icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

ajvetka
9. nov 2011

@anicka87 manzel cchel velmi Martinka, ale tu u nas ich je teraz straasne vela a Juraj Pokorny sa mi viac paci, tak sa vola aj manzel 🙂 Takze pekne mena budu mat nasi chlapi mali 🙂 Teda ja som chcela najviac Oskara, ale to mi zatrhol, ze si z neho budu robit srandu a tak... Inak tebe ta zatka odisla naraz? Lebo mne teraz doobeda odislo take iste mnozstvo ako vcera.

anicka87
9. nov 2011

@ajvetka ja som chcela velmi Olivera ale aj mne to zatrhol, tak potom Matka som dala 🙂 no v sobotu mi odisla a odchadzala az do pondelka po kuskoch, teraz uz len taky cisty hlien ide zo mna, bez primesy krvy.

charlottte
9. nov 2011

ahoj baby, ja som už z toho na nervy...dnes som bola na poradni a hlavička nepostúpila dole, stále je rovnako už asi mesiac...tak zajtra mám prísť na krv a s výsledkami potom na interné keby bolo treba cisársky...vraj to sa uvidí pri pôrode či hlavička vzostúpi alebo nie, ach jaj máte niekto podobné skúsenosti?

slniecko510
9. nov 2011

@duratlicka ohladom toho magnezka. ja som ho brala do 37 tt potom uz nie.ale kolko lekarov tolko nazorov. lekar ti na to nic nepovedal? nepytala si sa ho?

lucka33
9. nov 2011

@charlottte no ani moje bábo nekleslo, je strašne vysoko, dokonca sa mi brucho posunulo ešte vyššie ako min.týždeň 😝 Ale ja mám plánovanú sekciu, takže mi je to v podstate jedno. Ale takýmto tempom by som prirodzene neporodila ani do Vianoc 😕

monculik5
9. nov 2011

@betina1984 ahoj ty ideš rodit do TN? krkoška je celkom fajn aj ked neviem ako pri porode ale sem tam ma vyšetruje ked chodim do poradne 🙂

lerenard
9. nov 2011

@mymimi ved jasne,ze porod nieje nic co by si clovek rad opakoval kazdy tyzden🙂..ale spatne sa uz vsetko hodnoti lepsie, ked je babatko s tebou.. hlavne nech nie su komplikacie.. tu doktorku som ja mala minule na prietokoch,a zdala sa mi velmi zlata,podrobne mi vsetko poukazovala,neodbila ma rychlo.. akurat primara som stretla a ten sa tvaril ako pan sveta🙂 ale to bude ok,par dni vydrzim.. potom dam vediet,len dufam ze najskor za 2 tyzdne🙂

hajatanufus
9. nov 2011

@sonicka07
@anicka87 moj mm chce tiez aby maly prisiel 11.11. stale mi hovori ze urcite sa narodi 11. ze je o tom presvedceny tak uvidime len ja by som uz chcela hned teraz no ale dva dni nie je az tak vela tak snad bude mat pravdu 🙂

charlottte
9. nov 2011

@lucka33 jaaaj bože ja mam z toho nervy, lebo iné by bolo keby som vedela že idem cisárskym, bola by som na istom takto neviem...a bojím sa už ☹

charlottte
9. nov 2011

@hajatanufus aj môj manžel chce aby sa narodil náš malý 11.11. ale takýmto tempom to asi nebude, je hlavičkou dolu ale hlavička neklesla do panvy alebo čo neviem proste hlavička že nezostúpila tak mi zajtra berú krv a spravia pred operačné vyšetrenia keby niečo...ale mám z toho strach

22nikuska
9. nov 2011

tak poradna za nami.zase sa krcok skratil,ale inak nic nove....takze nic moc 😒
apsolvovala som prechadzku cca 2km...od rana ma boli brucho ako pri menstruacii a krize,ale je to v pohode,takze sa este nechystame rodit...som zvedava ci nieco nezmeni ta prechadzka 😕

charlottte
9. nov 2011

@22nikuska ahoj a kolko mas teraz krčok?mne povedala 2 cm polotuhy uzatvoreny

kaia
9. nov 2011

Ahojte, dnes som mala poradnu a poprosila som lekara, nech mi malu odmeria, pretoze po vcerajsej informacii som ostala naozaj v rozpakoch 😒. Dlho meral a potom povedal, ze ma okolo 3 kg 🙂. Robil mi aj monitor, vsetko ok. Akurat, ze sa mala posunula vyssie 😀

