Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mymimi jej, moja dcérka mala presne tie isté miery...🙂
Tak po 15 sekundach sa to uvolni
ale su pravidelne zatial
@hankahj ešte počkaj do večera a uvidíš, ak sa ti budú intervaly skracovať, nečakaj a choď... Zato nič nedáš, radšej nech ťa skontrolujú a budeš mať dušičku na pokoji, ako niečo zanedbať...
Ahojte kocky, ja som dnes bola v nemocke sa hlasit, kontrakcie mam cca 8 min, otvorena som na 2 prsty, doktorka sa ma pytala ci ma uz posle hore ale potom sme sa zhodli, ze by som sa este nudil, tak idem domov, ze este rychlo vsetko postiham doladit... Akurat si mam kontrolovat tlak... Tak na mna myslite kocky!
@trinka jeeej no tak to drzim palceky nech to ide rychlo a vsetko nech je v poriadku..🙂...a zlata doktorka nebudes sa nudit tak v klude mozes ist domov....mna tak poslal moj doki uz trikrat domov...🙂
Dievčatá, ďakujeme pekne za gratulácie, ste zlaté.. 😉 Je to nádherný pocit, nech už to zažívate všetky!
@mymimi náááádherný krteček 😉 Prajem Vám obom všetko dobré 🙂
tak ja som vcera vecer mala take kramove bolesti,som myslela,ze do rana hadam zosilneju,zacnu poriadne kontrakcie a prave naopak-uplne prestali. tak som sklamana. asi ten maly diablik caka na ten magicky den 11.11. zajtra mam termin a este mam ist na kontrolu do nemocnice a vobec sa mi tam nechce,kedze muz ma nemoze zaviest a musim ist sama autobusom a bojim sa,ze co ked zacnem rodit po ceste....
inak gratulujem vsetkym novym maminkam k babetkam. rada by som sa k vam coskoro pridala!
Ahojte, ja som sice decembrovka, ale tak dobre sa to cita, ze sa mi odtialto neda odtrhnut😀 Mate krasne babatka🙂 Uz aby bol december🙂
@mymimi Nadherne babatko, len rozmyslam, ako su tie deticky v tom brusku naskladane, ze sa tam zmestia🙂 Je to zahada😀
@lerenard personál je tak pol na pol. Niektoré osoby sú tam veľmi dôležité, ale čo, kašlať na ne. Ja už som bola vyškerená ako puk. Na novorodeneckom sú veľmi milé sestričky, doktori sú tiež v pohode. Rodila ma Lomenová. Sestričky pri pôrode - jedna úžasná a druhá total krava namyslená. Takže tak, dúfam, že dobre natrafíš.. Potom napíšeš.
Kočky, brali ste tu niektora magnezko, lebo hrozil predcasny porod? Dokedy ste ho uzivali? Lebo ostatne lieky mi uz vysadili, len to magnezko sa bojim prestat uzivat, lebo brusko velmi tvrdne.
@duratlicka ja to tiež nechápem, na moje pomery je veľmi veľký. Ja som úplný chrúst. 😝 Ale ďakujem, je úžasný.
@milek Myslis Baskovu z Banoviec alebo z Trencina? Chystas sa rodit v Banovciach? Tam su super vsetci lekari, polezala som si tam 2 tyzdne a boli fakt velmi zlati🙂
ahojte dievcata ako sa mate? @mymimi blahozelam krasny drobcek 🙂 a blahozelam aj vsetkym ostatnym novym mamickam a prajem vsetko najlepsie vela zdravicka a mliecka 🙂 kiezby sme to uz aj my ostatne mali za sebou ja sa uz neviem dockat 😉
@lenka1108 ahojky ako sa citis? dufam ze uz lepsie uz mas nove vysledky? verim ze sa to to uz polepsi 🙂 drz sa 🙂
@duratlicka ahoj ja som brala magnezium ale len ako doplnok nie koli predcasnemu porodu a vysadila som ho okolo 36 tt ale najprv som ho postupne znizovala brala som ho 3x1 potom uz len 2x1 a potom 1x a tak som vysadila celkom ale asi by si sa mala spytat gyn 🙂

prikladám fotočky krtka 😉