icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

woman04
15. nov 2011

@karap ...držím palce,nech to máš rýchlo za sebou a nech ste obe v poriadku 🙂 ... 🙂

henrieta44
15. nov 2011

@milek ja mám tiež podľa utz posunutý termín na 17.teho tak som zvedavá, ale včera to večer už vyzeralo kadejako, no potom som zaspala a bolesti prešli 😒 , ale myslím že už nebudem dlho čakať. mne by sa páčil dátum 16teho, aj syn je 16 teho ( síce marca) ,tak možno slečne čaká na tento deň 😀 😎

milek
15. nov 2011

@karap drž sa, nech to máš rýchlo za sebou 😉

milek
15. nov 2011

@henrieta44 No ja už som bola dnes v nádeji že ideme ale Matias si to akosi rozmyslel .Mala som trikrát bolenie v chrbte aj v podbrušku, teraz som si dala teplu sprchu a nič akurat som sa nevyspala, takže čakame dalej 😝

kaia
15. nov 2011

@karap je uz trojnasobna mamicka, Simonka sa narodila o 04:15 hod, ma 4.330 gramov a 51 cm 😉. Velka gratulacia obrovskej slecne a sikovnej mamine 😎

bubo27
15. nov 2011

Ahojte baby, dufam ze sa mozem pridat do partie 🙂 tiez cakame teraz v novembri prve, tak som zvedava velmi, a velmi sa tesime s manzelikom....Chcem sa opytat je pravidlo ze spadne brusko pred porodom?
@kaia juj tak drzim palce tiez aj tebe, aby vsetko dobre dopadlo..
@milek ahoj aj ja som z okolia TN a termin mam 23teho prvy 16teho ale zatial nic veru.len to spanie uz ma nebavi tak som kazdym dnom skorsie a skorsie hore 🙂 este som trochu nachladnuta aj ale tak maly si dava asi nacas 🙂

milek
15. nov 2011

@karap Tak velká gratulacia, no ozaj malá velká slečna, nech sa Vám obom darí. 😀

milek
15. nov 2011

@bubo27 Tak sa možno stretneme ak ideš rodit do TN

bubo27
15. nov 2011

@milek ano idem rodit do TN 🙂...len by som uz aj prijala aby som to mala za sebou....lebo akosi uz mi je dlho....uz na to len myslim kedy pridu kontrakcie a sup ide sa....

22nikuska
15. nov 2011

@woman04 aha no magnezium pomaha ked hrozi predcasny porod,na udrzanie babatka,tak ktovie ako to bude na teba posobit,ze kedy porodis.to som zvedava 😒

22nikuska
15. nov 2011

@kaia ved prave ze aj ja mavam dost bolestive krce,tak som si chcela dat,ale potom som si spomenula ze ak chcem porodit cim skor tak asi by bolo lepsie krce pretrpiet aby sa to moc neoddalovalo 😕

22nikuska
15. nov 2011

@karap jeeej drzime palce.potom ked si oddychnes napis ako bolo. aj ja chcem 😉

atima
15. nov 2011

@karap blahoželám k veľkej slečne a rýchlo sa zotavte 😉

mackoxxx
15. nov 2011

Ahojte maminky. Náš fešák Ondrej sa narodil 3.11. o 17.25 má 3600g a 52 cm. Pobudli sme v nemocnici o čosi dlhšie no už sme konečne doma.
Srdečne blahoželám mamičkám a ich drobčekom prajem ničím nerušený spánok a mamičkám veľa mliečka.
PS: Drobec sa otočil v deň naplánovanej sekcie a preto som rodila klasicky 🙂 ,🙂 ,🙂 .

dena
15. nov 2011

@karap srdečne gratulujem 🙂 malej veľkej bambulke a maminke prajem veľa zdravíčka a mliečka 🙂

zvedava17p
15. nov 2011

Novym mamickam gratulujem 😵

liat
15. nov 2011

Anicka 87 tu davno nebola, nemate spravy?

sona367
15. nov 2011

Ahojte mamičky, malá Ivka je na svete 🙂 narodila sa 8.11.2011 🙂
chcela som Vás poprosiť o radu keď ju kojim a este dokrmujem nutrilonom kolko nutrilonu v ml môže???? kolko na jedno krmenie ??? a kolko krat denne ???? pocula som ze 6 x denne
ako dietatku správne merat teplotu ortutovym teplomerom a kolko minut
dakujem

lenica81
15. nov 2011

@karap @mackoxxx vsetko dobre maminkam aj babatkam... 😵

lenica81
15. nov 2011

@sona367 gratulujem... 😵 to by si sa mala poradit s pediatrickou, lebo tym padom mozes rychlo prejst len na UM... 😉 a ortutovy teplomer sa u babatiek neodporuca, teda rychlobezka do zadocku ano, ale teda ked si ju zohnala klobuk dolu...

sona367
15. nov 2011

@lenica81 mam ten do zadocka a tusim ze 5 min, ale nie som si ista

janulkan
15. nov 2011

@ajvetka @mackoxxx @karap gratulujem 🙂

adikad
15. nov 2011

@liat ahoj mna boleli klbiky na rukach a to priserne, niekedy som ani lyzicku nemohla udrzat, no preslo to. Teraz ma zas bolia zapästia a puka mi v nich, niekedy sa mi zasekne, ze si to normalne musim napravit. Som to vravela v poradni, tak ze to prejde po porode.

tasiko
15. nov 2011

@karap @sona367 @mackoxxx gratulujeeeeeem 😀

lianka7
15. nov 2011

@karap Gratulujeeeeem ku dcerke-uzasne miery!to bolo rychle,super!

trinka
15. nov 2011

@karap zo srdiečka blahoželáme a prajeme malej veľa zdravíčka a mamine rýchle zotavenie 😵

lianka7
15. nov 2011

Baby,takze ja mam po poradni,este stale zastupovala mojho dr. mlada doktorka-zase okrem prietokov mi neurobila nic 😠 Ja som uz z toho taka na nervy-3 tyzdne neviem,ci sa otvaram,co krcok...nic! 😠 😠 😠 Idem najblizsie 21.v pondelok-to uz bude robit moj dr.ale zase dovtedy cakat-taka som vytocena,ze az!

tasiko
15. nov 2011

@ajvetka gratulujem 😎 😎

janap24
15. nov 2011

@karap Srdecne gratulujeme k malej velkej princeznicke... 😉

ajvetka
15. nov 2011

Dakujeme za gratulacie a pridavam fotecky 🙂