Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk ty si taka chutná s tým ako každú zbuzeruješ, že ide rodiť 😀 😀 😀 😀
ja striham tiez v tureckom sede.
baby tak ja uz mam aj po sprche, no neprestava to, tak asi pojdeme do nemocky, neni to sice kazdych 5 min, ale ale asi 10 min, no zacina to dost boliet, aj ked iba chvilku no boli 😒
@veronika1417 moja je tiez taka 😀 a ja asi po nej, ja nevydrzim len tak sediet a nic nerobit 😒
@eviiinka len si choď 😠 vyhlasujem vojnu 😠 (samozrejme držim palce 😉 )
ostatne baby, poprosim nerodiť 😠
Ahojte maminky, tak dneska sme prisli domkov. Mala Arianka sa narodila v pondelok o 10,33 sekciou,s mierami 2540g a 48 cm. Bohuzial bola nutná sekcia ☹ kedze mi malinka naliehala nozickou ☹ a tak museli rychlo konat,lebo to uz bolo akutne a po prichode na sal boli kontrakcie kazdu minutu, tak ako povedal doktor prisla som o minutu dvanast.
Malinka je nadherna a dobrucka. len mna stale nekonecne stipu a bolia rany 😢
Ak vyde cas,pridam aj foto
@harper nooo, veď nech si ide 😠 však ja jej to zratam 😠 aj tej druhej zradkyni 😠
dievčatá držte sa...myslíme na vás!! 🙂
ahoj dievčatá no vidím že je to tu veselé držím palce držte sa
@dianka3 jééj tak gratulujem,inak sme sa videli v sredu na chodbe v nemocke, ja som ešte stále v kope , čakala som tam na papiere len som si nebola istá či si to ty, ale ked som prišla domov a pozrela si tvoj album, hned som si bola istá. u mňa sa to nakoniec clkom ukľudnilo a teraz mám aj motiváciu vydržať v kope ešte týždeň, pretože ideme s malym na vyber nosnej mandle, takže malá ešte musí vydržať v brušku. tešíme sa na fotočku malinkej
@dominika_sk ty si podarená, raz budeš musieť ísť rodiť.
inak babule zabudla som vám napísať akú pikošku mi povedala kamoška, jej suseda si včera porodila malé v sanitke pred domom. je to už v poradí 4 dieťa a aj to predošle porodila v sanitke. vraj je to dáka socka, čo ani celé tehotenstvo nebola u dr. a deti všetky zdravé, pôrody bez problémov, no nedrblo by vás, akože nikomu nič zlé neželám tak ale toto je vrchol.....niekto si na celé tehotenstvo kašle a mám bezproblémový rýchly pôrod a my čo sa naň pripravujeme celé mesiace, tak si to musíme odrtrpieť 😠 😠 😠 😠 😠
Žeby do zajtra tri nové miminka ?:D
@eviiinka no super 😠 tak ja mam neska termin a nic, a ty si kludne porodis skor ako ja? pekne od teba 😠 😀 tak drzim teda palciaky ked uz teda musis 😀 😀 😀
Ahojte kocky... Tak mna chytili bolesti o tretej rano...(sorry dominika). Teraz su cca 5 min, uz som osprchovana a oholena... Manzel ma uz nahana, aby sme isli, ale mne sa akosi nechce. Mam strach aby to zase nebol plany poplach...
@trinka no tak toto už je ale vrchol 😠

@lenica81 hej ešte stale straším ... 😕