Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 jasom este stale tu nejak sa to nie a nie rozbehnut mozno to pride v noci a mozno az zajtra ale aspon uz citim ze sa baby aspon sem tam hybe
@lolinkamaminka blahozelame a prajeme vela zdravicka a mliecka 🙂
@karap ahojcek, no prsia sa uz mudria nastastie, uz sa tak strasne neplnia, ale tvrde su este furt 😒 a velmi... a ako s dvomi detmi? ani neviem, bianka bola doma len pol dna, potom sla k babicke, zajtra pride domkov... ale kym sme boli vsetci pokope, tak pohodka, najprv obskakovala malu a potom sadla k pc a hrala sa..este som sa smiala, ze bianka, sestricka ti place a ty sa hras 😀 😀
Baby ako Vám závidím(tým čo už porodili alebo sa pomaly rozbiehajú) , ja akosi necítim že by som mala rodit.Dnes som bola stále v pohybe, každý den horúca kupel, hopkám už aj na fit lopte a malý nič, nehrabe sa von.Ja by som asi aj kvadre mohla nosit ,asi ozaj čaka až na toho 17.
Super baby,my to na konci mesiaca istime 😀
baby neviete ako to postupuje ked v pondelok mám íst do nemocky?myslíte že už v pondelok ak to teda nepríde mi h teda vyvolaju?lebo nechcem tam byt ani o den dlhšie ak to nebude nutnéé...dufam že to nebudu natahovat
dobre ranko...tak dnes som tu prva???
no som zvedava ako ste baby dopadli ci ste v nemocke alebo ste este doma a stale nic...drzim palce aby ste to uz mali za sebou ked sa vam to tak pomalicky rozbiehalo... 😉
a aj ja sa pripajam k tym co este neporodili...mali by sme sa spocitat 😀
Dobré ránko, moc som nepospala, dnes idem do menocnice, takže celú noc som na nič iné nemyslela. Idem sa ešte dobaliť a potom procedúry v kúpeľni.... Joj, nech už je to za mnou, zajtra CS rez.
Dobre rano, ja som doma, potom to preslo, tak idem varit obed.
@lady511 neviem ako to prebieha v inych nemocniciach,no v TT,si ma pozval lekar na utorok rano,na prijme mi zmerali tlak,natocili maleho a dali na vzdycharen.predo mnou cakali 2 baby na cisarsky,takze kym tie ,,odbavili,, bolo takmer 11 hodin.Dovtedy som tam len sedela a vyplnovala tajnicky a pocuvala radio. 🙂 Potom mi vlozili tabletu a musela som len lezat.Bolesti mi zacali behom pol hodiny.Dali mi klistir a cakalo sa.Na 6cm som sa otvorila behom 2hodin,potom mi praskli vodu [az teraz zacali tie prave bolesti]Posledna hodina bola dost bolestiva,no od prvej kontrakcie po narodenie syna neubehli ani 4 hodiny.takze pohoda,dalo sa to vydrzat.
ahojte,takze pocet cakajucich aj so mnou:3kusy 😀
Dobre ranko, sice neprispievam nejako pravidelne, ale tiez patrim k este stale sa gulajucim 🙂))
caute babenky 😉 pozeram, ze dneska nik zatial 😎 ako sa citite?tiez tak zle spavate, ako ja v posledne dni?
no ja som mala katastrofalnu noc, dcerka sa rozhodla ze je ten pravy cas ochoriet a tak celu noc len kaslala a smoklila...citim sa ako keby cezo mna presiel parny valec, uff...hadam sa aj budem tesim do nemocnice v pondelok 😉
podla mna @lady511 hned prvy den ti budu nieco robit, neboj...
ahojte aj ešte čakám 🙂
@lucia2312 rana sa ti nerozpadne, neboj 😉 Veď tú vrchnú kožu máš zrastenú behom 4 dní po operácii, bude to ešte červené, ale netreba sa naťahovať s ťažkými vecami, ani bábo moc nezdvíhaj. Radšej si spolu ľahnite, aspoň ten prvý týždeň, čo budete doma. Bolo by dobré, keby ti niekto pomohol tie prvé dni aj s kúpaním malej. No do sprchy ideš hneď po 24 hod., keď ťa sestrička príde postaviť na nohy - hneď ťa berie do sprchy, aspoň teda tu v NR to tak robia. Takže potom sa môžeš sprchovať už normálne, ako potrebuješ. Pokiaľ budeš mať spinál, tak budeš MUSIEŤ piť, aby ťa nebolela hlava, takže veľa veľa vody 😉
Ako myslíš tlačiť na brucho? Keď budú bábo vyťahovať? No ja neviem, to nie je vidno, pred sebou máš plachtu, aby si nevidela na operáciu, ale asi áno, aspoň čo som pozerala videá, tak sestrička pomáhala doktorovi - doktor ťahal zospodu cez otvorený rez a sestrička zvrchu na brucho tlačila, inak sa asi bábo nedá vytiahnuť. Ale ty nič necítiš, akurát taký tlak. Neboj, je to v pohode, dá sa to zvládnuť, pre mňa to bol naozaj neskutočný zážitok - tá operácia a hlavne, že hneď si vidíš hneď bábätko, to je ten najkrajší pocit 😵 Stačí myslieť len nato, kedy ju konečne uvidíš a hneď sa nebudeš na iné sústrediť 😵
Aj ja som ešte "celá". Zajtra nastupujem do nemocky a v utorok ideme na tú sekciu. Takže ešte tieto dva dni a už budem aj ja mamina - dvojnásobná! 😵
@22nikuska ešte aj ja som kinderko, tiež sa našej slečne moc nechce, aj ked mám do termínu ešte čas 😉
bolo nas 7 pridala som tam lucka33 ale pocet som uz zabudla zmenit... 😀 a pridava sa aj
8 je nas zatial !!!

@woman04 tak sme posledne 2, aj ja mám 28.ho 😉 😝