Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@gab dakujem
@karap neboj aj na teba to pride u mna to ide strasne pomaly ale to asi aj preto ze mi este nepraskla voda verim ze ked praskne tak to uz pojde rychlo
@harper Harper, ešte nie 🙂 .. ešte musím ja pred Tebou... 🙂
všetky ste ma popredbiehali.. a u mňa doktor skôr, ako v stredu ani hospitaliáciu neplánuje.. (8 dní po termíne, vraj som mladá, prvorodička, že to stačí....) Už som aj po schodoch chodila (9 poschodí nezabralo).. aj ananás.. a malinká sa hojdá v brušku.. 😒
rodi niekto 25.11.? Ja mam uz na vtedy dohodnutu sekciu...
@preshibana ja mama vtedy termin 🙂
@janap24 jeej, super...a kde budes rodit? Ja v Mi.
@preshibana v PO
@janap24 a v starej, ci v novej nemocnici?dievcata, co so mnou chodia na pripravu sa dohadovali, ktora je lepsia, ale k zaveru nedosli...
@harper
@karap, dievcence vy ma este predbehnete, nasmu malemu sa vobec nechce von ani naznak, len falosne bolesti - pred tyzdnom som este nebola ani otvorena, tak to urcite nebude len tak.......... boze, moja sestra porodila obe deti do 6 hodin aj s bolestami, myslite zeby sa u mna stal zazrak? 😝 😝 😝 😝 😲 - zabudni zlata rybka.......... 😠
@preshibana Vies co ja idem no novej. ale jedni vravia ze lepsie tu a ine zase ze tu..ale podla mna je to asi jedno ak nemas nikoho tak je to asi jedno... ja asi budem mat svojho gynekologa.
@janap24 a ku komu chodis? Ja som mala spolubyvajucu porodnu asistentku a vravela, ze lepsie to vyzera na novej...ale mas pravdu, ke tam neposzans nikoho, tak to mas jedno...aj to je jeden z dovodov, preco nejdem rodit tu... 🙂 A co budes mat, dievcatko, ci chlapceka?
@preshibana Ja chodim k dr.Copovi. cakame chlapceka 🙂
@janap24 Gratulujem🙂 my budeme mat malu princeznicku.... 🙂 Idem uz pozerat toho Janosika, som zvedava, co to bde...Tak pekny vecer a vela stastia pri porode, hlevne nech ste obaja v poriadku 🙂
Ahojte baby, mám odkaz od "lolinkamaminka" že v stredu 9.11. porodila krásne dievčatko Zaru :o)
@vierika112 Supeeeer,gratulujeme jeeeej!! 😵
Baby,je nas cakateliek este viac ako 10?????Ved kazdy rodi,alebo odrodil 😝 😝 😝
@lolinkamaminka gratulujem...ďaľšia šťastná maminka 🙂 🙂 🙂
@preshibana ja mam planovanu 16. v MI. Kto ti bude robiť?

@lumimi ja to mam tiez,je to preto ze teraz je sliznica v posve viac prekrvena a preto produkuje aj viac vytoku na zvlhcenie..pokial to nesvrbi je to ok... 😉