icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
6. nov 2011

@lolinkamaminka a ake mieri ma miminko? je presne na ten tyzden v ktorom si? 😅

lolinkamaminka
6. nov 2011

@stefie wow toto je jake super, mame exkluzivne live infosky priamo z porodu 😀 😀 takmer priamy prenos 😉 drzkaj sa !

lolinkamaminka
6. nov 2011

@veronika1417 vobec netusim 😒 doktor sa hra na tajnostkara, nemam ani sajnu ci je velka alebo mala, viem iba to ze nalieha hlavickou...ale som kdesi citala, ze v 42tt sa uz viac robia sekcie, lebo hlavicka babatka byva vo velkom nepomere s panvou zeny...tak som silno zvedava ci pojdem prirodzene alebo sekciou, ked uz som v 41 a zatvorena na tri zamky 😅

veronika1417
6. nov 2011

@lolinkamaminka a nemas to napisane v tehu knizke? moja ma hlavicku uz teraz na 40tt 😕 tak to teda bude 😢

veronika1417
6. nov 2011

Baby tak ja idem robit na ziadost rodiny tie nase novembrove palacinky 😀 jeeej to som ako dobre vymyslela, ze ten recept bude patrit nasim novembrovym miminkam 😀 dnes ale budu s nutelou, bananmi a so slahackou 😉 idem na to

harper
6. nov 2011

@veronika1417 tak drzim palce.

stefie
6. nov 2011

@trinka myyslim ze sa zvysi aspon pol flase..mam pytat? :d
@lolinkamaminka no snazim sa nech mate zazitok so mnou;)

kontrakcie su uz cca 4-5 minut ale zatial skoro nebolia

zlamal.i
6. nov 2011

@stefie ty kokso normalne predychavam s tebou.drzim palce 🙂 🙂 🙂

zlamal.i
6. nov 2011

@abutkova jej gratulujem,ale ostan u nas,kam by si chodila 😉

zlamal.i
6. nov 2011

@slimme super gratulujem,aspon si nas povzbudila ze to nebolo az take strasne ak smiem tak preco sa to skoncilo sekciou?prajem veeeela zdravicka a mliecka 🙂

karap
6. nov 2011

@stefie tak drzim palce,nech to mas rychlo za sebou.A obhryzt si mozem teraz jedine tak na nohach 😀 no na tie si zase nedociahnem 😀 😀
Baby,mam za sebou ,,upratovaci maraton,,Muz zobral obe deti von,tak som cely dom vyzametala,poutierala prach[a to ozaj poriadne,aj na vrchoch skrin,aj chladnicku som si odtiahla a pozametala pod nou...]
Polievocka sa vari,masko zo zemiakmi sa pecie...este by sa mi zislo umyt si vlasy,no nechce sa mi....
Taka som darebna 😠

zlamal.i
6. nov 2011

kde je dominika?chybaju mi jej komentare 😉 hlavne ked stefie ide do tuheho 😀

veronika1417
6. nov 2011

@zlamal.i asi este spi 😀 😀 😀 mne tu tiez chyba 😀

zlamal.i
6. nov 2011

@karap ty aka aktivna?prezrad na com frcis?ja som si ledva umyla rano vlasy a teraz som bola na prechadzke so psom na zahrade.no ledva som sa gulala a teraz ma pobolieva v podbrusku.este ze nemusim varit obed,lebo vari svokra.teda sanka dolu sefe 😕 to mam z toho ze som mala cele tehotenstvo prikazane lezat a teraz som jak zdochnuta 😠

henrieta44
6. nov 2011

@dianka3 ahojček, aká je zlatá, ja som ťa to videla v stredu na chodbe na 6/2, čakala ( tá pupkatá bondína v ružovej veste ) som vypísanie papierov aby mohol byť manžel pri pôrode. si si išla akurát po tašku, len som si nebola istá či si to naozaj ty tak mi bolo trápne ťa osloviť ale ked som si potom pozrela tvoj album tak mi bolo jasné že si to ty . držkajte sa. ja som ešte v kope a do stredy večera aj musím vydržať. potom už môžem ísť rodiť ( aj ked možno budem ešte a prenášať) lebo malá sa úplne ukľudnila, síce tlačí na krčok a aj sa mi skratil čoto, ale napôrod to zatial nevyzerá

