Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@atima dakujem za odpoved a hlavne drzim palce,nech vsetko prebehne na vybornu 😉
Tak sa hlasim z porodnice...moj drobcek sa narodil po 11 dnoch prenasania 15.11.m o 16:35 a meral 53cm a vazil 4010gramov...porod bol vyvolavany tabletkou, bol veelmi rychly,nestihli sme ani klistir a trval cca 2 hodky...najhorsie bolo pri tlaceni lebo som ho nemohla vytlacit, sestricka sa mi hadzala na brucho a maly mal pupocnik okolo krku...ale vzladli sme to, len ma chudacik fialovu farbu tvare...
@dena 😨 velkac to bude... 😉 ja mam ist v piatok, ale teda vobec sa netesim... hadam aspon 2 ambulancie budu fungovat... 🙄 lenivci su to... na utz dnes mi doc hovori, ze dalsia co namiesto rodenia si po utz chodi... 😀 mala ho nejako postuchat...
@lianka7 mi nieco hovor... mne sa pri prvom maly zle rotoval a zle tlacil hlavickou, tak som ho vytlacit nevedela, normalne mi davali kyslik, aby som im tam neodpadla a nakoniec ho vybrali vakuovo... v ten den sme rodili dve a obe sme mali to iste... 😒
@joni krasne miery, hlavne ze vsetko dobre dopadlo... 😉 jaka rychlovka... vela zdravicka a mliecka...
@lianka7 ano to je vyhoda ze investujes len raz a nemusis stale kupovat vacsie a vacsie vsak uvidis ako sa ti to osvedci a potom sa rozhodnes
@lenica81 no teraz som pred spanim dala malu na nocnik ale mi usla takze nic z toho nebolo a dala som jej na noc dve latkovky lebo pampers uz nemam 🙂 inak so zehlenim som si nasla system a zaberie mi to len par minut len nesmiem byt leniva a pozehlit to hned po vyprani lebo potom sa to nakopi a nechce sa mi 🙂 nic si z toho nerob este mate cas na oducanie aj ja som starsiu skusala od 1,5 roka ale na nocniku nechcela byt a ked chodila len v gatkach stale to islo do gati a musela som ju aj 5x prezliekat tak som to potom vzdala a skusila neskor a nakoniec teraz v lete ked mala 2,5 rocka tak to pochopila a uz plienky nenosi ani na noc takze to slo celkom rychlo akurat kakanie sa este nenaucila pytat vacsinou povie ze kakala az ked to ma v gatkach ale vsak sa nauci v januari bude mat 3 roky tak snad dovtedy to bude o.k. lebo ju chcem dat do skolky aspon na par hodin
@joni blahozelam a prajem vsetko najlepsie
@janulkan ja som latkovala kubka, tak by som rada v tom pokračovala 😉 teda tiež tak kombinovane - na cesty, dovolenky pampersky 🙂
@lenica81 ak chceš, poslem ti na mail návod na odplienkovanie 😉 kubko ma od septembra iba na spanie plienky, aj ked občas sa nehoda pritrafi 😝
aj ja som bola dnes na poradni, aj na prietoky ma poslala. všetko ok, predpokladana hmotnost 2870g 🙂
aaa blahozelam všetkým novým mamickam!!! 😉
Gratulujem vsetkym novym mamickam a ich babatkam 😎
aj ja chcem návod na odplienkovanie moje dieťa ich bude mať asi na furt 😀 😀 😀
gratulujem novučkým maminkám , a dena už choď rodiť 🙂 aj kaia nech sa môžem tešiť 😉
@stellamiapiccola, mne staci o tyzden, ak by som si mohla vybrat, tak mi je strelec sympatickejsi 😀
@kaia 😀
@dominka757 ..ja chodím v crokssoch už mesiac...nohy ala Shrek s Fionou 🙂
@afra Super,ze uz mas za tym,gratulujeeeem k Simonkovi,drzte sa! 🙂
@hajatanufus Ano,to je velka vyhoda-dufam,ze si rychlo zvykneme 🙂
@lenica81 No,takeho scenara sa obavam.... 😒
@afra gratulujem a želám všetko dobré 🙂
@cucovia juj, mam nejaky navod na odplienkovanie na 10 stran, vyzera to byt jednoduche, len aj tam pisu, ze ked ocakavame potomka a tiez ze sa o maleho bude niekto iny starat, ze sa do toho nemame pustat, takze skusim v januari, kebyze nevyjde, tak sa ozvem... 😅 😉 ale diky...
@afra gratulujem, chvalabohu este dobri lekari nevymreli... a vsetko skoncilo v poriadku... a krasny cas si vybral, ze 16teho o 16:16... 😀 vela zdravicka...
od dnes uz len sedem dni do terminu...dufam ze to bude do konca novembra,lebo ktovie ako to bude v decembri s tymi vypovedami doktorov 😒
@22nikuska ja mam paniku z tohto vikendu, kedze na antolskej si kazdy asi volno vybral, kto mohol... 🙄
ozaj, som zabudla, asi mi odchadza zatka... tak to by ma len potesilo, keby sa to rozbehlo... 😅
kamos vcera volal mm, ze nech na mna apeluje, lebo kupil karton beaujolais a to sa tradicne pije treti novembrovy stvrtok... no ale to by musel byt dnes veeeeeeeeeeeeelmi rychly porod... 😀
@lenica81 to bude presne ono 😉 😀 jasne, treba počkať, teraz to nema moc zmysel 😉
@stellamiapiccola pošli mail do ip, ak chceš 😉
@afra blahozelam, nech ste zdravi! 😉
@afra Gratulujem j malinkému nech ste čo najskôr domka
@trinka prečo neskúsiš inu značku plienok , možno ti ich bude znášať 😉
Ahojte, tak ako? My sme si dnes pospali az do deviatej, len som rano nemohla nohu zohnut, co ma koleno bolelo. Tatina mame v praci, tak sme boli pesi v obchode kupit rohliky, teraz si spravime kapucinko a pojdeme uvarit kelovu omacku, kym ju mozem jest. Pekny den vsetkym i ked tu zahaleny hmlou.

@lenica81 a ten môj ma cca 3900g a stále sa mu nechce 😢 od pondelka chodím každý deň na monitor a to idem aj zajtra 😎 som veľmi zvedavá kedy sa tí naši chlapci rozhodnú prísť na svet