Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby...katastrofa. Voda odtiekla, naliali do mna infuziu na vyvolanie porodu a maly sa ani neposumil nizsie a ani som sa neotvorila. Tak ma poslali na izbu. Bolesti su strasne :( ach
@henrieta44 Vsak mas termin az 22ho.. Klidek 🙂 Ja mam termin 18ho a som bola vcera na poradni a moj doktor mi povedal, ze to nevidi ani cez vikend 😒
Vsetkym mamickam blahozelam k babetkam a prajem skore zotavenie vela mliecka. Nam cakatelkam vela sil a trpezlivosti. 😉
@z0e no mám dva termíny, prvý na 17 a druhý na 22, a kedže som si vždy merala bazálnu teplotu tak viem presne kedy som mala ovuláciu ( aj ovulačný test mi ju potvrdil) a viem aj kedy sme malú splodili, čo bolo teda o tých 6 dní skôr než mi vyrátal dr. tak len preto, bojím sa hlavne preto že kamarátke tiež stanovili termín pôrodu podľa poslednej ms a nakoniec sa jej dcérka narodila v hodine dvanástej, po pôrode jej dr. povedal že nech príde o hodinu neskôr tak jej malá zomrie na otravu a porodila by ju už mŕtvu, mala totiž už zelenú plodovú vodu a aj malá už mala zlé ozvy, tak preto trochu šaliem...no snažím sa upokojovať že má ešte čas, ale bojím sa .
inak u nás v nemocnici už teraz minimálne dva ,mesiace nebudú robiť an ctg záznamy lebo prerábajú oddelenie, takže som zvedavá ako to chcú riešiť, včera bez pardonu poslali jednu známu, ktorá už prenáša ( termín mala na sobotu 12teho) a mala aj bolesti, no vôbec jej neurobili záznam, či je malý v poriadku a poslali ju domov, takže môj strach sa začína znásobovať ☹
@afra ddržkám ti palčeky nech sa dlho netrápiš, hrozné tie naše detičky si robia čo chcú, ale čo sa čudujeme, však škorpioni, že? 😒
@henrieta44 Chuuuuda baba. To kde rodis? Ja som si zazmluvnila mojho gynekologa, je aj porodnik, tak nemam stres a viem a verim v to, ze som v dobrych rukach. Musis mysliet pozitivne 🙂
@kaia ja ju mám už tiež nachystanú a prekrytú dekou, takže pohodička
@z0e v martine, ma skoro porazilo ked som sa to dozvedela, snažím sa myslieť pozitívne, ale niekedy mám také chvíľky, že ma prepadne totálna panika, asi to robia hormóny, pretože normálne taká nebývam, som skôr optimista a všetko sa snažím brať s nadhľadom, no teraz mám fakt obavy...v piatok má poradňu, tak uvidím skúsim sa dohodnúť s dokim.....inak som čítala aj o tom hamiltonovom hmate, tak sa naň asi dokiho opýtam
@lenka1108 ahojky ja som este stale kinderko zatial nic a zajtra mam poradnu 🙂 neboj ja verim ze uz to bude len lepsie a lepsie drzim ti palceky aby sa ti rychlo jazva zahojila uzila si si svoje a najlepsi lekar je cas hlavne sa setri a oddychuj aby si nabrala silu jak fyzicku tak aj psychicku vsetko bude zase v poriadku drzte sa obaja aj s malym 🙂 a ako reagovala na braceka mala? 🙂
@afra ahojky drzim palce nech to mas rychlo za sebou
kočenky, albumček na svete, tak ak chcete môžte posielať foto 🙂
@henrieta44 Mne ani nehovor o hormonoch 😒 drzim palce v piatok 🙂 a ber to tak, ze babatku sa nechce, lebo je mu tam vyborne a ma sa dobre 😉
@sonicka07 gratulujem
@trinka si sikovna je to nadherne 🙂 uz sa tesim ked sa aj nas drobec narodi 🙂
Po 10 dnoch v nemocnici a 9 od porodu ideme domooooooooooooov 😵 😵 😵 veeeeelmi sa tesim, ze uz budeme doma a s mm 😵 😵 😵
@22nikuska aky bol ten mail a čo tam treba poslať okrem fotky, prosim ťa ? 😕
@janap24 moja, ked som rodila, tak mi sestricka vysvetlovala, ze prave tie bolesti treba na to, aby si sa otvorila... ze ta bolest je vlastne preto, lebo tie kosti dole sa roztahuju a tym sa otvaras, lebo sa uvolnuje miesto a tym aj povoluje krcok...ale co sa divim, ze si otvorena na 4 cm a nic s tebou nerobia...ja som 2 dni pred porodom mala kontrakcie, ktore ma sice presli, ale ostala som otvorena na 5 cm a v ziadnom pripade ma nechceli pustit domov, ze to moze zacat behom par minut...to bolo v piatok a v nedelu mal sluzbu moj lekar, ktory ked ma pozrel tak sa az zacudoval ze preco ma nenapichli, aby sa to rozbehlo a hned nakazal vyvolavacku...do vecera bola malinka na svete...sice to k...a bolelo 😠 😠 /sorry za vyraz/ ale uz mam za tym a porod mi pripomina uz len anicka a zlata zila 😎

Tak sa do toho asi tiez pustim 😉