icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

trinka
4. nov 2011

@lenica81 hej ešte stale straším ... 😕

trinka
4. nov 2011

@gab ostrihal mi ich manžel... uľutostilo sa mu ked videl, ako sa snažím s nohou vyloženou na umyvadle.... 😀 😔

trinka
4. nov 2011

@dominika_sk ty si taka chutná s tým ako každú zbuzeruješ, že ide rodiť 😀 😀 😀 😀

harper
4. nov 2011

ja striham tiez v tureckom sede.

eviiinka
4. nov 2011

baby tak ja uz mam aj po sprche, no neprestava to, tak asi pojdeme do nemocky, neni to sice kazdych 5 min, ale ale asi 10 min, no zacina to dost boliet, aj ked iba chvilku no boli 😒

eviiinka
4. nov 2011

@veronika1417 moja je tiez taka 😀 a ja asi po nej, ja nevydrzim len tak sediet a nic nerobit 😒

trinka
4. nov 2011

@eviiinka kludne ešte počkaj, ak mas fit loptu, tak pohopkaj na fit lopte a predýchaj si, naozaj ti stačí ist ked budu cca 5 min... 😉 teda ak nemas nemocnicu 2 hodiny od domu 😀

eviiinka
4. nov 2011

@trinka no uvidim 🙂 uz je to kazdych asi 7 min 😀 nemocku mam asi tak pol hodku 🙂 jaaaj ja uz zacinam bat 😖

anicka87
4. nov 2011

@eviiinka ja ti tak zaaaaaaaavidim 🙂 aj ja chem uz ist a mat to za sebou

eviiinka
4. nov 2011

@anicka87 ja len dufam, ze je to ono lebo taketo bolesti mat dva dni by som nechcela mat :( radsej mat to dnes za sebou .... 😖

anicka87
4. nov 2011

@eviiinka to by ti vyslo pekne na termin presne 🙂

lenica81
4. nov 2011

@gab ja mam vylozenu nohu na vani a tak, inak nezvladam... 😀
@cucovia 😵 tak mame aj nejaku celebritu... 😀
@eviiinka tak ked to bude ono, drzim palce... 😉

idem ja fuc... dobru noc...

harper
4. nov 2011

@eviiinka drzim palce, len neviem ci ti Dominika dovoli ist 😀

trinka
4. nov 2011

@eviiinka neboj to bude ono... 😉 držím palce nech všetko zvládneš a tešíme sa na tie najlepšie správy!!! 😵

mymimi
4. nov 2011

@eviiinka sme na tom rovnako, aj ja sa už obliekam... 😲

cucovia
4. nov 2011

@eviinka @mymimi dievcata drzte saa! 😉

anicka87
4. nov 2011

@mymimi aj ty? aj ja chem 🙂 sa to pekne rozbieha, kazdopadne drzim palce, nech vsetko dobre dopadne aj tebe aj @eviiinka . Baby drzte sa, v dobrom zavidim 😉 😀

romi55
4. nov 2011

@mymimi @eviinka držte sa 😉

dominika_sk
4. nov 2011

@eviiinka len si choď 😠 vyhlasujem vojnu 😠 (samozrejme držim palce 😉 )

ostatne baby, poprosim nerodiť 😠

dianka3
4. nov 2011

Ahojte maminky, tak dneska sme prisli domkov. Mala Arianka sa narodila v pondelok o 10,33 sekciou,s mierami 2540g a 48 cm. Bohuzial bola nutná sekcia ☹ kedze mi malinka naliehala nozickou ☹ a tak museli rychlo konat,lebo to uz bolo akutne a po prichode na sal boli kontrakcie kazdu minutu, tak ako povedal doktor prisla som o minutu dvanast.
Malinka je nadherna a dobrucka. len mna stale nekonecne stipu a bolia rany 😢
Ak vyde cas,pridam aj foto

dominika_sk
4. nov 2011

@harper nooo, veď nech si ide 😠 však ja jej to zratam 😠 aj tej druhej zradkyni 😠

denis006
4. nov 2011

dievčatá držte sa...myslíme na vás!! 🙂

stellamiapiccola
4. nov 2011

ahoj dievčatá no vidím že je to tu veselé držím palce držte sa

henrieta44
4. nov 2011

@dianka3 jééj tak gratulujem,inak sme sa videli v sredu na chodbe v nemocke, ja som ešte stále v kope , čakala som tam na papiere len som si nebola istá či si to ty, ale ked som prišla domov a pozrela si tvoj album, hned som si bola istá. u mňa sa to nakoniec clkom ukľudnilo a teraz mám aj motiváciu vydržať v kope ešte týždeň, pretože ideme s malym na vyber nosnej mandle, takže malá ešte musí vydržať v brušku. tešíme sa na fotočku malinkej

henrieta44
4. nov 2011

@dominika_sk ty si podarená, raz budeš musieť ísť rodiť.

henrieta44
4. nov 2011

inak babule zabudla som vám napísať akú pikošku mi povedala kamoška, jej suseda si včera porodila malé v sanitke pred domom. je to už v poradí 4 dieťa a aj to predošle porodila v sanitke. vraj je to dáka socka, čo ani celé tehotenstvo nebola u dr. a deti všetky zdravé, pôrody bez problémov, no nedrblo by vás, akože nikomu nič zlé neželám tak ale toto je vrchol.....niekto si na celé tehotenstvo kašle a mám bezproblémový rýchly pôrod a my čo sa naň pripravujeme celé mesiace, tak si to musíme odrtrpieť 😠 😠 😠 😠 😠

milek
4. nov 2011

Žeby do zajtra tri nové miminka ?:D

lolinkamaminka
4. nov 2011

@eviiinka no super 😠 tak ja mam neska termin a nic, a ty si kludne porodis skor ako ja? pekne od teba 😠 😀 tak drzim teda palciaky ked uz teda musis 😀 😀 😀

trinka
5. nov 2011

Ahojte kocky... Tak mna chytili bolesti o tretej rano...(sorry dominika). Teraz su cca 5 min, uz som osprchovana a oholena... Manzel ma uz nahana, aby sme isli, ale mne sa akosi nechce. Mam strach aby to zase nebol plany poplach...

dominika_sk
5. nov 2011

@trinka no tak toto už je ale vrchol 😠