henrieta44
6. nov 2011

@stefie júúúúj tak dúfam, že Anička už čoskoro bude na svete, držkám ti palčeky

liat
6. nov 2011

@stefie dakujeme ti za live prenos, je to super. drzte sa obe

henrieta44
6. nov 2011

@karap nechceš prísť aj ku mne, ja som bola akčná včera a dnes som lenivá aj hnida..... akurát som si len urobila pedikúru a dala sprchu a teraz spracovávam manžela aby sme išli pozrieť do merkury koberec a podlahu 😉

henrieta44
6. nov 2011

@slimme gratulujem, držkajte sa, malý si vybral podľa mňa krásny dátum 😉 ja som vzedavá aký dátum si vyberie naša princezná

trinka
6. nov 2011

@stefie ANOOOOO! 😀 😀 😀

zlamal.i
6. nov 2011

tak ma napadla taka otazocka ze ako dlha cca trva kontrakcia a ci medzi tym kontrakciami brusko boli?ako to je? 😨

majoslava
6. nov 2011

Ahojte babenky 😀 tak ja sa už konečne hlásim.... v piatok nás pustili domkov ale nemala som čas ...
Danielko sa narodil 31.10. o 17:52 mal 3670g a 55cm !!! a porodila som ho spontáne!!! Pôrod trval necelé 3 hod. o 14:00 ma prijali lebo som bola otvorená na 4cm (nemala som žiadne bolesti) o 15:00 mi prepichli plodovú vodu aby som dostala kontrakcie a pred 18:00 bol malý na svete 🙂 mm bol stále pri mne a veľmi mi pomáhal hlavne pri kontrakciách.... strašne som sa potrhala aj ked ma nastrihli tak ma museli dosť zašívať...a ešte mám aj zlatú žilu auu.. auu... ale ked vidím mojho drobca tak bolest prejde 🙂

ĎAKUJME všetkým 😀

Prikladám pár fotečiek 😀

nestíham vás dočítať tak všetkým mamičkám gratulujem 😀 a tie čo vás to ešte čaká nebojte sa ničoho... nie je to také strašné kontrakcie treba predýchať (mne veľa ponohlo to že mi mm masíroval kríže) samotný pôrod to nie je nič.. ani nastrihnutie neboli cítila som že ma nastrihol ale nebolelo 🙂 to šitie bolo pre mna horšie ako pôrod ale ja som sa dosť potrhala a ešte mám aj tú zlatú žilu ☹ ked zaučinkovala injekcia tak som necitila nič a ked mi doki ukázal malého tak mi bolo jedno čo somnou robí 🙂
odporúčam mm pri pôrode alebo niekoho... mám krásne fotečky a videá... doki mi malého hned položil na brucho a mm to všetko natáčal... aj ako ho utierali obliekali a potom mi ho on priniesol a nechali nás na sále to bol najkrajší zážitok v mojom živote 🙂

veronika1417
6. nov 2011

@majoslava teeeda to je ale poriadny chlapisko - krasne miery a je citit aka si velmi stastnaaa! Nadherne!!! 🙂 fotky su naozaj uzsne ved sa neviem vinadivat. Prajem Vam obom vela zdravia a stastia a hlavne vela laasky od malickeho synceka 🙂 krasna rodinka!

anicka87
6. nov 2011

@afra ja som bola vcera hned prva na pol 9 a bud. tyzden som na 13.00 az ale povedal mi ze to uz asi ani nepridem tak uvidime 😀

veronika1417
6. nov 2011

@anicka87 no ako Ti je??? som na Teba myslela ze ktovie aku si mala noc 😉

z0e
6. nov 2011

Kde sa v tele ukrýva prírastok na váhe?

http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...

afra
6. nov 2011

@anicka87 zeby som sla skor miesto teba? :D ja tam este isto pojdem :/ 🙂

lolinkamaminka
6. nov 2011

@veronika1417 nic take...ja uz ju mam taku plnu ze uz mi do nej asi mesiac nepisu 😀

anicka87
6. nov 2011

@veronika1417 no dala som si horucu sprchu a zacali bolesti ale potom aj presli, este som chcela muza znasilnit ze ci sa to nerozbehne, ale zaspala som ako mimino 😀

lucka33
6. nov 2011

@zuzka051 tak to by ti mali brať do úvahy posledný príjem a z toho ti vypočítať materské.