Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@22nikuska jasne poznam,to nemate daleko..a ked to pride,kazdy dupne na plyn🙂 no tak uvidime ci sa stretneme,izby su po 2,tak by bola sranda keby sa aj na izbu spolu dostaneme🙂
@charlottte no ja ked som tam sedela,nabehli mamicky z oddelenia do cakarne a jedna aj vravela ze jej pichli vyvolavacku a zatial nic..ja ked som sa rozpravala so svojim dr. vravel ze na termin pridem k nemu a ak nic,posle ma do nemocnice..ale tak hadam mi po dni prenasania hned nepichnu vyvolavacku..ja uz fakt neviem co je horsie,ked to pride necakane doma,lebo ani neviem ci to rozoznam🙂 alebo cakat uz v nemocnici..to sa zas bojim,ze nestihne za mnou nikto prist ked sa to rozbehne a porodim sama..no tak si vyber🙂 aj si si zajednala nejakeho doktora?
@janulkan joj no tak sa mam na co tesit ja ale musim vydrzat do zajtra ☹ rano cestujem do Ba na Kramare ale toto sa mi veru nezda uz predtym mi sem tam stvrdlo brusko ale toto 😕 trva dlho a nepomaha ani ked zmenim polohu normalne to drzi a povoli az po dlhsej dobe a zachvilku dlasia vlna stuhnutia 😕 no hadam este vydrzime do Ba lebo do NR uz nechcem ist 😢
@karap ja si davam jogurt s piskotkami, na nejake dlhsie pripravy dobrot nemam energiu, a to este odo mna drahy a svokrovci chceli abz som im upiekla kolac ale som ich poslala slusne dokelu... 😝 😝 😝 chvilami sa citim jak popluska...tiez dnes zaspim len co zbadam postel asi 😀 som sa nabehala po meste jak taka rura och...ale oproti tebe som suvix, pri tych detickach potrebujes este trikrat viac energie urcite, a este ked chytia besnotu ze robia zlobu tak to si neoddychnes az kym nelahnu spat, ze? 😖 tes sa do nemocnice, tam budes mat aspon chvilku svaty pokoj 😉 😉 😉
@veronika1417 budem drzat palceky nech vydrzite (psychika vie velmi vela veci ovplyvnit 😉 ), ale zase mne kazdy vravi ze na prvorodicku som mala kratky porod (podla papierov vsetky 3 doby necelych 9h) 🙂 dr odhadol po prichode ze porodim medzi 5tou a 9tou rano a maly bol 4:40 na svete, moja mama dokonca odhadovala poobedie az 😀 pripadne ked uz budes citit, ze je to na nevydrzanie (podla tvojho meritka), tak sa vydajte na cestu alebo sa nechaj skontrolovat v NR a ked nebude hlavicka liezt von, utekajte smer BA 😀
teda baby, hodinu tu clovek nie je a uz je tu toho tolko popisaneho. My sme zatial s Anetkou nachystali obidve postielky, do jednej sme vsetko poukladali, druhu sme umyli, poskladali. A potom sme si dali dobru prvu veceru, v mojom pripade to bol hemendex, hmmm, tak som si pochutila 🙂
ahojte. beham po doktoroch, nestiham sem chodit. skusim pozriet troska dozadu, ak sa vam dari.
mne dneska dali termin na sekciu 14.11.
@gloria9 Ta pani si asi sama sebe pripadala moc dolezita😀 Lebo neexistuje, aby to tak "ona" vyplacala. Pockaj do 20. teho a ak nepridu peniazky, podaj na nu staznost.
jaj kočky mám taký blbý deň,stále rozmýšlam nad tým ,že čo ked sa melé otočilo dole nožičkami,neviem ale asi mi šibe už,no keď malé kope tak cítim aj hore ale aj dole.ja už neviem čo si mám myslieť ☹ som z toho na nervy 🙄
babulkyy dnes mi odisla hlienova zatka mate s tym niektora skusenosti?
@moka066 ja nie ale zavidim 😀
@veronika1417 no ty ma ešte nakoniec predbehneš! 😀 Takže ideš predsa do tej BA? Tak sa tu teda nestretneme.... No a ja furt nič, mne sa len sníva, že ma buď rozrezali alebo mi voda odtiekla 😀
@zvedava17p tak to budes mat 10teho za sebou... 😀
@hori gratulujem k princeznej, nech sa mliecko rychlo rozbehne a hlavne zdravicko... 😵
@karap krupickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... 😀 😉 obal si obal... ja mam dnes nervy, bo maly sa strasne malo hybe dnes... asi mu je uz tesno a k tomu maly mal dnes vyberovy urazovy den... 🙄
@janulkan ahoj dufam že nevyrušujem ja somsa chcela opítat vidím že si mala prednedávnom porod.... 🙂 a ja minulí týžden falošný poplach každých 5min kontrakcie,,,ale poslali ma domov som otvorena len na 3cm....celí den mám tvrdnutie....a divné pocity "dole"kedy sa rozhodnmut íst do porodnice?ešte to nieje také kritické...
Chcem sa vas opytat. Ak sme nesexovali asi 4 mes. myslite ze teraz ako vyvolavacku by sme to mohli pouzit? i ked mm sa boji ze uz to vydrzime ...ale mna by zaujimalo ci pridu bolesti, kedze sa otvarame. 😠
@lolllka To iste co popisujes som mala vcera aj ja.Tvrdnutie zacalo kazdych 20 minut,stale pocit na cikanie.Bolel ma spodok.uz som bola pripravena na odchod len som cakala ci sa to bude opakovat kazdych 5 minut.Ako som si lahla este to trvalo a potom nejako ustalo ☹ uz som to mohla mat za sebou.Asi 8 hodin to tak trvalo dokonca ani vana na to nepomohla.Kazdopadne drzim palce 🙂

@dominka757 no po kozdom kojeni si natriem bradavky materskym mliekom a necham zaschnut (robim to uplne od zaciatku) 🙂 ci je to tym, alebo maly dobre saje alebo niecim inym, to ti nepoviem 😀