záchode a potom celé doobedie behačky po doktoroch to dá zabrať. teraz som aspoň niečo zjedla, lebo sa aj bojí a som zvedavá čo to urobí z mojimi črevami. 😖 už mi tam dáko divne grúli či čo 😝

blackrose
3. nov 2011

@veronika1417 svagrina mala velmi malo plodovej vody a museli jej urobit hned cisarak... tebe netreba??? 😕

veronika1417
3. nov 2011

@blackrose @atima mne ho nechcu spravit ani na odporucania od alergologa a pluciara a teraz este aj ta voda, videl ma dnes primar a vidite holky, normalne ma poslali domov, ziadne vysetrenie nic len sono a pokec v ambulancii ani ma len neskontrolovali ci sa neotvaram jednoducho nic a ked takto pisete uz sa aj bat zacinam ☹

veronika1417
3. nov 2011

Inak baby prezradim vam, ze ja mam dnes narodky to by teda bolo keby mala prisla na svet dnes 😀 😀 😀

blackrose
3. nov 2011

@veronika1417 o tom CS viem... ☹ normalne nechapem ten pristup tych lekarov...
nechcela som ta vystrasit, len viem, ako to bolo v pripade svagrinej... ale tak ak tam bol aj primar, tak hadam by nic nezanedbali...

lianka7
3. nov 2011

@veronika1417 Este raz mojenko,vsetko naaaaaaaaaaaj-to by bol ten najkrajsi darcek pre teba a manzelika 😵 😵 😵

blackrose
3. nov 2011

@veronika1417 jeeeeeeeeeeeeeeej 🙂 takze ak aj dnes nie, tak budete oslavovat tesne po sebe, alebo spolu 😵 inak krasne narodeninky prajem a vsetko naj naj naj (hlavne lahky porod) 🙂

janap24
3. nov 2011

@veronika1417 Moja tak ja by som isla na tvojom mieste do nemocky snad v nemocnici natrafis na niekoho kto bude mat lepsi pristup...co ja viem aj mne stale vravia keby bolesti, krvacanie alebo odtecenie plodovej vody tak hned prist..a ak by sa aj nic nedialo ale si pod dozorom..urcite ta na pohotovosti neposlu domov. A vsetko naj naj k narodeninkam..Podla mna v najhorsom pripade urobia sekciu alebo vyvolaju porod ale si tam.

trinka
3. nov 2011

@stefie no máme to skrátka my ženy ťažké... 😒

trinka
3. nov 2011

@veronika1417 všetko len to najlepšie!! 😵 😵 😵

romi55
3. nov 2011

@veronika1417 všetko najlepšie prajem 🙂 🙂 🙂

trinka
3. nov 2011

@veronika1417 nechápem! prečo ťa nenechali v nemocnici s takým nálezom...!!! http://www.mamatata.sk/node/69726

veronika1417
3. nov 2011

@janap24 @blackrose @lianka7 ani mi neuverite ale takto sme vzdy spolu oslavovali moje narodky a maminkine meniny spolu... mozno to tak ma byt, neviem no od zaciatku viem, ze malinku mam ako taku malu nahradu za to co som stratila...a este jedna pikoska prave sa rozozvucal maminkin telefon, ktory jej pripominal ze dnes mam narodeniny vzdy mala vsetko zorganizovane tak aby nikdy na niekoho nezabudla...

veronika1417
3. nov 2011

@trinka nemozem si to ani precitat lebo by som sa asi zacala bat ☹ mala si zatial pekne kopcuje, mna nic neboli, lekari ma videli musim sa spolahnut

atima
3. nov 2011

@veronika1417 aj ja b som skusila nazor ineho lekara ale určie b som do nemocnice išla, inak všeko len naj k dnešným narodkám 😉

veronika1417
3. nov 2011

@trinka neodolala som a precitala som to je tam napisane, ze je to pripustne len tesne pred terminom no a to ja vraj uz som, ked som im povedala ze termin mam az 20.11 tak pokrutili hlavou, ze nie bude to o dost skor

veronika1417
3. nov 2011

@atima dakujem za gratulaciu aj za rady, viem, ze to myslis len a len dobre no ja uz som tak domotana z tych lekarov ze sama neviem ☹ uz som si pripadala ako cisty idiot ked som sa im prosila o cisarsky asi som uz rezignovala... ale akonahle ma nieco zaboli pojdem nebudem na nic cakat!

denis006
3. nov 2011

@veronika1417 tiež si myslím, že po odtečení vody treba navštíviť nemocnicu

veronika1417
3. nov 2011

@denis006 keby mi teraz odtiekla tak jasne, ze idem ale takto? ved ma videli a vraj len cakat tak cakam

veronika1417
3. nov 2011

Babule uz sa somnou netrapte ja vam dam vediet keby daco 😉 dajte nejaku lepsiu temu 😀 😀 😀

kaia
3. nov 2011

@veronika1417, vsetko najlepsie 🙂

denis006
3. nov 2011

@veronika1417 všetko naj! naj!naj! 😵

lolinkamaminka
3. nov 2011

@veronika1417 všetko najlepšie 😉 všetko bude v poriadku, verím tomu 🙂 😉

lady511
3. nov 2011

Ahojte babenky potrebovala by som radu od Vás určite sa tu nájde aspo jedna z Vás ktorá mala nakonci alebo v priebehu tehu niaku alergiu?ja som dostala pravdipodobne z mandariniek a som cela osipana ☹ škrabem sa,,bola som na kožnom dala mi tam niaku mast a fenistil kvapky ale nezaberá to,,,myslíte že je to dovod na vyvolanie porodu? ☹ myslíte že to zmizne?a za kolko?mám to po rukách nohách no ako muchotrávka a hroooooooozne to svrbí....už neviem čo robit...najradšej by som porodila už pretože mi poevdal kožná že keby som už porodila dala by mi niečo silnejšie...myslíte že sa o tom mám dnes na poradni porozprávat so svojim dokim?napíšte mi ak máte skusenostri dakujem moc

lolinkamaminka
3. nov 2011

baby ked sa babatku stikuta, tak tam kde sa to "nadvihuje" teda tam kde najviac citit ten buchot je hlavicka???

janap24
3. nov 2011

@lady511 ahoj moja kamoska mala take svrbenie a vyrazky ale ona bola v 37tt a museli jej vyvolat porod lebo to malo nieco s pecenou..robili ti aj pecenove testy? lebo vraj zvykne pred koncom tehotenstva sa stat nieco take..vtedy to vraj nevadi horsie ak je to v skorsom stadiu..

veronika1417
3. nov 2011

@lady511 nemas doma zodac alebo zyrtec? ja to beriem cele tehu ale aj tak by bolo najlepsie keby doktorka o tom vedela ale kvoli tomu Ta asi nedaju rodit skor aj ked termin na to veru uz mas 😉 asi uz dlho cakat nebudes

harper
3. nov 2011

@veronika1417 vsetko najlepsie k narodeninam ! 🙂
@lady511 a zodac ti nedali, ved tie kvapky to ja davam malej ked sa nahodou vyhadze, to sa mi zda slabe, a zodac som brala normalne pocas tehu
@lolinkamaminka ja to citim az uplne dolu, tam kde ma hlavicku a presne ako hovoris, sa to tam nadvihuje v pravidelnych intervaloch, niekedy to je aj vidno a niekedy je asi nejako natocena inak a citim to len niekde vo vnutri 🙂

lucia2312
3. nov 2011

@lolinkamaminka no veru som si to myslela stale to citim dole a dr mipovedal ze je zadockom a ja som si myslela ze stkutka tak neviem