icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

22nikuska
12. nov 2011

@lumimi ja to mam tiez,je to preto ze teraz je sliznica v posve viac prekrvena a preto produkuje aj viac vytoku na zvlhcenie..pokial to nesvrbi je to ok... 😉

hajatanufus
12. nov 2011

@gab dakujem

hajatanufus
12. nov 2011

@karap neboj aj na teba to pride u mna to ide strasne pomaly ale to asi aj preto ze mi este nepraskla voda verim ze ked praskne tak to uz pojde rychlo

hajatanufus
12. nov 2011

@zlamal.i ja mam termin 14.11. ale rozbieha sa mi to velmi pomaly mam strasne dlhe intervaly medzi kontrakciami tak ani neviem ci to bude este dnes ☹
@lianka7 ahoj samozrejme ze beriem aj dalsie kto sa prida? 😀

anulicek
12. nov 2011

@harper Harper, ešte nie 🙂 .. ešte musím ja pred Tebou... 🙂
všetky ste ma popredbiehali.. a u mňa doktor skôr, ako v stredu ani hospitaliáciu neplánuje.. (8 dní po termíne, vraj som mladá, prvorodička, že to stačí....) Už som aj po schodoch chodila (9 poschodí nezabralo).. aj ananás.. a malinká sa hojdá v brušku.. 😒

janulkan
12. nov 2011

@harper v tomto stadiu teplou vanou nemozes nic pokazit (teda pokial nemas uplne odtecenu vodu - vedy sa uz vraj nema kupat), ale sprcha to isti 😀 tok plodovej vody sa vraj neda zastavit ani ked stiahnes svaly tam dole, tak neviem.

harper
12. nov 2011

@anulicek ako nie, sama pises, ze si mlada, takze kedze som starsia...

@janulkan no ono to je okamih, ze nestihnem stiahnut svalstvo

preshibana
12. nov 2011

rodi niekto 25.11.? Ja mam uz na vtedy dohodnutu sekciu...

janap24
12. nov 2011

@lenka1108 super drzime prsty aby vas cim skor pustili domov.

janap24
12. nov 2011

@preshibana ja mama vtedy termin 🙂

harper
12. nov 2011

@anulicek ja som prvu v 33 rokoch prenasala sest dni, ale von sa rozhodla ist vtedy sama dobrovolne. 🙂 inak dala by som ti aj do tej predchadzajucej odpovede smailika, ale mobil mi ich akosi nechce akceptovat som si vsimla minule 🙂

preshibana
12. nov 2011

@janap24 jeej, super...a kde budes rodit? Ja v Mi.

janap24
12. nov 2011
karap
12. nov 2011

@harper tak aj Ty ma chces predbehnut?Boze,ja tu tusim ostanem posledna 😲 Neviem kolko nas tu este ostalo 2v1.Skoda,ze MK nevymyslel taky system,ze ktora porodi,vypadne[trebars z tabulky]...ze by sme videli ako ubudame.

lacikagr
12. nov 2011

@karap Aj ja som ešte čakatelka, zajtra nastupujem do nemocnice, v pondelok by mi mali robiť CS.

preshibana
12. nov 2011

@janap24 a v starej, ci v novej nemocnici?dievcata, co so mnou chodia na pripravu sa dohadovali, ktora je lepsia, ale k zaveru nedosli...

harper
12. nov 2011

@karap no, nechces toho vela od MK. Doktor mi vo stvrtok povedal, ze sa to pomaly rozbieha, ale ak nic v stredu mam prist na poradnu, tak uvidim.

gab
12. nov 2011

@harper
@karap, dievcence vy ma este predbehnete, nasmu malemu sa vobec nechce von ani naznak, len falosne bolesti - pred tyzdnom som este nebola ani otvorena, tak to urcite nebude len tak.......... boze, moja sestra porodila obe deti do 6 hodin aj s bolestami, myslite zeby sa u mna stal zazrak? 😝 😝 😝 😝 😲 - zabudni zlata rybka.......... 😠

janap24
12. nov 2011

@preshibana Vies co ja idem no novej. ale jedni vravia ze lepsie tu a ine zase ze tu..ale podla mna je to asi jedno ak nemas nikoho tak je to asi jedno... ja asi budem mat svojho gynekologa.

preshibana
12. nov 2011

@janap24 a ku komu chodis? Ja som mala spolubyvajucu porodnu asistentku a vravela, ze lepsie to vyzera na novej...ale mas pravdu, ke tam neposzans nikoho, tak to mas jedno...aj to je jeden z dovodov, preco nejdem rodit tu... 🙂 A co budes mat, dievcatko, ci chlapceka?

janap24
12. nov 2011

@preshibana Ja chodim k dr.Copovi. cakame chlapceka 🙂

preshibana
12. nov 2011

@janap24 Gratulujem🙂 my budeme mat malu princeznicku.... 🙂 Idem uz pozerat toho Janosika, som zvedava, co to bde...Tak pekny vecer a vela stastia pri porode, hlevne nech ste obaja v poriadku 🙂

vierika112
12. nov 2011

Ahojte baby, mám odkaz od "lolinkamaminka" že v stredu 9.11. porodila krásne dievčatko Zaru :o)

lianka7
12. nov 2011

@vierika112 Supeeeer,gratulujeme jeeeej!! 😵
Baby,je nas cakateliek este viac ako 10?????Ved kazdy rodi,alebo odrodil 😝 😝 😝

woman04
12. nov 2011

@lolinkamaminka gratulujem...ďaľšia šťastná maminka 🙂 🙂 🙂

woman04
12. nov 2011

@lianka7 ..no myslím,že ja mám posledná termín 🙂...dúfam,že ho náš malý ako tak dodrží a nebude sa ponáhľať 😉 ...mm si ešte na začiatku vymyslel,že sa narodí 25.11.,tak som zvedavá,či sa tým synček bude riadiť 🙂

janulkan
12. nov 2011

@harper tak ja myslim, ze keby ti praskne plodova voda, ze to nie je po kuskoch ale tecie stale...ved ked si to predstavim, ze sa porusi plodovy obal tak uz musi len tiect nie? 😀

atima
12. nov 2011

@preshibana ja mam planovanu 16. v MI. Kto ti bude robiť?

atima
12. nov 2011

@lianka7 myslim že ano, ved ešte nieje ani polovica mesiaca 😉

joni
12. nov 2011

@lady511 ja mam skoro taky termin ako ty a tiez idem v pondelok do nemocnice a vraj mi budu robit zatazovy test...