Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@andrejkag to ma mrzi ☹ ☹ ☹ neboj sa, zvladnes to ... 😔
Ja som skusala sex uz viackrat a nic nevyvolal, aj kupel horuca bola aj sprcha...aj vinko varene som si dala, prechadzky na tie som zvyknuta, aj okna som umyla, aj bardavky stimulujem 🙂 ale nic nepomaha...pri prvej sme na to skocila a mala sa uz pytala na svet, ale tento moj chlapcek bude asi lenivec...
boze baby mne sa vobec neda spat, stale len nad porodom rozmyslam, no som ja normalna? 😒
@dadka_11
@lolinkamaminka ďakujem žienky, bolesti prešli 😒 tak idem skúsiť spať aj ked neverím že zaspím ☹
@andrejkag skus 😢 urcite to pomoze aspon trosku... dobru nocku 😔 😔 😔
och baby,to bude dneska noc...zajtra nastupujem do nemocnici...mam prist rovno na porodnu salu...bojiiim saaa...ale aj tesim...len som z toho kusa na nervy,aby ma nenatahovali par dni...tak dufam ze zajtra to budem mat za sebou....drzte prsteky....
@tina233 ahoj 🙂 a ty si z PO?
ahojte kočky, tak ja zase nemôžem spať, mám strašnúúúúú záhu, už neviem čo si mám na to dať 😖 😖 a začínam mať akési bolesti, bože len to nie, ešte musím vydržať pokope, dúfam že to prejde 😖
no už som zasa tu, nakoniec sa mi podarilo ešte zaspať, ale bola to hrozná noc, aj Filipko strašne vystrájal neviem čo sa mu snívalo, ale hrozne sa v posteli prehadzoval a kopal. teraz sním idem na krv k doktorke a protestuje lebo nemôže ani mliečko ani jogurt, nič len čaj, tak máme ťažké ráno a v stredu bude ešte ťažšie. inak bolesti mi ustáli, tak snad to bude ešte ok. zajtra ma čakajú pásy, uff nech je už mala na svete lebo už ma toto behanie hore dolu prestáva baviť 😒
caute baby 🙂 ospravedlnujem sa ze som sa uz po 16tej neozvala ale nevedela som co sama so sebou nito vas infoskovat..
taze Anicka sa narodila o 17:30 mala 2850g a 49 cm.porod bol velmi tazky strasne bolavy ale nakoniec ma ani nenastrihli ani som sa nepotrhala takze uz pekne sedim len tie slabiny co uz dlho ma trapia mam dodrbane :( potom vam napisem viac len terqz mame vizitu...drzkajte sa....
@lerenard ahoj ja budem rodit v bojniciach 🙂
kočky ak som si dobre všimla v tabuľke ešte žiadne dievčatko nemalo váhu nad 3 kg 😉 ....Sa nám rodia samé modelky 😵
@denis006 No mi hovor, mojej modelke su vsetky vecicky velke, co sme jej nakupili tak vselijako vyhrname a teraz som este objednala overalik c.50 za par eur, aby mala chudatko co na seba do tej zimy,ked ideme k lekarke. na prechadzku asi az o tyzden, dva este neviem..Inak babule mam tolko mamickovskych otazok,ale neviem, ci sa to mozem aj tu pytat...
Ahojte baby, ja som dnes skoncila u lekarky, lebo mi od vcera nebolo dobre.bolela ma hlava a rano sa mi zacala liat krv z nosa, tak sme radsej sli. Doktorka ma vysetrila, stale som na 1 prst, mala sa ma dobre, mala som vyssi tlak, ale len trolinku. Zobrala mi krv a poslala ma na preitoky, tak teraz cakam... Som sa bala, ze si ma nechaju hore, ale nastastie to vyzera, ze nie. Drzte palce!

@andrejkag juj, to mi je hrozne luto... ono aj s tym stresom sa môzu tie bolesti objavit,ale takisto aj môzu odzniet.. je to smutne, to verim, ale jeden anjelicek sa bude hore pozerat a druhy o chvilu pride k tebe do narucia..
babicka vas bude strazit..... prajem aby vsetko dobre dopadlo...