Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominka757 Ani nevies ako a napises,ze uz mas po tom...naozaj si myslim,ze sa u nas situacia moze zmenit kedykolvek,aj ked my sa necitime na to,ze by sme isli rodit-takze pohodaaaa-ja ozaj nechcem rodit v decembri 🙂
No mne dr.naposledy povedal,ze odhadovana porodna vaha je 3,5 kg a na kazdom ultrazvuku je vacsi-raz o 1 tt,raz o 2tt...a ked bude po mm,tak velky sa rozhodne narodi... 😉
ked je tu rec io tych sladkych veciach,tak aj ja sa pochvalim...akurat ideme so syncekom papat tortu z krstin co mala sesternicina mala...
@dominika_sk tak to sme dve co budeme rodit v decembri! u mna tiez nic,dnes me boli v pohode nakupovat,maly kope,ako keby tam mal vela miesta alebo co. hlavne v noci ho to chyti,uz musim byt sama modrina zvnutra. kupila som taku specialnu plachtu nepremokavu na postel,ze keby voda praskla. vcera ma bolel dost chrbat,tak som myslela,ze hadam predzvest kontrakcii. bude to malinky lenivcek,pohodak,co by sa ponahlal. ved maminka este vydrzi,opuchnute nohy az po kolena...uf 😝 ved ja mu to vratim,ked sa narodi... 😉
@lianka7 babulky pozor na ten puding robi kyselinu 😀 vlastna skusenost 😖
@veronika1417 super si vybrala 🙂
idem si uvarit krupicu mnaaaaaaaaaam 🙂
@veronika1417 ja som malej dala urobiť tie srdiečkové...vraj sú už v ciachovni a v utorok by už mohli doraziť do zlatníctva...som zvedavá aké budúna živo...potom hodím foto 😉 Pekné si vybrala... 🙂
@denis006 a co Ta budu stat? platis len robotu? zlato si dala?
@zlamal.i jeeej tak to som rada 🙂 dlho mi to trvalo a tu v NR som pozerala vo vsetkych zlatnictvach a strasne slaby vyber 😖 nebola som si vobec ista tymi motylikmi ale tie nakoniec rozhodol manzelik 😉 a mali najviac ,,paci sa mi to" od bab tu na MK, takze aj oni pomohli 😉
@veronika1417 Zatial som oki a kyselina neuraduje 😀 😀 😀
@veronika1417 nevedeli mi povedať presnú cenu, nakoľko nepoznám skutočnú gramáž....bedem dávať svoje zlato rôzne úlomky a roztrhané reztiazky....Posledne spomínali 15 Eur za gram a ešte asi aj zirkony navyše...určite sa oplatí dať urobiť z vlastného zlata, nakoľko cena zlata je nafúknut na trhoch 😠
@denis006 no veru isli hore skoro o 20 eur na nausnickach 😠 ja som na to nemala nervy ked som popozerala na nete tak sa mi v obchodoch nic nepacilo ☹ tak som si teraz objednala, predtym som si ale pozistovala tie velkosti a tieto presne vyhovuju 🙂 inak tie srdieckove vychadzaju uz 90 eur boli lacnejsie 😒
@veronika1417 ty dora,taketo chute na vecer nam robis????Po tych dvoch pudingoch by som este taku palacinku zvladla... 😀 😀 😀
@veronika1417 čo si posledne pamätám tak stáli 6O-70 ečiek...tak to fajne išliu hore...mne sa tiež nič u nás nepáčilo..teda až na jedné ale tie stáli 120 ečiek a za to môžem mať dvojo...A tieto majúmať okolo 1 gramu váhu...a neviem čo stoja kamienky...som zvedavá aké bude v skutočnostu. A čo ťa stoja tie motýlikové?
Baby nedráždite maškrtami 😅
@denis006 ved to! vtedy boli do 70 eur ale teraz uz nejakych 92 eur 😒 ale su krasne 😉 tie motyliky ma stoja len 62 eur a doprava je z Ciech zadara a maju ich skladom 🙂 potesili ma.
@lianka7 prid!!!! Dnes mame s bananom, nutelou a so slahackou 😝
@denis006 inak tieto detske nausnicky su tak malinke ze prakticky nemaju ziadnu hodnotu a drahe su strasne 😠 mne svagrina chcela pozicat svoje, co mala pre dcerky ale nedali sa mi vycistit ultrazvukom a nevedia preco 😨 tak uz nebudem vyckavat a hotovo, chcem aby sme odchadzali uz z porodnice s nausnickami tak musim kupit 😉
@veronika1417 Si úúúžasná...že príď...nuttela,banány,šlahačka-mne sa asi dačo stane 😝 😝 😝 😝
@lianka7 milacik ved si sprav zaberie Ti to desat min 😀 uplne jednoduche 😉
@veronika1417 krásne náušničky si vybrala, tie motýlikové sú prenádherné 🙂 A veru daj malinkej ušká prepichnúť už v pôrodnici, ešte bude mooc maličká a nebude to tak vnímať. Ja som vyčkávala, dala som Sabinke až asi ako 3-4mesačnej a to bolo hrozné, som plakala spolu s ňou 😢
Baby keď vidím, čo tu vy pojete, tak vás normálne obdivujem! Ja keby som jedla pudingy, krupicové kaše, palacinky a čo ja viem, čo ešte tak ako vy, tak ma doktor asi zastrelí, čo tak priberám 😲 Mňa on teda drží pekne skrátka, ja sa neodvážim za mesiac pribrať viac ako 1,5 kg a aj to mi už minule povedal, že nech už nepriberám, lebo že bábo už teraz nenaberá na váhe. A pritom som pribrala celkovo 8,5 kg, čo nie je teda veľa 😕
@veronika1417 peknucke nausnicky aj jedny aj druhe
@lucka33 ja neviem vahu kontrolovat ja niekolko dni, tyzdnov stojim s vahou a potom sup a je to na mne 😀 zo mna by ho slahlo teda ja mam na sebe o 10-11kg viac ako pred tehu a moja gyna len chvali 😉
@22nikuska ono zas je otazne co znamena "poslat do nemocnice"... 😕 .lebo akoze poslat rodit by bolo oukej, ale keby ma doktor poslal do nemocnice s tym ze by som tam cakala cele dni na porod tak to radsej nie...ja som rada ze ma nechali doma, budem mat co robit aby som v nemocnici vydrzala tie dni po porode... 😀 mne hovorila doktorka ze mam prist az ked si budem uplne ista ze rodim, ked budu kontrakcie aspon hodinu kazdych 5 minut, lebo vraj mamicky tam utekaju hned ako ich kdesi pichne a potom tam cakaju nervozne ze kedy to uz bude... 🙂
@liat dakujem som rada ze sa pacia 🙂 velmi sa tesim, zalozila som album u seba vo fotoblogu kde som postahovala typy co sa mi pacia kludne naberte inspiraciu je ich tam len par.

@dominka757 ja mam tiez az 24november termin...ale dufam ze to bude skor 😀