Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@milek ja mám tiež podľa utz posunutý termín na 17.teho tak som zvedavá, ale včera to večer už vyzeralo kadejako, no potom som zaspala a bolesti prešli 😒 , ale myslím že už nebudem dlho čakať. mne by sa páčil dátum 16teho, aj syn je 16 teho ( síce marca) ,tak možno slečne čaká na tento deň 😀 😎
@henrieta44 No ja už som bola dnes v nádeji že ideme ale Matias si to akosi rozmyslel .Mala som trikrát bolenie v chrbte aj v podbrušku, teraz som si dala teplu sprchu a nič akurat som sa nevyspala, takže čakame dalej 😝
Ahojte baby, dufam ze sa mozem pridat do partie 🙂 tiez cakame teraz v novembri prve, tak som zvedava velmi, a velmi sa tesime s manzelikom....Chcem sa opytat je pravidlo ze spadne brusko pred porodom?
@kaia juj tak drzim palce tiez aj tebe, aby vsetko dobre dopadlo..
@milek ahoj aj ja som z okolia TN a termin mam 23teho prvy 16teho ale zatial nic veru.len to spanie uz ma nebavi tak som kazdym dnom skorsie a skorsie hore 🙂 este som trochu nachladnuta aj ale tak maly si dava asi nacas 🙂
Ahojte maminky. Náš fešák Ondrej sa narodil 3.11. o 17.25 má 3600g a 52 cm. Pobudli sme v nemocnici o čosi dlhšie no už sme konečne doma.
Srdečne blahoželám mamičkám a ich drobčekom prajem ničím nerušený spánok a mamičkám veľa mliečka.
PS: Drobec sa otočil v deň naplánovanej sekcie a preto som rodila klasicky 🙂 ,🙂 ,🙂 .
Novym mamickam gratulujem 😵
Anicka 87 tu davno nebola, nemate spravy?
Ahojte mamičky, malá Ivka je na svete 🙂 narodila sa 8.11.2011 🙂
chcela som Vás poprosiť o radu keď ju kojim a este dokrmujem nutrilonom kolko nutrilonu v ml môže???? kolko na jedno krmenie ??? a kolko krat denne ???? pocula som ze 6 x denne
ako dietatku správne merat teplotu ortutovym teplomerom a kolko minut
dakujem
Baby,takze ja mam po poradni,este stale zastupovala mojho dr. mlada doktorka-zase okrem prietokov mi neurobila nic 😠 Ja som uz z toho taka na nervy-3 tyzdne neviem,ci sa otvaram,co krcok...nic! 😠 😠 😠 Idem najblizsie 21.v pondelok-to uz bude robit moj dr.ale zase dovtedy cakat-taka som vytocena,ze az!

@karap ...držím palce,nech to máš rýchlo za sebou a nech ste obe v poriadku 🙂 ... 🙂