22nikuska
9. nov 2011

@charlottte mam 2,5cm polotuhy.tiez uzatvoreny.ale dnes ma dost to brucho boli,sice je to bez intervalou,ale ked ma to minule takto bolelo tak sa mala tlacila n a krcok tak sa vtedy skratil...no uvidime...ale podla toho co citam ake maju baby krcky tak ja do vianoc neporodim 😒

ajvetka
9. nov 2011

@anicka87 Oliver je tiez pekne meno. Mne sa este paci Dominik, ale uz mame Dominiku. Uz by som inak aj isla rodit, doteraz som behala po obchodoch, tak mam take tvrde brusko, ale musim vydrzat do 22:30 kym pride manzel. Ty budes mat muza pri porode?

duratlicka
9. nov 2011

@slniecko510 Opytam sa zajtra na poradni. Dakujem za odpoved🙂

anicka87
9. nov 2011

@ajvetka velmi som ho chcela tam mat, ale je slaba povaha a asi by to nevydrzal divat sa na mna ako trpim, tak som v tom sama 😒 ale nutit ho nejdem, viem ze by to zle znasal. No moj ma nocnu tento tyzden tak trpnem ci ma to vtedy nechyti...pri mojom stasti

charlottte
9. nov 2011

@22nikuska neboj ja tež do vianoc asi neporodím ak to takto pôjde dalej...vidis moj maly neklesa,zatvorená na sto zámkov...ach jaj

duranovaz
9. nov 2011

Ahojte.Konečne som sa sem dostala.Náš Damianko sa narodil 2.11.2011 o 12.00.Vážil 3530 g a 53cm.Gratulujem všetkým už mamičkám a čakateľkám prajem rýchly a ľahký pôrod.

ajvetka
9. nov 2011

A sestru nemas? Ja som bola pri porode, ked sestra rodila a ze som jej velmi pomohla, manzel ju cakal na chodbe, on to tiez nejak nemusi. Moj sa tesi, on ze bude fotit a kamerovat a drzat maleho ako prvy 🙂 Ja mam rodit cez den, lebo on ked pride z poobednej, tak je unaveny. Minule som dostala kontrakcie, uz som myslela, ze pojdem do nemocnice a on povedal, ze teraz rodit nejdem, ze on sa vysli a rano mozme ist 🙂

anicka87
9. nov 2011

@ajvetka ano mam, ale to nechcem, iba muza by som tam chcela, ved to je zalezitost len nas dvoch, tak nejdem spekulovat a zvladnem to aj sama 🙂

disala
9. nov 2011

Ahojte pozajtra mám termín ale asi sa bábätku ešte nechce,že sa mám veľa hýbať,a aj v posteli 😀 😀 😀 😀 .Neviem či z toho dačo bude lebo ledva sa obrátim na posteli a nieže ešte dačo. 😖 😖 😖 Ale muž sa veľmi vytešoval čo mi doki povedal. 😉 😀 🙂

anicka87
9. nov 2011

@disala mne ani to nepomohlo, maly sa zatal a nemozem ho odtial dostat 😀

hajatanufus
9. nov 2011

@charlottte neboj sa vsetko dobre dopadne budem drzat palce 🙂

hajatanufus
9. nov 2011

@kaia ahoj tak vidis vcera ti povedali blud tak uz je dost velka aby mohla ist von len sa tym nasim babulkam akosi nechce asi sa boja zimy 😀

hajatanufus
9. nov 2011

@duranovaz blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

lianka7
9. nov 2011

@kaia Som rada,ze to tak dobre dopadlo...vidis,ako si pekne rastie babenka mala 😉

lenica81
9. nov 2011

@hankahj @trinka drzim palce... 😵

milek
9. nov 2011

@duratlicka Mne robila sono dr.Bašku dcéra a tá robi v Trenčíne, prvé mi rodil on v Bn a bol velmi zlatý ale zmenila som zamestnanie a už do Bn nechodím a on už tiež nerodí, tak asi pojdem teraz rodit do TN a sme sa smiali že prvé otec a druhé dcéra.

lenica81
9. nov 2011

@hajatanufus @sonicka07 @anicka87 @charlottte jaj, tak hadam ten spln spusti tie porody a 11teho bude natresk na porodniciach... ja by som brala 13teho, ale ked mam termin az 16teho a zatial to na nic nevyzera... budem mudrejsia po zajtrajsej poradni... 😅
@22nikuska juj, ved mas este cas... ci uz sa ti nechce nosit brusko... 😉
@kaia tak super, ze vcera to bol plany poplach... 😔 😉
@duranovaz gratulujem... krasne miery, vela zdravia a mliecka... 😵
@disala jaaaaaaaaaaaaaaaj, muzi... 🙄 😀

fakt krasne babatka sa tu rodia... 😵

inak bola som so starsim cvicit, take detske na pesnicky poskakovacky, fitlopta a tak a nic... ja sa mozem aj roztrhat aktivitou a ten v brusku si tam hovie ako kral...