icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dadka_11
6. nov 2011

@andrejkag juj, to mi je hrozne luto... ono aj s tym stresom sa môzu tie bolesti objavit,ale takisto aj môzu odzniet.. je to smutne, to verim, ale jeden anjelicek sa bude hore pozerat a druhy o chvilu pride k tebe do narucia..
babicka vas bude strazit..... prajem aby vsetko dobre dopadlo...

lolinkamaminka
6. nov 2011

@andrejkag to ma mrzi ☹ ☹ ☹ neboj sa, zvladnes to ... 😔

joni
6. nov 2011

Ja som skusala sex uz viackrat a nic nevyvolal, aj kupel horuca bola aj sprcha...aj vinko varene som si dala, prechadzky na tie som zvyknuta, aj okna som umyla, aj bardavky stimulujem 🙂 ale nic nepomaha...pri prvej sme na to skocila a mala sa uz pytala na svet, ale tento moj chlapcek bude asi lenivec...

lady511
6. nov 2011

@joni nnápodobne všetrko som poskušala aj ja...a nič ☹

lerenard
6. nov 2011

@22nikuska ahoj🙂 ja rodim v bojniciach a dokonca 23.novembra..tak sa asi stretneme🙂

anicka87
6. nov 2011

boze baby mne sa vobec neda spat, stale len nad porodom rozmyslam, no som ja normalna? 😒

janap24
6. nov 2011

@anicka87 si lebo ak ty nie si tak ani ja..ja tiez premyslam kedy sa asi drobcek rozhodne prist medzi nas.

anicka87
6. nov 2011

@janap24 no uz mam pocit ze o nicom inom ani nehovorim v poslednej dobe, kazda moja veta obsahuje slovo POROD 😒 boze preco ja musim byt taky stresak ☹

janap24
6. nov 2011

@anicka87 ja uz to tiez chcem mat za sebou ale to asi kazda. 🙂 mam hlavne nervy z toho ze otvorena som dost ale ziadne bolesti..akurat ma pobolievaju krize

anicka87
6. nov 2011

@janap24 aj ja to uz chcem mat za sebou ale ked ma nieco zaboli tak si poviem ze az zajtra... ty aspon vies co ta caka, ja ani naznakom ☹

andrejkag
6. nov 2011

@dadka_11
@lolinkamaminka ďakujem žienky, bolesti prešli 😒 tak idem skúsiť spať aj ked neverím že zaspím ☹

lolinkamaminka
6. nov 2011

@andrejkag skus 😢 urcite to pomoze aspon trosku... dobru nocku 😔 😔 😔

tina233
6. nov 2011

och baby,to bude dneska noc...zajtra nastupujem do nemocnici...mam prist rovno na porodnu salu...bojiiim saaa...ale aj tesim...len som z toho kusa na nervy,aby ma nenatahovali par dni...tak dufam ze zajtra to budem mat za sebou....drzte prsteky....

lolinkamaminka
6. nov 2011

@tina233 ahoj 🙂 a ty si z PO?

henrieta44
7. nov 2011

ahojte kočky, tak ja zase nemôžem spať, mám strašnúúúúú záhu, už neviem čo si mám na to dať 😖 😖 a začínam mať akési bolesti, bože len to nie, ešte musím vydržať pokope, dúfam že to prejde 😖

henrieta44
7. nov 2011

no už som zasa tu, nakoniec sa mi podarilo ešte zaspať, ale bola to hrozná noc, aj Filipko strašne vystrájal neviem čo sa mu snívalo, ale hrozne sa v posteli prehadzoval a kopal. teraz sním idem na krv k doktorke a protestuje lebo nemôže ani mliečko ani jogurt, nič len čaj, tak máme ťažké ráno a v stredu bude ešte ťažšie. inak bolesti mi ustáli, tak snad to bude ešte ok. zajtra ma čakajú pásy, uff nech je už mala na svete lebo už ma toto behanie hore dolu prestáva baviť 😒

stefie
7. nov 2011

caute baby 🙂 ospravedlnujem sa ze som sa uz po 16tej neozvala ale nevedela som co sama so sebou nito vas infoskovat..
taze Anicka sa narodila o 17:30 mala 2850g a 49 cm.porod bol velmi tazky strasne bolavy ale nakoniec ma ani nenastrihli ani som sa nepotrhala takze uz pekne sedim len tie slabiny co uz dlho ma trapia mam dodrbane :( potom vam napisem viac len terqz mame vizitu...drzkajte sa....

charlottte
7. nov 2011

@lerenard ahoj ja budem rodit v bojniciach 🙂

lolllka
7. nov 2011

@stefie GRATULUJEM... 😉

harper
7. nov 2011

@stefie blahozelam k malej slecne, hned ako pustim pc, doplnim do tabulky.

denis006
7. nov 2011

@stefie gratulujem k princezničke 🙂 🙂 🙂

denis006
7. nov 2011

kočky ak som si dobre všimla v tabuľke ešte žiadne dievčatko nemalo váhu nad 3 kg 😉 ....Sa nám rodia samé modelky 😵

milek
7. nov 2011

@stefie No gratulujem , mali sme to ako v reality show len bez obrazu a držala si nás v napätí až do rána 😀 .Držte sa a rýchlo sa zotavte nech ste čím skor doma .

harper
7. nov 2011

@denis006 no ved pockaj na to mojho slonika.

lenica81
7. nov 2011

@andrejkag uprimnu sustrast 😔 a dnes drzim palce... 😉
@stefie 😵 gratulujem k Anicke... a dobre si obstala, ze bez nastrihu a potrhania... tak to musi byt teraz uz lahoda... 😉 vela zdravicka a mliecka... nech sa vam dari...

luci66
7. nov 2011

@stefie Jeeej gratulujem, hlavne nech sta zdravucke 🙂

luci66
7. nov 2011

@denis006 No mi hovor, mojej modelke su vsetky vecicky velke, co sme jej nakupili tak vselijako vyhrname a teraz som este objednala overalik c.50 za par eur, aby mala chudatko co na seba do tej zimy,ked ideme k lekarke. na prechadzku asi az o tyzden, dva este neviem..Inak babule mam tolko mamickovskych otazok,ale neviem, ci sa to mozem aj tu pytat...

trinka
7. nov 2011

Ahojte baby, ja som dnes skoncila u lekarky, lebo mi od vcera nebolo dobre.bolela ma hlava a rano sa mi zacala liat krv z nosa, tak sme radsej sli. Doktorka ma vysetrila, stale som na 1 prst, mala sa ma dobre, mala som vyssi tlak, ale len trolinku. Zobrala mi krv a poslala ma na preitoky, tak teraz cakam... Som sa bala, ze si ma nechaju hore, ale nastastie to vyzera, ze nie. Drzte palce!

milek
7. nov 2011

@luci66 Myslím že kludne sa možeš pýtat, ved sú tu maminy čo majú aj dve, tri detičky. 🙂

liat
7. nov 2011

@stefie gratulujem k Aničke a mame želám nech sú slabiny čo najskôr ok