Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk drz sa moja 🙂
tak babule este stale mam krce v brusku a v krizoch,nic nepomaha a niesu ziadne intervali,je to v kuse 😢
@lenica81 ano,spln je? to som ani nevedela. tak to pojde ako po masle. haha mna uz tak bolia slabiny,ako keby som sa otvarala. ale bolesti ziadne,nic. dnes sme boli v kostole po sto rokoch sa pomodlit a zapalit sviecku za skory a rychly porod,lebo zda sa,ze nic ine nepomaha 😝 som zvedava, co zajtra na kontrole,ale tu v irsku nevysetruju vaginalne,len sonom,takze aj tak nebudem vediet ci sa otvaram. uz som z toho na prasky 😠
@eviiinka gratulujem a prajem vsetko najlepsie vela zdravicka a mliecka 🙂
@sonicka07 ahoj ja som v anglicku tu je to tak isto a poradnu mam s mw az o tyzden a to uz budem 3 dni po termine dufam ze uz aj doma s miminkom
ahojte kočky, tak sa ná to tu s pôrodmi poriad ne rozbehlo ale to preto že je pred splnom mesiaca. my sme mali dnes ťažký deň, ale zvládli sme ho úplne super. malý má už nosnú madlu von, trvalo to 2 min.aj s cestou, ale poviem vám že pre mňa des, strašne som to prežívala a tera mi ide z toho napätia prasknúť hlava. tak al toto už máme z krku a teraz už môže prísť na rad aj naša malá princezná. jáááj ale som už napätá že kedy sa rozhodne vypýtať na svet
@eviiinka jééj gratulujem, takže si rodila norrmálne?
baby inak aj @lolinkamaminka sa nejak odmlcala 😀
@blackrose tak ju pozdravuj... 😉
@eviiinka takze to bolo pohodove... vitaj doma, uz si to mozes len uzivat... 😵
@sonicka07 ano, zajtra je spln... 😉 aj ja mam zajtra poradnu, hadam sa krcok skratil uz, lebo brucho mam permanentne ako kamen... 😒
@henrieta44 tak dobre, ze to bola rychlovka, a teraz sup rodit... 😎
@anicka87 veru, ona uz bola riadne po... tak hadam uz ma po tiez... 🙂
@z0e a co ta na nej odradza... 😕
@eviiinka jeeeeej blahoželám
Tak ja idem spat, zajtra smer Kramare, dufam ze uz posledny krat.
Volam sa Isabel a narodila som sa 9.11 o 22:55, vazim 3120 gr a mam 49 cm. Samotny porod bol rychly a na 4 zatlacenia bola princezna von.Len mamka je zosita ako obrusok...
Woow...gratulujem...vítame ďalšiu princeznú s ideálnymi mierami 🙂..maminke skoré zotavenie 😉
@trinka jééj gratulujem, tak konečne sa slečna rozhodla ísť už von 😉
@lenka1108 No, vieš ako sa hovorí, že keď sa darí tak sa darí .Drž sa snad už bude len lepšie , je to na prd ked človek musí takto tvdnut v nemocke a najradšj by bol s malým a so svojimi už doma.Ja som bola pri prvom v nemocke o štyri dni dlhšie a islo ma tam šlahnut 😅. Pevné nervy.
lenka1108 bože Leni, to ti vôbec nezávidím, takéto tartasy, snád už bude časkoro všetko ok a toto bude len nepríjemná spomienka. držkám ti palce
@trinka JEEEEJ,kraaaaasna spravicka na rano 😵 😵 😵 blahozelam moja a prajem rychle zotavenie,vela mliecka,vela sil,malinka ma krasnucke miery.Tesime sa na dalsie info! 😉 Vraj tam bolo vcera rusno 😉
@lenka1108 Ach moja,nezavidim ti a prajem,aby si sa co najskor zotavila a mohla si uzivat chrustika...
@eviiinka Supeeeer,gratulujeeem mamina,krasne si to Maxim nacasoval-presny ako hodinky 🙂

babulky ahojte 🙂 hlasim sa uz z domu 😀 nemala som moznost ist na net.Maxim sa narodil 5.11.presne na termin, o 5.35, s vahou 3400g a meria 49 cm .... je krasny a moc sa z neho tesime 🙂 takze boli to kontrakcie a dobre ze som sla 😀 a vy sa ako mate ? kolko babetiek pribudlo ? 🙂
PS-epiduralku odporuuuuucam 🙂